Áll meg az ajánlat? Engem hetero alapon csak a felesegeddel érdekel a dolog. Tudsz adni egy elérhetőséget hogy jobban megismerjük hárman egymást?
(Ez egy válasz boriss üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 18. vasárnap 23:17

Sziasztok nagyfarkú pasit keresek....akár fizetek is....harendszeresen ..... akár asszonyommal,akár külön...
Szia. Benne lennék pár dologban.
Sziasztok házas párok vagyunk heteroszexuális alapon keresünk férfit helyel rendelkezik olyat szoktunk általában keresni hármashoz $$
zsanetesparja@gmail.com
zsanetesparja@gmail.com
Sziasztok házas párok vagyunk heteroszexuális alapon keresünk férfit helyel rendelkezik olyat szoktunk általában keresni hármashoz $$
zsanetesparja@gmail.com
zsanetesparja@gmail.com
Sziasztok. Méretes perverz pasikat keresek rendszeres szexre Keszthelyen
Szia. Az nincs tőlem túl messze. És benne lennék a dologba . blade19870930@gmail.com Én 36 éves hetero srác vagyok. Sem mérettel sem perverzióval nincs gond
(Ez egy válasz Análkedvelő111 üzenetére (2024. 05. 08. szerda 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 08. szerda 18:00

Sziasztok. Méretes perverz pasikat keresek rendszeres szexre Keszthelyen
Sziasztok házaspár vagyunk Hajdú Bihar megyeiek debrecen szabadban szoktunk vállalni heteroszexuális keretek között hármashoz férfit egy óra amit vállalunk feleségem 42 én 33 bővebben Viber 06701586235