Hölgyeim az 50 feletti korosztályból felső korhatár nincs keresek hölgyeket vad érzéki szexre.
Első sorban Veszprém megyében!
andor.peterfi@freemail.hu
Puszi
Első sorban Veszprém megyében!
andor.peterfi@freemail.hu
Puszi
Helló!Borsodból keresek lányt akit anyagilag támogatnék.Részletekért érdeklődj ezen az e-mail címen:sarkanytoll50@gmail.com
Sziasztok!Elsősorban Borsodból keresek lányt szexre.Kor,származás,külső nem számít.Van helyem
Sziasztok!
24eves fiu vagyok Budapestrol. Az utobbi idoben sokat dolgoztam..keves idom volt a nokre! :( igy mostanra elegge kieheztem. 18-50-ig szivesen beszelgetek,kepet cserelek,es akar meg tobbet is.. smile csak nok jelentkezeset varom email: kriminalbeats@gmail.hu wave
24eves fiu vagyok Budapestrol. Az utobbi idoben sokat dolgoztam..keves idom volt a nokre! :( igy mostanra elegge kieheztem. 18-50-ig szivesen beszelgetek,kepet cserelek,es akar meg tobbet is.. smile csak nok jelentkezeset varom email: kriminalbeats@gmail.hu wave
Sziasztok!
Szolnoki hölgyet kersek szexkapcsokatra !
sex.75@freemail.hu
Szolnoki hölgyet kersek szexkapcsokatra !
sex.75@freemail.hu
Hölgyekkel ismerkednék minden formába! Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon.
Képet is tudok küldeni ha szeretnétek.
gaborbela10@gmail.com on írjatok
gaborbela10@gmail.com on írjatok
Sziasztok
Igaz hogy én Mátészalkához lakom közelebb és pont ezért ott jobb lenne a tali.
A tali helye tuti hogy motelben lenne.
És ott a szex minden formáját kipróbálhatjuk.
25 éves srác vagyok.
Igényes és ápolt.
Ugyanezt elvárom a jelentkező hölgyektől is.
A hölgyeknek még anyit hogy 18 és 40 év közötti hölgyek jelentkezését várom a :
satlaon@citromail.hu - email címemre
Igaz hogy én Mátészalkához lakom közelebb és pont ezért ott jobb lenne a tali.
A tali helye tuti hogy motelben lenne.
És ott a szex minden formáját kipróbálhatjuk.
25 éves srác vagyok.
Igényes és ápolt.
Ugyanezt elvárom a jelentkező hölgyektől is.
A hölgyeknek még anyit hogy 18 és 40 év közötti hölgyek jelentkezését várom a :
satlaon@citromail.hu - email címemre
Laza kapcsolatot keresek. Titkos viszony. Hölgyek bátran.
csisza888@citromail.hu
csisza888@citromail.hu
hellyel rendelkezö nyiregyi lányt,hölgyek keresek oralisan kenyesztetnem..anyagiaktol mentesen...viszonzas nelkül is..laju85@citromail.hu cimem..sziasztok
Van itt aki most önkielégít?
Sziasztok! lujo- lujo@ freemail.hu erre várom hölgyek, urak, párok fotóit. Amatör videohoz partneremet keresem.
Sziasztok.Debrecenben keresek hölgyet szimpátián alapuló szex kapcsolatra kötötségek nélkül. 41éves ápolt igényes független pasi vagyok.dorcijani@gmail.com
Sziasztok!Zalaegerszeg és környékén keresnék párokat akik pasit keresnek 3.nak.Én egy átlagos pasi vagyok átlagos méretekkel.
csabika074@freemail.hu
csabika074@freemail.hu
Szia! Rossz az email címed!!!
(Ez egy válasz kdor774 üzenetére (2017. 05. 13. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 13. szombat 10:40
LAZA, KÖTETLEN SZEXRANDIHOZ LÁNYT!! TÁMOGATÁSSAL vagy anélkül!
Kölcsönös szimpátián és szexvágyon alapuló izgalmas de kötetlen találkához keresek csajszit, lányt, nőt.
Úgy képzeltem el, hogy ha levelezés alapján szimpik vagyunk egymásnak akkor lebeszélünk egy rövid talit, iszunk egy kávét/teát vagy sört/bort/koktélt valahol. Ha megvan a szikra, ki is nézhetünk egyből egy hotelszobát ahol belevághatunk mindkettőnk számára izgalmas dolgokba.. smile
A találka minden költségét természetesen én állom. Amennyiben ezen felüli anyagi támogatás fontos lenne számodra, arra is nyitott vagyok, nincs vele problémám, de nem szeretném, hogy a támogatás kiváltsa a szimpátia elvárását.
Akit keresek: Fiatal vagy fiatalos, igényes, ápolt, szexuálisan nyitott lányt/nőt. Kedvenc alkatom nőben a sportosan formás, de a vékony lányokat és az enyhén, formásan telt lányokat is kedvelem. Nem hivatásos lányokat keresek.
Rólam: 26 éves, 190 cm magas, sportos, ápolt, igényes HETERO srác vagyok. Szeretem a szép nőket, jó ételeket, italokat. Bonyolult (egyszer együtt, egyszer külön) kapcsolatban vagyok ezért a diszkréció fontos számomra.
Amennyiben érdekel a dolog, írj a kdor774 kukkatz Gmél comra és kezdjünk el beszélgetni! smile
Kölcsönös szimpátián és szexvágyon alapuló izgalmas de kötetlen találkához keresek csajszit, lányt, nőt.
Úgy képzeltem el, hogy ha levelezés alapján szimpik vagyunk egymásnak akkor lebeszélünk egy rövid talit, iszunk egy kávét/teát vagy sört/bort/koktélt valahol. Ha megvan a szikra, ki is nézhetünk egyből egy hotelszobát ahol belevághatunk mindkettőnk számára izgalmas dolgokba.. smile
A találka minden költségét természetesen én állom. Amennyiben ezen felüli anyagi támogatás fontos lenne számodra, arra is nyitott vagyok, nincs vele problémám, de nem szeretném, hogy a támogatás kiváltsa a szimpátia elvárását.
Akit keresek: Fiatal vagy fiatalos, igényes, ápolt, szexuálisan nyitott lányt/nőt. Kedvenc alkatom nőben a sportosan formás, de a vékony lányokat és az enyhén, formásan telt lányokat is kedvelem. Nem hivatásos lányokat keresek.
Rólam: 26 éves, 190 cm magas, sportos, ápolt, igényes HETERO srác vagyok. Szeretem a szép nőket, jó ételeket, italokat. Bonyolult (egyszer együtt, egyszer külön) kapcsolatban vagyok ezért a diszkréció fontos számomra.
Amennyiben érdekel a dolog, írj a kdor774 kukkatz Gmél comra és kezdjünk el beszélgetni! smile
Sziasztok! 26 éves heteró srác vagyok. Hölgyekkel ismerkednék minden formában.
Bp belvárosában várom kényelmes otthonomba ahol eltölthetünk pár eszméletlen órát. Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon.
stacks12@hotmail.com on írjatok
Bp belvárosában várom kényelmes otthonomba ahol eltölthetünk pár eszméletlen órát. Akinek felkeltettem az érdeklődését írjon.
stacks12@hotmail.com on írjatok
Hello.Van Itt Nyiregyházán helyel rendelkező,szex mindent szerető csaj?
Szia! Ide írj és küldök képet! xxxl.73@freemail.hu
Lányt, párt keresek! Bp. és környéke.. - 06203363101
nyalka@vipmail.hu
nyalka@vipmail.hu
Sziasztok! 28éves sportos hetero pasi vagyok! Szívesen ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából kortól függetlenül hölgyekkel! Utazni tudok!! Nyugat dunántúl! Nem gond ha perverz vagy! Ha érdekel várom leveled!! zsoltherics@citromail.hu
Szopni szerető lányokat keresek.....szeresd a mélytorkot és ha basszák a szád...flatter@citromail.hu