Szia, szívesen rá verném az arcodra, melledre. Jól esne ha ki szívnád belőlem amit csak egy férfi adhat meg!
(Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 08. 30. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 30. szombat 18:03

szivesen ki verném fiuknak imádok játcani is szeretem ha számba engedik

E-mail cimem huawei.kcas@gmail.com
(Ez egy válasz mr 1121 üzenetére (2014. 10. 07. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 07. kedd 16:47

Sex borotvált punciu lánnyal/lányokkal maszturbálnék
Sportos testalkatú keményfarku 22 éves srác

Sex borotvált punciu lánnyal/lányokkal maszturbálnék

Szia! Én benne lennék, ismerkedjünk kicsit meg és minden mehet! Írj kérlek e-mailt.
masina8@freemail.hu
Puszi! (Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 08. 30. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
masina8@freemail.hu
Puszi! (Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 08. 30. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)

szia édes én benne lennék a skype cimem xyzero55 irj csok
(Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 08. 30. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Budapesti vékony fiatal fiú vagyok, szívesen masztiznék szintén vékony lányokkal, fiúkkal, de bármi lehet belőle.
bosee@citromail.hu
Budapesti vékony fiatal fiú vagyok, szívesen masztiznék szintén vékony lányokkal, fiúkkal, de bármi lehet belőle.

Szia
Szívesen jelentkeznék erre, képet is küldök, ha kérsz
írj ide: rerex84@gmail.com

Szívesen jelentkeznék erre, képet is küldök, ha kérsz

Sziasztok, a közös maszti engem is érdekelne Budapesten. Próbáltam képeket feltölteni, de mindig azt írja ki, hogy minimum 5 fotó kell, akkor is, ha 6-ot jelölök ki. Van valakinek ötlete, mi ilyenkor a teendő?
PT428 néztem a fénképed nagyon jó kép nem tudnák levelezni itt szivesen meg ismerkednék veled kálmán eltuc érni émil cimem feldmankalman@gmail.com ide irhac tomikám

szia szivesen benne vagyok ha gondolod akár mikor nagyon tudnám kényeztetni ápolgatni a számal
(Ez egy válasz András37 üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Jólesne ha csinálnád nekem, szeretem ha kényeztetik...

sziasztok!

tomikám irtunk egy másnak is szeretném ha irnál nekem nagyon szeretnék találkozni veled minél hamarabb drága

Közös maszti élmények érdekelnek lánnyal, fiúval.
Szia!Ha te is unod magadnak csinálni, segitsünk egymáson. Bpi.középkorú, nem nagy méretű ffi.vagyok. Hely néha megoldható,egyébként lehetünk a kocsimban is. Csak ráérő személy jelentkezzen! Korod, alkatod nem érdekel,tisztaság alapfeltétel. Most kezdőnek örülnék,mindenen túllévő, kiégett, kamusnak persze nem ! Ha érdekel írj a mormix@indamail.hu címre ,tali akár ma is lehet.
harisnyas hetero srac vagyok ,kecskemeten masztiznek valakivel
Maximum szeged környékén beszállnék középkorú párokhoz harmadiknak 26 éves pasi vagyok. raines@gmail.hu
az email címem ha levelet küld valaki attól képet is kérek.
az email címem ha levelet küld valaki attól képet is kérek.
Szia. Andras en is masztiztam,da a baratnom verte ki a farkammat.En huzigaltam,de aztmonta ,hogy o szeretne be fejezni es szep lasan ki verte.
(Ez egy válasz András37 üzenetére (2013. 11. 08. péntek 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Most masztiztam de csak egyedül...