sziasztok 30 éves srác vagyok imádom a sexet szeretnék egyszerre több idősebb nővel lenni de benne vagyok sok mindenben...
Nyíregyen keresem titkos partnerem, idősebb hölgy személyében, vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék. Kezdők előnyben smile 40-es vékony pasi,
unibi75@gmail.com
unibi75@gmail.com
Budapesten keresek érettebb hölgyet 30-55 év között.
Szeretem a molettebb csajokat is, 192cm, kb 85kg vagyok.
LCVK82@gmail.com
Szeretem a molettebb csajokat is, 192cm, kb 85kg vagyok.
LCVK82@gmail.com
Sziasztok. Sopron és Bük környékén keresek szexre éhes hölgyet 18-60 év közt. Én 46 éves jó adottságú pasi vagyok feri196906@citromail.hu
Már nem mindig vagyok potens ! Nőt keresek akit, szájjal, kézzel, eszközzel kielégíthetek. 50-s jó megjelenésű, ápolt pasi vagyok. Ha érdekel amit írtam, kérlek írj a barat65@vipmail.hu címre.
Sziasztok ! Hölgyet keresek 55-65 éves minden jóra Pest megye Vác és környéke teltek is ,én 46év 172cm 74kg barna haj szem átlagos alkat ! Búvó hely jó lenne ! lendrodi20@gmail.com
Sziasztok 27 éves, normális gondolkodású és testalkatú, normál ápolt pénisszel rendelkező, intelligens, kedves, kifinomult, szexmániás fiatal srác ismerkedne nőkkel egy kellemes, hangulatos szeretkezés illetve kő kemény kefélés, alkalmi szex vagy szexkapcsolat céljából Budapesten illetve a közelben, az utazás nem akadály :P elértek itt üzenetben illetve az email elérhetőségem: fred01@citromail.hu
Jovi vagyok és egy milfet keresek egy felejthetetlen sex hez!!!!!!!
180 magas 78 kg barna hajam kék szemem, 18-20 kb a farkam!!!
Várom a hölgyeket!!!
180 magas 78 kg barna hajam kék szemem, 18-20 kb a farkam!!!
Várom a hölgyeket!!!
Sziasztok!
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
Egy 45/187/95 átlagos, normális Budapesti férfi, átlagnál nagyobb adottsággal.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Házaspár is jöhet.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók és kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Házaspár is jöhet.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók és kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Nyíregyházán keresek diszkrét, idősebb hölgyet titkos kapcsolatra. Korhatár nincs, csak legyél diszkrét.
40 éves 169/62 nős férfi.
titkosboy@gmail.com
40 éves 169/62 nős férfi.
titkosboy@gmail.com
Nyiregyházi hölgyet keresek kenyesztetesre kenyesztetnem nyalnam ujjaznam. 31éves nyiregyi fiatalember vagyok. laju85@citromail.hu címen, kufi85@freemail.hu címre. Szioka
Nyiregyházi magányos hanyagolt lányt hölgyet keresek alkalmi kapcsolat céljából? Anyagiak nélkül, kenyesztení ..
Kecskeméti milfet élveztetnék nagyobb méretemmel.
Max 45ig szeresd ha alaposan kinyalnak.
Párod előtt is megduglak ha ez izgat...
170magas sportos 73 kg
Diszkréció adott és elvárt.
perversum8703@freemail
Max 45ig szeresd ha alaposan kinyalnak.
Párod előtt is megduglak ha ez izgat...
170magas sportos 73 kg
Diszkréció adott és elvárt.
perversum8703@freemail
Idősebb hölgyet keresünk,vagy korunk belit mi egy 44-46 közötti pár vagyunk mindhármunk kényeztetésére,vagy párok jelentkezését is várjuk,puxa laura...
Sziasztok párokhoz elhanyagolt 30 tól-55 ig lévő hölgyekhez csatlakoznék 30 fiatal srác vagyok ki tele van szexuális vad vágyakkal elérhetőségem jhnzujk@freemail.hu levél váltás után skype elérhetőségem lesz a számotokra ott webkamera kapcsolás utána találkozás megyét nem írok mert lehetel közel lehetel távol rajtunk múlik mennyit mit vállalunk további jót sziasztok ! Leveleiteket várom !
37 éves srác vagyok. Ismerkednék Veszprém,Balaton környékén. balatonisrac38@citromail.hu
Sziasztok. Vas megyei pontosabban Bük környéki asszonyt keresek csak szex kapcsolatra. feri196906@citromail.hu
Sziasztok!
Egy 27 éves Komárom-Esztergom megyei srác ismerkedne idősebb hölgyekkel alkalmi kapcsolat céljából!
A méreteim nem elhanyagolhatóak!
drabal17@freemail.hu
Egy 27 éves Komárom-Esztergom megyei srác ismerkedne idősebb hölgyekkel alkalmi kapcsolat céljából!
A méreteim nem elhanyagolhatóak!
drabal17@freemail.hu
Szia!
Baranyában keresek 29 és 50 közötti nőket. Alkalmi szexre, lehetsz egyedülálló vagy olyan akit elhanyagoltak otthon, vagy van amit otthon nem mersz kérni a párodtól. Diszkréció adott és elvárt. Keress bizalommal. goodman91@freemail.hu
Baranyában keresek 29 és 50 közötti nőket. Alkalmi szexre, lehetsz egyedülálló vagy olyan akit elhanyagoltak otthon, vagy van amit otthon nem mersz kérni a párodtól. Diszkréció adott és elvárt. Keress bizalommal. goodman91@freemail.hu