Sziasztok!
Már régóta izgatja a fantáziámat milyen lehet a szex pisivel.
Nagyon szeretnék találni magamnak egy partnert egy olyan kedves ápolt, diszkrét igényes leányzó, hölgy személyében kortól függetlenül akit hasonlóképp érdekelnek, izgatnak az extrém pisis játékok.
Én egy jó megjelenésűnek mondott 26 éves fiatal férfi vagyok. Nagyon remélem, hogy itt megtalálom akit keresek és együtt kiélhetjük pisis vágyainkat.
Számomra az igényesség a diszkréció és az ápoltság alap és ugyanezt várom el, továbbá a kölcsönös szimpátia is nagyon fontos!
Ha úgy érzed szeretnél extrém pisis kalandokat átélni de nincs partnered hozzá akkor megtalálsz a kszttomi@gmail.com e-mail cimemen.
Támogatnék is de nem ez lenne az elsődleges célom hanem egy valódi partnert találni.
Akár szerepelhetnénk közösen az oldalon is
várom leveledet
Ha van hasonló kalandod élményed megoszthatod ebben a fórumban.
Tomi
Már régóta izgatja a fantáziámat milyen lehet a szex pisivel.
Nagyon szeretnék találni magamnak egy partnert egy olyan kedves ápolt, diszkrét igényes leányzó, hölgy személyében kortól függetlenül akit hasonlóképp érdekelnek, izgatnak az extrém pisis játékok.
Én egy jó megjelenésűnek mondott 26 éves fiatal férfi vagyok. Nagyon remélem, hogy itt megtalálom akit keresek és együtt kiélhetjük pisis vágyainkat.
Számomra az igényesség a diszkréció és az ápoltság alap és ugyanezt várom el, továbbá a kölcsönös szimpátia is nagyon fontos!
Ha úgy érzed szeretnél extrém pisis kalandokat átélni de nincs partnered hozzá akkor megtalálsz a kszttomi@gmail.com e-mail cimemen.
Támogatnék is de nem ez lenne az elsődleges célom hanem egy valódi partnert találni.
Akár szerepelhetnénk közösen az oldalon is
várom leveledet
Ha van hasonló kalandod élményed megoszthatod ebben a fórumban.
Tomi
Pasik, hugyozzatok a számba, és gecit is nyelessetek velem!
Helye van Pesten. 32 éves helyes, meleg fiú vagyok. Imádom a bizarr szexet és a gangbang-et. Bukkake, pisi, de pasikat szívesen ki is nyalok.
csoportos.spermaparti@gmail.com
Helye van Pesten. 32 éves helyes, meleg fiú vagyok. Imádom a bizarr szexet és a gangbang-et. Bukkake, pisi, de pasikat szívesen ki is nyalok.
csoportos.spermaparti@gmail.com
Sziasztok Pisiimádók! Hölgyek vagy transzi hölgyek! Keresek fiatalabb nőies, filigrán, kedves de perverz Hölgyet aki beindít ha nyalogatnám és dugnám a punciját aranyzuhatag közben! Egy buja, 38-as igényes, kultúrált , ápolt 181cm magas, sportos rövid barna hajú, Budapesti srác. Imádnálak kényezetni.... Írj ha érdekelnélek! adamandro35@gmail.com
Sziasztok. Hajdúnánásról van extra perverz nő? Mindenre nyitott 36 éves pervi pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Női fehérneműs abonyi pasi keres pasikat akik le geciznének pisilnének a héten délelött jó reggel 8 tol hívj írj tel: 06302625543
Szekszárd, Tolna, Paks környékén nyelnék! Akár testre, arcra, szájba, oda engeded ahová szeretnéd. Akár szabadban, kocsiban, extrém helyen is!
Seggnyalás, alázás is, de akár nőiben is!
30/259-3516
https://www.facebook.com/profile.php?id=100015334964546
vagy steveszopos@gmail.com...
http://ask.fm/SzopokaSzexard
Seggnyalás, alázás is, de akár nőiben is!
30/259-3516
https://www.facebook.com/profile.php?id=100015334964546
vagy steveszopos@gmail.com...
http://ask.fm/SzopokaSzexard
Sziasztok. Még mindig keresek Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl,egy nyitott bevállalós nőt. Kor nem meghatározó. Kedvelt a szokatlan,kicsit perverz játékokat. 37 éves,nem független, szinte mindenre nyitott perverz pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sziasztok. 37 éves nem független perverz pasi vagyok. Holnap reggel-délelőttre keresek egy hasonlóan perverz,sokmindenre nyitott lehetőleg női partnert. Hajdúnánáson. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Imádom ha az egész fejemet, számat telehugyozzák, de nyelem is (akárcsak a gecit). 33 éves pesti helyes pasi vagyok. Heteró vagy biszex csávók is megalázhatnak. Helyem van. Email: lenyelem@index.hu
Sziasztok. Egy gátlástalan,mindenre nyitott nőt keresek,perverz szexjátékokhoz. Kedveld a nem megszokott dolgokat. 37 éves mindenre nyitott,nem független pasi vagyok. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
en is megeszem a gecit.....................imadok szopni
(Ez egy válasz Gecidetlenyelem üzenetére (2017. 10. 19. csütörtök 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 10. 19. csütörtök 16:06
Imádom ha az egész fejemet, számat telehugyozzák, de nyelem is (akárcsak a gecit). 33 éves pesti helyes pasi vagyok. Heteró vagy biszex csávók is megalázhatnak. Helyem van. Email: lenyelem@index.hu
en gumibugyit hordok.............
Sziasztok.41.175'80ápolt igényes borotvált pasi vagyok.Debreceni spriccelős hölgyet keresek hosszú távra.dorcijani@gmail.com
Sziasztok.Debrecenben keresek spriccelő hölgyet.41éves ápolt igényes borotvált pasi vagyok.dorcijani@gmail.com
Szekszárd, Paks környékén nyelnék.
A pisi önmagában is izgat, lehetsz lány, fiú vagy pár is, de akár többen haverok is.
Akár extrém helyen (park, wc, vagy ami tetszik)! buck
Akár nőiben is...
szopokaszexard@gmail.com vagy
30/259-3516
A pisi önmagában is izgat, lehetsz lány, fiú vagy pár is, de akár többen haverok is.
Akár extrém helyen (park, wc, vagy ami tetszik)! buck
Akár nőiben is...
szopokaszexard@gmail.com vagy
30/259-3516
hello szolnoki srác oda vissza hölygekkel,lányokkal t.kris@citromail.hu
Szombathelyen és környékén Gangbang partyt keresek.Minimum 5 fő.Kocsmákban,házibulikon stb.Szopok,seggbe baszásért,pisilést gecizés mehet.Ha valaki tud valamit írjon.
Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.INGYENES ÁLARCOS Gangbang partyt rendezek augusztus 19-én HÉTFŐN Szombathelyen 16 órai kezdéssel egy nyugodt erdős részen.Olyan férfiakat keresek akik álarcban kőrbe állva brutálisan szét hugyoznának és geciznének engem amiről videót szeretnék magamnak!.Álarcot mindenki maga rendezen.Hívj barátokat is!Ingyen alázható vagyok. INSTAGRAM oiled25
imadom nelni a sok gecit de az arcomra is boven kell geci