péntektől csütörtökig (jan.20-26) megyek ahová rendelsz, kérdés, duma nélkül szopom amit elémtolnak és nyelem, amit belémeresztenek
szexmozi, lukasfalú...Budapest belváros

Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak! Bp és környéke!
Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak! wink
Székesfehérváron esténként szopnék. 39é srác vagyok. riften7@gmail.com
Nincs egy helyes pasi, max. 29 évesig,akit élvezésig torkozhatnék? Akár kocsiban is egy jó film közben, vagy nálam. Ez már részlet kérdése! :P Eléggé száraz a torkom. Szintén helyes pasi vagyok.
Sziasztok! Kipróbálnám a lingam masszázst. 37 éves srác vagyok. Veszprém,Balaton környékén valaki? balatonisrac38@citromail.hu
Hello irj privibe david04@gmail.hu
(Ez egy válasz gecinyelő üzenetére (2016. 09. 07. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 07. szerda 11:20

Engedelmes, türelmesen szopok! Nyelem természetesen parancsra a gecit, de pinából, seggből is kinyalom! Helyem nincs, csak fasszopó pofám és szétkúrható picsám. Alkat, kor, bőrszín nem érdekes! csak a tisztaság és egészség
zoli

zoli
Kecskeméten szopnék, szopatnék, több részlet emailben! 30-40 km táv még nem gond! sokcsont@gmail.com
Nyiregyházarol szopni szerető lányt hölgyet keresek. laju85@citromail.hu címen. Kovacstamas487@gmail.com cimre írjatok köszönöm szépen
Budapest környékén szopni vágyó nőt keresek! 20 éves srác, kemény, vastag farokkal!
Emailem: demin2256@gmail.com

Emailem: demin2256@gmail.com
Nagykanizsán oràl 69 partnert keresek nem független nem gond 100% diszkréten 696968@citromail.hu
Budapesti lányokat/nőket keresek egy jó szopatásra!
Szopós duci hölgyet keresek Budapestről!
Szopni akaró hölgyeket keresek Sopronból és környékéről!!!
34 eves nem fuggetlen 110 kg pasi vagyok . Fehervaron s akar autoban is szopnek. Csak szopast vallalok. Diszkrecio fontos. Helyem neha van.
Kecskeméti nőkkel ismerkednék...nem baj ha szeretsz szopni..
anonymg87@freemail.hu
anonymg87@freemail.hu
Nyiregyházi lányt hölgyet keresek kis farkamnak kis pinat keresek hellyel rendelkezo nyiregyháziakat keresek. .
Engedelmes, türelmesen szopok! Nyelem természetesen parancsra a gecit, de pinából, seggből is kinyalom! Helyem nincs, csak fasszopó pofám és szétkúrható picsám. Alkat, kor, bőrszín nem érdekes! csak a tisztaság és egészség
zoli

zoli
Szept 5 re keresek ferfit idos urat kit leszophatok. Reggel 9 tol 10 ig vagyok szabad. Csak szopast vallalok. Mast nem. 110 kg 34 eves vagyok. Diszkrecio fontos s elvart. Tobbit privatban.
Hello
Szopni imado holgyet keresek akar tamogatasal. En imadok nyalni kolcsonosen elegitsuk ki egymast irj batran. Budapestrol. Erezd@citromail.hu az emailom.
Szopni imado holgyet keresek akar tamogatasal. En imadok nyalni kolcsonosen elegitsuk ki egymast irj batran. Budapestrol. Erezd@citromail.hu az emailom.