https://www.goldengate.hu/kepsorozat/133202-SKYNIGHT
ezt a faszt szophatod és verheted. Nyíregyházáról keresek aki leápolja !
leveleket:
stomplevi@gmail.com
címre írjatok, jelentkezés emailban. Fotókat csatolj, arcot kitakarhatod persze. Kizárólag aktiv vok !
FEJD LE A LINKEN LÁTHATÓ FASZOM
ezt a faszt szophatod és verheted. Nyíregyházáról keresek aki leápolja !
leveleket:
stomplevi@gmail.com
címre írjatok, jelentkezés emailban. Fotókat csatolj, arcot kitakarhatod persze. Kizárólag aktiv vok !
FEJD LE A LINKEN LÁTHATÓ FASZOM
Sziasztok! Szívesen ismiznék fiúkkal lányokkal kortól függetlenül. Ha érdekel a tini szex stb. és szeretel masztizni kérlek írj a yazminnagy@citromail.hu email címemre. De inkább a Skype címemre! Skype címem: Yázminka Nagy írjatok tabuk nélkül. Pusssz!
Hali a kozelben lakom mikor érsz rá?
(Ez egy válasz tomiie üzenetére (2019. 12. 17. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Norbi vagyok csinos fiatalos bi srác. Imádom a szexet. Szívesen masztiznák kortól nemtől függetlenül fiúkkal pasikkal akár travikkal shemále csajokkal. Imádom ha megaláznak is. Ha azzal élvezkedjünk hogy basznád szoptatnád szét kis fiatal feleségemet. De bármi érdekel! Akár kis hugom megbaszása. Írjátok a mnvok7@citromail.hu címemre! Írjatok ha érdekel a dolog! Masztizzunk élvezzünk együtt!
Sziasztok! Dávid vagyok fiatalos igényes szépfarkú bi srác. Szívesen ismiznék dumcsiznék masztiznák fiúkkal lányokkal! Kivernénk együtt fantáziálva és leírhatnánk élményeinket titkos vágyainkat! Képeket cseréljünk élvezzünk együtt! Kortól nemtől függetlenül! Imádom a teen szex, lolita szex, családi szex, bi szex stb témákat is! Írj a sweetboy15170@freemail.hu címemre kérlek! Pussz!
Sziasztok! Intelligens, egyetemista pár (24L/25F) keres hasonló gondolkodású, ápolt harmadikat vagy akár párt, kb. 30-as korhatárral. Ha érdekel, írj magadról/magatokról pár sort egy emailben, csatolj fotót, valamint kíváncsiak vagyunk az elképzeléseidre! drlars17@gmail.com
Szia Bébi-69 .te lány vagy???
(Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 09. 01. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 01. hétfő 20:47

PT428 néztem a fénképed nagyon jó kép nem tudnák levelezni itt szivesen meg ismerkednék veled kálmán eltuc érni émil cimem feldmankalman@gmail.com ide irhac tomikám

Szia Bépi-69. -zé lány vagy???ha igen szivessen meg ismernélek téged!!!+minden félé jóra!!sandorzoltan454@gmail.com. legysi ír ha igen
Sziasztok! Masztizzunk együtt skype-on! Lány, fiú és pár jelentkezését is szívesen várom. Akit érdekel, írjon skype címet az ismeeet@freemail.hu -ra. 35 éves alacsony, szép farkú srác vagyok.
Emellett érdekelne élőben is közös maszti, illetve ha lenne olyan lány aki csak megnézné élőben amíg masztizok. Most jelenleg Ausztriában élek, így egy kicsit ez talán még esélytelenebb mint amúgy, de azért gondoltam teszek egy próbát
Emellett érdekelne élőben is közös maszti, illetve ha lenne olyan lány aki csak megnézné élőben amíg masztizok. Most jelenleg Ausztriában élek, így egy kicsit ez talán még esélytelenebb mint amúgy, de azért gondoltam teszek egy próbát

Hát itt sem fiu, sem lany nincs aki benne lenne egy kis masztiban.. És rajtam kívül nem igazán írogat ide senki... Senki nem szeretne szopizni, élvezzni stb..
2020.jan.8 szerda... Kihez tudnék Budapesten házhoz menni egy kis élvezetért? Redstage989@gmail.com írjátok
Rendszeres közös masztira keresek fiatal fiút vagy lányt. Biszex srác vagyok Budapesti.
Zuglóban Örs vezér tere környékén
Redstage989@gmail.com
Zuglóban Örs vezér tere környékén
Redstage989@gmail.com
Rendszeres közös masztira keresek parnert..sopron.. tomiie@gmail.hu
Sziasztok!
Budapest 17.kerületben keresek barátot akivel fesztelenül lehet beszélgetni.
Én jó magam 173cm vagyok 83 kg átlagos nem sportos pasi.
Ha szeretnél beszélgetni ismerkedni keress bátran!
Én szeretem az életet miért ne használjuk ki a lehetőségeinket!!?
Biszex nem független pasi vagyok!
Ezért a diszkréció elvárt és adott!
Nem baj ha félénk vagy én is az vagyok!
Amit csak akarsz nem kötelező semmi!
Emailom: privatszex1984@gmail.com
Budapest 17.kerületben keresek barátot akivel fesztelenül lehet beszélgetni.
Én jó magam 173cm vagyok 83 kg átlagos nem sportos pasi.
Ha szeretnél beszélgetni ismerkedni keress bátran!
Én szeretem az életet miért ne használjuk ki a lehetőségeinket!!?
Biszex nem független pasi vagyok!
Ezért a diszkréció elvárt és adott!
Nem baj ha félénk vagy én is az vagyok!
Amit csak akarsz nem kötelező semmi!
Emailom: privatszex1984@gmail.com
Sziasztok. Ismerkednèk Siófok és környékén. Kor,nem számít. Csak legyél igényes, ápolt. smile
20-378-1124.
20-378-1124.
Sziasztok! Közös masztira keresnék partnert Győr környékén. Én egy ápolt, átlagos, 175cm/75kg férfi vagyok. Akit érdekel írjon: tallozotallozo@gmail.com
Egy ilyen közös maszti amatőr én is benne lennék
valaki?

Sziasztok!rendszeres hoki partnert keresek!Sopron és környéke!
Sziasztok valaki benne lenne Esztergom környékén egy közös masztiban?
26 éves Férfi vagyok
lol445@freemail.hu
26 éves Férfi vagyok

lol445@freemail.hu
Sziasztok, szeretem ha kézzel kiverik, jelentkezőket várok.Debrecenben, troli325@citromail.hu