mmmmmhh te edes transzika kurva!! imadni valo
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2019. 11. 03. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 03. vasárnap 12:14
Hello.Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.Teljesen INGYENESEN a mai nap azaz Nov 3-án Vasárnap 14-18 óráig Szombathelyen a 86-os út Zanat felé a Decatlon után a Tsz tejcsarnok bejáratánál jobbra a földes út oda vezet egy hangár elé.Ott egy pléden vibrizem az olajos csillogó seggem és aki akar az szopathat,seggbe baszhat,szét gecizhet és lehugyozhat engem INGYENESEN!
haaat pesten van egy csomo transzika kurvica!! istenien szopikaznak es kivaloan lovagolnak faszokban ulve!! szoptam mar ilyen transzikaval kozosen!edesen szopott
(Ez egy válasz tomo44 üzenetére (2019. 11. 11. hétfő 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 11. hétfő 09:57
Szia!
Nagyon rá vagyok kattanva a transzikra
Skype esetleg?
lol445@freemail.hu
Skype esetleg?
lol445@freemail.hu
sziasztok!
nekem eddig a legtobb egy nap az 47 fasz szopasa volt!! ez kimondottan fasszopo party volt! a vegen bukkake, de akkorra mar volt rajtam kivul meg harom masik kurva is! addig csak Anyu es en szoptuk cumiztuk a faszokat legtobbszor -(fasszal aszajunkban)-egymast nezve!nagyon imadunk szopni cumizni! imadjuk a gecit is nyelni,inni,es az arcunkra! a vegen mindketten csurom gecis arcal mentunk haza! itthon nemmostuk le! ugy mero gecisen ultunk leg egymas arcaban gyonyorkodve beszelgetni!basznak is minket de 100 faszbol 95-nek inkabb szopunk es cumizunk! itthon ugy osztjuk be hogy egyik heten Anyukam szopik, es en cumikazok,aztan forditva!ilyenkor Anyu neve -"szopika", az enyem meg "cumika"!!-(a nagyikam mig elt o volt itthon a "gecike"!! imadott gecit enni nagyon!!mindketten tole tanultunk meg szopni cumizni es gecit enni!!sose tudom elegge megkoszonni!!itthon nincs tabutema sosem!)-
nekem eddig a legtobb egy nap az 47 fasz szopasa volt!! ez kimondottan fasszopo party volt! a vegen bukkake, de akkorra mar volt rajtam kivul meg harom masik kurva is! addig csak Anyu es en szoptuk cumiztuk a faszokat legtobbszor -(fasszal aszajunkban)-egymast nezve!nagyon imadunk szopni cumizni! imadjuk a gecit is nyelni,inni,es az arcunkra! a vegen mindketten csurom gecis arcal mentunk haza! itthon nemmostuk le! ugy mero gecisen ultunk leg egymas arcaban gyonyorkodve beszelgetni!basznak is minket de 100 faszbol 95-nek inkabb szopunk es cumizunk! itthon ugy osztjuk be hogy egyik heten Anyukam szopik, es en cumikazok,aztan forditva!ilyenkor Anyu neve -"szopika", az enyem meg "cumika"!!-(a nagyikam mig elt o volt itthon a "gecike"!! imadott gecit enni nagyon!!mindketten tole tanultunk meg szopni cumizni es gecit enni!!sose tudom elegge megkoszonni!!itthon nincs tabutema sosem!)-
Szia!
Skype esetleg?
lol445@freemail.hu (Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2019. 11. 03. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Skype esetleg?
lol445@freemail.hu (Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2019. 11. 03. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 03. vasárnap 12:14
Hello.Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.Teljesen INGYENESEN a mai nap azaz Nov 3-án Vasárnap 14-18 óráig Szombathelyen a 86-os út Zanat felé a Decatlon után a Tsz tejcsarnok bejáratánál jobbra a földes út oda vezet egy hangár elé.Ott egy pléden vibrizem az olajos csillogó seggem és aki akar az szopathat,seggbe baszhat,szét gecizhet és lehugyozhat engem INGYENESEN!
Sziasztok!
Hölgyek képeire élveznék, ha felkeltettem az érdeklődésed privátban keress!
További szép napot!
Hölgyek képeire élveznék, ha felkeltettem az érdeklődésed privátban keress!
További szép napot!
Szia! Figyeld a Híreket itt az oldalon, egy-két héten belül kirakjuk majd a részleteket
(Ez egy válasz Peter85 üzenetére (2019. 10. 30. szerda 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 30. szerda 07:06
Sziasztok. Mikor és hol lesz Gang-Bang? Még soha nem voltam, de nagyon érdekelne
Sziasztok. Mikor és hol lesz Gang-Bang? Még soha nem voltam, de nagyon érdekelne
Sziasztok imádjuk a többet
Sziasztok leghamarabb mikor ÉS hol lesz?
Köszönjük! Ott leszünk Feleségemmel. Amúgy is imádjuk a Glory-t.
(Ez egy válasz TFP szerkesztőség üzenetére (2019. 10. 04. péntek 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 04. péntek 23:06
Szia! Igen, október 10-én, csütörtökön ismét lesz nyilvános film forgatás, IDE kattintva találsz bővebb információkat a forgatásról
Szia! Igen, október 10-én, csütörtökön ismét lesz nyilvános film forgatás, IDE kattintva találsz bővebb információkat a forgatásról
(Ez egy válasz anzit üzenetére (2019. 10. 04. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 04. péntek 22:38
Adminok! Igaz, hogy jövő héten csütörtökön ismét indul az anno dob utcai forgatás a glory cafeban? Mikor lesz pontosabb infó róla?
Adminok! Igaz, hogy jövő héten csütörtökön ismét indul az anno dob utcai forgatás a glory cafeban? Mikor lesz pontosabb infó róla?
Szia Travi Gabica. Mikor lenne ez a kellemes nap?
molnarp1985@gmail.com
molnarp1985@gmail.com
Szia Travi Gabica. Mikor lenne ez a kellemes nap?
molnarp1985@gmail.com (Ez egy válasz Travi gabica üzenetére (2019. 09. 28. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
molnarp1985@gmail.com (Ez egy válasz Travi gabica üzenetére (2019. 09. 28. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 28. szombat 07:06
Sziasztok.en egy teljes nöifehernemüs rucis travis sub mazo szolga.szeretnem ha minnel több pasi gang bangba vagnának.kedvükre hasznalhatnak.bdsm. is ok!!!
jani.zsatku@gmail.com
jani.zsatku@gmail.com
Sziasztok.en egy teljes nöifehernemüs rucis travis sub mazo szolga.szeretnem ha minnel több pasi gang bangba vagnának.kedvükre hasznalhatnak.bdsm. is ok!!!
jani.zsatku@gmail.com
jani.zsatku@gmail.com
Olvasd végig! Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok. Teljesen INGYENES álarcos GANGBANG szexpartit rendezek Szep 19-én Csütörtökön este 22 órai kezdéssel Szombathelyen. Reggelig hely van és a végén zuhanyzási lehetőség. Olyan szexmáiniás, perverz férfiakat keresek akik álarcban sorba szopatnak, seggbe bassznak, aki élvez az a számba gecizne és a végén mindenki körbe állva széthugyozna engem! Álacot mindenki maga hozzon. Hivj barátokat is! Olyan is jőhet aki csak gecizne vagy csak hugyozna engem! Instagramom oiled25
Szombathelyi faszimádó Crossdresser vagyok. INGYENES álarcos GANGBANG partit rendezek Július 29-én Hétfőn 18-órai kezdéssel Szombathelyen egy nyugis helyen. Olyan férfiak jelentkezését várom akik álarcban sorba szopatnának és popóba basznának majd a számba és az arcomra geciznének valamint lepisilnének a végén. Aki csak geciznének vagy csak pisilne az is jőhet! Kor, alkat, méret nem érdekel! Álarcot mindenki maga hozzon. hívj barátokat is hisz INGYENES. INSTA Oiled25 vagy cucuka1981@gmail.com
Szombathelyi faszimádó Crossdresser vagyok. INGYENES álarcos GANGBANG partit rendezek Július 29-én Hétfőn 18-órai kezdéssel Szombathelyen egy nyugis helyen. Olyan férfiak jelentkezését várom akik álarcban sorba szopatnának és popóba basznának majd a számba és az arcomra geciznének valamint lepisilnének a végén. Aki csak geciznének vagy csak pisilne az is jőhet! Kor, alkat, méret nem érdekel! Álarcot mindenki maga hozzon. hívj barátokat is hisz INGYENES. INSTA Oiled25
Sziasztok
Olyan pasit kersünk aki megtudna rendezni egy gang buli valahol számomra-
Ha magadra ismertél akkor jelenkez a hazaspar92@freemail.hu-on
Olyan pasit kersünk aki megtudna rendezni egy gang buli valahol számomra-
Ha magadra ismertél akkor jelenkez a hazaspar92@freemail.hu-on