Szia! Egri pasi ismerkedne gátlások nélkül. Imádom a nőket a tenyeremen hordozni, de a kemény bánásmód sem hagy hidegen.
Megismernélek.
A végletek embere vagyok, szexmániás, perverz, mégis tiszta és nemes lelkű.
Valódi izgalmakat akarok átélni és élvezni az életet korlátok, szabályok nélkül,
nem pedig olyan unalmasan, siváran, ahogy ma az emberek élnek. Élni vágyom!
Képek rólam:
http://p.coldline.hu/2017/07/25/2597719-20170725-5TUTiD.jpg
http://p.coldline.hu/2017/07/25/2597720-20170725-7U3FhZ.jpg
Megismernélek.
A végletek embere vagyok, szexmániás, perverz, mégis tiszta és nemes lelkű.
Valódi izgalmakat akarok átélni és élvezni az életet korlátok, szabályok nélkül,
nem pedig olyan unalmasan, siváran, ahogy ma az emberek élnek. Élni vágyom!
Képek rólam:
http://p.coldline.hu/2017/07/25/2597719-20170725-5TUTiD.jpg
http://p.coldline.hu/2017/07/25/2597720-20170725-7U3FhZ.jpg
Sziasztok , 55-65 éves nőt keresek állandó sexre Pest megye Vác és környéke lehetsz telt duci is , én 47év 172cm 73kg barna haj szem átlagos alkat . lendrodi20@gmail.com
30 éves srác vagyok bp en és próba szintjén megpróbálnék keresni magam mellé vkit aki benne van dolgokba a szexuális életem jelenleg nincs a toppon akár egy párhoz is hozzácsatlakoznék de hozzáteszem semmi meleg hajlamom nincsen !!!!!nem is túlságosan bízom ebben az egészben de megpróbálom nem a tul vagányak társaságába tartozom !! Adok egy tel számot ha gondolod hívj 06702399146
Érett hölgyet keresek Bp és környékén ! 34 180 95 Korod, alkatod, mellékes ! Csörgess meg, és visszahívlak. 0630 723 4442
Budapesti elhanyagolt idosebb holgyet kenyeztetnek
Kovacsjozsi111@freemail.hu
Kovacsjozsi111@freemail.hu
45-65 éves kor közötti, vagy molett hölgy partnert keresek.
34 éves, 192cm, kb 85kg vagyok, budapesti.
LCVK82@gmail.com
34 éves, 192cm, kb 85kg vagyok, budapesti.
LCVK82@gmail.com
Magányos Győri hölgyekkel ismerkednék, közös hancúrozás céljából! protar.albert@gmail.com
Sziasztok párokhoz elhanyagolt 35 tól-55 ig lévő hölgyekhez , asszonyokhoz csatlakoznék/// 33fiatal srác vagyok//
nagyarpad52@freemail.hu
nagyarpad52@freemail.hu
Sziasztok!40-es ápolt,diszkrét pesti férfi vagyok,érett hölgyekkel ismerkednék.Ha molett vagy,az sem akadály
Szia!
Baranyában keresek 29 és 50 közötti nőket. Alkalmi szexre, lehetsz egyedülálló vagy olyan akit elhanyagoltak otthon, vagy van amit otthon nem mersz kérni a párodtól. Diszkréció adott és elvárt. Keress bizalommal. goodman91@freemail.hu
Baranyában keresek 29 és 50 közötti nőket. Alkalmi szexre, lehetsz egyedülálló vagy olyan akit elhanyagoltak otthon, vagy van amit otthon nem mersz kérni a párodtól. Diszkréció adott és elvárt. Keress bizalommal. goodman91@freemail.hu
Sziasztok!
Egy 27 éves Komárom-Esztergom megyei srác ismerkedne idősebb hölgyekkel alkalmi kapcsolat céljából!
A méreteim nem elhanyagolhatóak!
drabal17@freemail.hu
Egy 27 éves Komárom-Esztergom megyei srác ismerkedne idősebb hölgyekkel alkalmi kapcsolat céljából!
A méreteim nem elhanyagolhatóak!
drabal17@freemail.hu
Sziasztok. Vas megyei pontosabban Bük környéki asszonyt keresek csak szex kapcsolatra. feri196906@citromail.hu
37 éves srác vagyok. Ismerkednék Veszprém,Balaton környékén. balatonisrac38@citromail.hu
Sziasztok párokhoz elhanyagolt 30 tól-55 ig lévő hölgyekhez csatlakoznék 30 fiatal srác vagyok ki tele van szexuális vad vágyakkal elérhetőségem jhnzujk@freemail.hu levél váltás után skype elérhetőségem lesz a számotokra ott webkamera kapcsolás utána találkozás megyét nem írok mert lehetel közel lehetel távol rajtunk múlik mennyit mit vállalunk további jót sziasztok ! Leveleiteket várom !
Idősebb hölgyet keresünk,vagy korunk belit mi egy 44-46 közötti pár vagyunk mindhármunk kényeztetésére,vagy párok jelentkezését is várjuk,puxa laura...
Kecskeméti milfet élveztetnék nagyobb méretemmel.
Max 45ig szeresd ha alaposan kinyalnak.
Párod előtt is megduglak ha ez izgat...
170magas sportos 73 kg
Diszkréció adott és elvárt.
perversum8703@freemail
Max 45ig szeresd ha alaposan kinyalnak.
Párod előtt is megduglak ha ez izgat...
170magas sportos 73 kg
Diszkréció adott és elvárt.
perversum8703@freemail
Nyiregyházi magányos hanyagolt lányt hölgyet keresek alkalmi kapcsolat céljából? Anyagiak nélkül, kenyesztení ..
Nyiregyházi hölgyet keresek kenyesztetesre kenyesztetnem nyalnam ujjaznam. 31éves nyiregyi fiatalember vagyok. laju85@citromail.hu címen, kufi85@freemail.hu címre. Szioka
Nyíregyházán keresek diszkrét, idősebb hölgyet titkos kapcsolatra. Korhatár nincs, csak legyél diszkrét.
40 éves 169/62 nős férfi.
titkosboy@gmail.com
40 éves 169/62 nős férfi.
titkosboy@gmail.com
Egy 45/187/95 átlagos, normális Budapesti férfi, átlagnál nagyobb adottsággal.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Házaspár is jöhet.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók és kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Házaspár is jöhet.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók és kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am