Sziasztok!
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
Jovi vagyok és egy milfet keresek egy felejthetetlen sex hez!!!!!!!
180 magas 78 kg barna hajam kék szemem, 18-20 kb a farkam!!!
Várom a hölgyeket!!!
180 magas 78 kg barna hajam kék szemem, 18-20 kb a farkam!!!
Várom a hölgyeket!!!
Sziasztok 27 éves, normális gondolkodású és testalkatú, normál ápolt pénisszel rendelkező, intelligens, kedves, kifinomult, szexmániás fiatal srác ismerkedne nőkkel egy kellemes, hangulatos szeretkezés illetve kő kemény kefélés, alkalmi szex vagy szexkapcsolat céljából Budapesten illetve a közelben, az utazás nem akadály :P elértek itt üzenetben illetve az email elérhetőségem: fred01@citromail.hu
Sziasztok ! Hölgyet keresek 55-65 éves minden jóra Pest megye Vác és környéke teltek is ,én 46év 172cm 74kg barna haj szem átlagos alkat ! Búvó hely jó lenne ! lendrodi20@gmail.com
Már nem mindig vagyok potens ! Nőt keresek akit, szájjal, kézzel, eszközzel kielégíthetek. 50-s jó megjelenésű, ápolt pasi vagyok. Ha érdekel amit írtam, kérlek írj a barat65@vipmail.hu címre.
Sziasztok. Sopron és Bük környékén keresek szexre éhes hölgyet 18-60 év közt. Én 46 éves jó adottságú pasi vagyok feri196906@citromail.hu
Budapesten keresek érettebb hölgyet 30-55 év között.
Szeretem a molettebb csajokat is, 192cm, kb 85kg vagyok.
LCVK82@gmail.com
Szeretem a molettebb csajokat is, 192cm, kb 85kg vagyok.
LCVK82@gmail.com
Nyíregyen keresem titkos partnerem, idősebb hölgy személyében, vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék. Kezdők előnyben smile 40-es vékony pasi,
unibi75@gmail.com
unibi75@gmail.com
sziasztok 30 éves srác vagyok imádom a sexet szeretnék egyszerre több idősebb nővel lenni de benne vagyok sok mindenben...