45 éves kortól, vagy korhatár nélkül molett hölgy partnert keresek.
34 éves, 192cm, kb 85kg vagyok, budapesti.
párokhoz is csatlakoznék.
LCVK82@gmail.com
34 éves, 192cm, kb 85kg vagyok, budapesti.
párokhoz is csatlakoznék.
LCVK82@gmail.com
Sziasztok hölgyein érd vagy környékén valak?
33eves nyiregyhazi...keresem partnerem...hellyel rendelkezö nyiregyhazi idösebb hölgyeket keresel oralisan kényesztetesre...akar viszonzas nelkul is....Muu85@citromail.hu vagy esetleg ..skype:kovacs19852 neven vagyo
Sopron vagy környékén keresek 55 fölötti szexre vágyó hölgyet akár egyedül de akár a párjával vagy csak jelenlétében is. feri196906@freemail.hu
Sziasztok Hölgyek /20-70-ig/ kenyezteteset sok-sok fantasztikus élvezetekel vállalom. Nyíregyháza és Debrecen valamint kornyeke. Én egy Nyíregyházi 50 borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom a kenyeztetest. Válasz emailben/glaszlocsaba58@gmail.com/
Mit gondolsz készen állsz arra hogy a virtualitás/kamu világát elhagyva érett Farok Uraság kívánalmainak alázatos szolgálatában engedd szabadon (ki)használni lyukaid újra és újra és hogy Urad kénye-kedve szerint használtasson akár másokkal is vagy...?Győr+80km.diszkretpasi_28@freemail.hu
Szeretnék egy érett hölgyek lenni. Vajon teljesülhet vágyam? Van egy olyan hölgy a környéken aki egy 35 éves fiút kényeztetné? Hódmezővásárhely környéken? Nekem mindegy hogy elvált vagy férjezett csak jelentkezz! 06703945640
Mit gondolsz készen állsz arra hogy a virtualitás/kamu világát elhagyva érett Farok Uraság kívánalmainak alázatos szolgálatában engedd szabadon (ki)használni lyukaid újra és újra és hogy Urad kénye-kedve szerint használtasson akár másokkal is vagy...?Győr+80km.diszkretpasi_28@freemail.hu
Sziasztok ! Idős nőt keresek minden jóra lehetsz telt is , én 49év 172 barna haj szem átlagos alkat , Vác és környéke utazni tudok .lendrodi20@gmail.com