Sziasztok, szeretem ha kézzel kiverik, jelentkezőket várok.
Szia Cicababa,szívesen masztiznék veled,küldj képet,elérhetőséget.troli325@citromail.hu, én is küldök képet.Pussz
(Ez egy válasz Cicababa1981 üzenetére (2019. 03. 16. szombat 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 16. szombat 09:00

Sziasztok csinos 34 eves bixex lany vok meg sose probaltam de nagyon erdekell kivanom a puncit egyutt szeretnek vibratorozni csinos lanxyokkal ha valakit erdekell irjon a Delpierro1979@freemail.hu ra fotokat varok minden jobba benne vok sok puszi mindenkinek
Helló!Barátnőd képeire szívesen masztizom!Skype:zola7112
Szia Harmasban /feleség baratnod is/lehet előtte és őt is kenyeztetm nyalom az elvezetekig /glaszlocsaba58@gmail.com TE hol vagy?
(Ez egy válasz f3rcsuka üzenetére (2019. 03. 17. vasárnap 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 17. vasárnap 17:35

sziasztok pasival kipróbálnàm egymásét oral is lehethséges én szopnék
sziasztok pasival kipróbálnàm egymásét oral is lehethséges én szopnék
Sziasztok csinos 34 eves bixex lany vok meg sose probaltam de nagyon erdekell kivanom a puncit egyutt szeretnek vibratorozni csinos lanxyokkal ha valakit erdekell irjon a Delpierro1979@freemail.hu ra fotokat varok minden jobba benne vok sok puszi mindenkinek
Sziassztok! Fiatal ápolt srácot keresek első orálomra. hajdú bihar
tomiie@gmail.hu
(Ez egy válasz frhj12 üzenetére (2018. 12. 23. vasárnap 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
szia. én benne lennék adsz egy email címet vagy elérhetőséget?
(Ez egy válasz tomiie üzenetére (2018. 12. 22. szombat 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Hoki partnert keresek!
Hoki partnert keresek!
Sziasztok pécsen keresnék elvált ill szingli lányt ha bármit kiszeretnél próbálni akkor írj.robirobi@citromail.hu ra egy 40es srác vagyok .ha szeretnéd párodat is.
Sziasztok! 25 éves srác vagyok ! Hölgyeket,lányokat keresek kortól függetlenül heves megyén belül bármilyen szexuális tevékenységre! Ha bármilyen titkos vágyad van rajtam kiélheted! Email: csonttalan@hotmail.com Skype: maxmaszti93
Sziasztok!Fiatal szőrtelen fiút keresek skype masztira.Esetleg tali is lehet később.Skype:zola7112 természetesen lányokat is várok!
Szia kedves.Szeretem ha kézzel elégítenek ki.Szívesen találkoznék veled: tzoltan181@gmail.com
(Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 08. 30. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 30. szombat 18:03

szivesen ki verném fiuknak imádok játcani is szeretem ha számba engedik

Sziasztok!
Fiatal srác vagyok 16-os mérettel
Komárom-Esztergom megyében masztiznék lányal/fiúval/shemalel is akár.
e-mail:lol445@freemail.hu
Fiatal srác vagyok 16-os mérettel
Komárom-Esztergom megyében masztiznék lányal/fiúval/shemalel is akár.
e-mail:lol445@freemail.hu
Sziasztok olyan lányokat varok akiknek bejonnek a fiatalok
Közös masztihoz keresek lányt és szilikonos shemale-t Kecskeméten.
Nagy farkú sportos pasi vagyok.
Ha kezdő vagy sem probléma...majd rutinosítalak
perversum8703@freemail
Nagy farkú sportos pasi vagyok.
Ha kezdő vagy sem probléma...majd rutinosítalak

perversum8703@freemail
Sziasztok. Az én farkam nem átlagos 18/5 ös kb. az izgalomtól függ. Kicsit kifli alakú, nagyok a heréim és a fitymám is. Több játékot is tudok vele. Kíváncsiak vagytok gzolo33@gmail.com címen tudtok elérni.
(Ez egy válasz csinikepár üzenetére (2016. 03. 16. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 16. szerda 14:22

Sziasztok,,,csini pár vagyunk és szeretjük a groteszk farkakat ami eltér az átlagtól,,pl nagyon lógos here vagy oldalra erősen görbülő farok, kitüremkedően nagy makk vékonyabb törzzsel, és vékony hosszú verka max 3.5 el,,,és minden esetben 14-20cm ig a nagy vastag kizárt de az exrahosszú jöhet /4.5 ig
Nyiregyházi lányt hölgyet keresek közös masztizasra.31éves nyiregyi fiatalember vagyok kis farkammal