Olyan lányok és fiúk írjanak akiket izgatna a dolog.
Hello engem izgat.bisex pasi vagyok. bp 17 ker.Te? irj email cimet
(Ez egy válasz András37 üzenetére (2013. 11. 04. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!Engem is izgat a közös maszti!
Fiúval még nem csináltam csak lánnyal, az nagyon izgató, szeretik nézni mikor kilövell az ondó, én meg láthatom ahogy benedvesedik és ráng a puncija a kéjtől.
Hölggyel már nekem is volt közös masztim.Hmm izgató nagyon!
Most masztiztam de csak egyedül...
Szia. Andras en is masztiztam,da a baratnom verte ki a farkammat.En huzigaltam,de aztmonta ,hogy o szeretne be fejezni es szep lasan ki verte.
(Ez egy válasz András37 üzenetére (2013. 11. 08. péntek 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Maximum szeged környékén beszállnék középkorú párokhoz harmadiknak 26 éves pasi vagyok. raines@gmail.hu
az email címem ha levelet küld valaki attól képet is kérek.
az email címem ha levelet küld valaki attól képet is kérek.
harisnyas hetero srac vagyok ,kecskemeten masztiznek valakivel
Szia!Ha te is unod magadnak csinálni, segitsünk egymáson. Bpi.középkorú, nem nagy méretű ffi.vagyok. Hely néha megoldható,egyébként lehetünk a kocsimban is. Csak ráérő személy jelentkezzen! Korod, alkatod nem érdekel,tisztaság alapfeltétel. Most kezdőnek örülnék,mindenen túllévő, kiégett, kamusnak persze nem ! Ha érdekel írj a mormix@indamail.hu címre ,tali akár ma is lehet.
Közös maszti élmények érdekelnek lánnyal, fiúval.
szivesen ki verném fiuknak imádok játcani is szeretem ha számba engedik

tomikám irtunk egy másnak is szeretném ha irnál nekem nagyon szeretnék találkozni veled minél hamarabb drága

sziasztok!

Szia! Jólesne ha csinálnád nekem, szeretem ha kényeztetik...
(Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 08. 30. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 30. szombat 18:03

szia szivesen benne vagyok ha gondolod akár mikor nagyon tudnám kényeztetni ápolgatni a számal
(Ez egy válasz András37 üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
PT428 néztem a fénképed nagyon jó kép nem tudnák levelezni itt szivesen meg ismerkednék veled kálmán eltuc érni émil cimem feldmankalman@gmail.com ide irhac tomikám

Sziasztok, a közös maszti engem is érdekelne Budapesten. Próbáltam képeket feltölteni, de mindig azt írja ki, hogy minimum 5 fotó kell, akkor is, ha 6-ot jelölök ki. Van valakinek ötlete, mi ilyenkor a teendő?
Szia
Szívesen jelentkeznék erre, képet is küldök, ha kérsz
írj ide: rerex84@gmail.com
(Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 08. 30. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 30. szombat 18:03

Szívesen jelentkeznék erre, képet is küldök, ha kérsz

Sziasztok!
Budapesti vékony fiatal fiú vagyok, szívesen masztiznék szintén vékony lányokkal, fiúkkal, de bármi lehet belőle.
bosee@citromail.hu
Budapesti vékony fiatal fiú vagyok, szívesen masztiznék szintén vékony lányokkal, fiúkkal, de bármi lehet belőle.