Sziasztok!
Dekoratív, igényes, erotikus kisugárzású 31 éves hölgy vagyok formás popsival és finom nedves puncival. Imádok maszturbálni...van, hogy naponta többször is csinálom. Ha finom, zamatos nedveimtől tocsogós bugyim illatát és ízét szeretnéd érezni, akkor írj a tunderi1988@gmail.com -ra. Természetesen pisis bugyit és/vagy pisit is kérhetsz tőlem!
Dekoratív, igényes, erotikus kisugárzású 31 éves hölgy vagyok formás popsival és finom nedves puncival. Imádok maszturbálni...van, hogy naponta többször is csinálom. Ha finom, zamatos nedveimtől tocsogós bugyim illatát és ízét szeretnéd érezni, akkor írj a tunderi1988@gmail.com -ra. Természetesen pisis bugyit és/vagy pisit is kérhetsz tőlem!
Olvasd végig! Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok. Teljesen INGYENES álarcos GANGBANG szexpartit rendezek Szep 19-én Csütörtökön este 22 órai kezdéssel Szombathelyen. Reggelig hely van és a végén zuhanyzási lehetőség. Olyan szexmáiniás, perverz férfiakat keresek akik álarcban sorba szopatnak, seggbe bassznak, aki élvez az a számba gecizne és a végén mindenki körbe állva széthugyozna engem! Álacot mindenki maga hozzon. Hivj barátokat is! Olyan is jőhet aki csak gecizne vagy csak hugyozna engem! Instagramom oiled25
Sziasztok! Pisiszexet kedvelő nőkkel ismerkednék.
Sziasztok 27 éves srác vagyok szeretnék kiprobálni extrémebb dolgokat hölgyekkel tt1981@citromail.hu ra irhattok bátran mindent megbeszélünk
Szia! Nekem van jó sok!
(Ez egy válasz kurvika üzenetére (2019. 08. 14. szerda 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 31eves budapesti cross dresser vagyok.Fiukat keresek többes szexre pisiszexszel akar nyilvános megalazassal.Helyem van 4-5fiuval szeretnek egy szexpartyt.uziket a bedo.gabriella19880408@gmail.comra várom
puszi sziasztok
puszi sziasztok
Sziasztok. Egy kellően perverz nő ismeretségét keresem.Polgár-Tiszaújváros-Tiszavasvári,közvetlen közeléből. Pisis játékokhoz is.39 éves,nem független eléggé perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre. Kedved a nem megszokott játékokat.
szeximádó pasi vagyok. kanos13@citromail.hu
(Ez egy válasz kurvika üzenetére (2019. 08. 14. szerda 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
imadom nelni a sok gecit de az arcomra is boven kell geci
Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.INGYENES ÁLARCOS Gangbang partyt rendezek augusztus 19-én HÉTFŐN Szombathelyen 16 órai kezdéssel egy nyugodt erdős részen.Olyan férfiakat keresek akik álarcban kőrbe állva brutálisan szét hugyoznának és geciznének engem amiről videót szeretnék magamnak!.Álarcot mindenki maga rendezen.Hívj barátokat is!Ingyen alázható vagyok. INSTAGRAM oiled25
Szombathelyen és környékén Gangbang partyt keresek.Minimum 5 fő.Kocsmákban,házibulikon stb.Szopok,seggbe baszásért,pisilést gecizés mehet.Ha valaki tud valamit írjon.
hello szolnoki srác oda vissza hölygekkel,lányokkal t.kris@citromail.hu
Szekszárd, Paks környékén nyelnék.
A pisi önmagában is izgat, lehetsz lány, fiú vagy pár is, de akár többen haverok is.
Akár extrém helyen (park, wc, vagy ami tetszik)! buck
Akár nőiben is...
szopokaszexard@gmail.com vagy
30/259-3516
A pisi önmagában is izgat, lehetsz lány, fiú vagy pár is, de akár többen haverok is.
Akár extrém helyen (park, wc, vagy ami tetszik)! buck
Akár nőiben is...
szopokaszexard@gmail.com vagy
30/259-3516
Sziasztok.Debrecenben keresek spriccelő hölgyet.41éves ápolt igényes borotvált pasi vagyok.dorcijani@gmail.com
Sziasztok.41.175'80ápolt igényes borotvált pasi vagyok.Debreceni spriccelős hölgyet keresek hosszú távra.dorcijani@gmail.com
en gumibugyit hordok.............
en is megeszem a gecit.....................imadok szopni
(Ez egy válasz Gecidetlenyelem üzenetére (2017. 10. 19. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 19. csütörtök 16:06
Imádom ha az egész fejemet, számat telehugyozzák, de nyelem is (akárcsak a gecit). 33 éves pesti helyes pasi vagyok. Heteró vagy biszex csávók is megalázhatnak. Helyem van. Email: lenyelem@index.hu
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok. Egy gátlástalan,mindenre nyitott nőt keresek,perverz szexjátékokhoz. Kedveld a nem megszokott dolgokat. 37 éves mindenre nyitott,nem független pasi vagyok. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Imádom ha az egész fejemet, számat telehugyozzák, de nyelem is (akárcsak a gecit). 33 éves pesti helyes pasi vagyok. Heteró vagy biszex csávók is megalázhatnak. Helyem van. Email: lenyelem@index.hu