Alkalmi kapcsolatra keresem lány/hölgy partnerem, Budapest és környékén. 30 éves, nem dohányzó srác
Mit gondolsz készen állsz arra hogy a virtualitás/kamu világát elhagyva érett Farok Uraság kívánalmainak alázatos szolgálatában engedd szabadon (ki)használni lyukaid újra és újra és hogy Urad kénye-kedve szerint használtasson akár másokkal is vagy...?Győr+80km.diszkretpasi_28@freemail.hu
Hosszú távú sex kapcsolatot keresek Kiskunhasi fiatal vonzó, szép mellű hölgyel. 42 éves vagyok. 25-35 éves korig.
Sziasztok.Maganyos elhanyagolt hölgyek kenyezteteset vállalom hosszútávon Nyíregyháza és Debrecen valamint kornyeke Parokhoz is beszállók harmadiknak!! Én egy Nyíregyházi 50 borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom a kenyeztetest Választ emailben/glaszlocsaba58@gmail.com/
Sziasztok !
Szolnok és környékéről keresem hölgy partnerem laza kapcsolat céljából ! 46 éves férfi vagyok...
sex.75@freemail.h
Szolnok és környékéről keresem hölgy partnerem laza kapcsolat céljából ! 46 éves férfi vagyok...
sex.75@freemail.h
Gödöllőn asszonyok párok?Sok sperma jó fasz kell valakinek?
46/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-436-3756
(csak hivás, ne sms)
Láthatsz még - KATT IDE
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-436-3756
(csak hivás, ne sms)
Láthatsz még - KATT IDE
SZEXALBERLET HARMASBAN NONEK kiadó Nyíregyházi középkorú pár vagyunk hármashoz keresünk NOt hosszútávú kapcsolatra. Hozzánk költözés előny!!Kor alkat nem tisztaság apoltsag fontos
Sziasztok! 44eves molett nő vagyok! 50 év feletti szexpartnert keresek csak ceglédről! Párhoz is csatlakoznék mindenki örömére! Email. jakabreka88@freemail.hu
Sziasztok. Győri független 174 85 40 pasi partnert keres. gyorfoto100@gmail.com
Szia! gabeolett@gmail.com
(Ez egy válasz Szöszi üzenetére (2017. 10. 01. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! gabeolett@gmail.com
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2019. 01. 20. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 20. vasárnap 13:41
Szombathelyen és környékén Gangbang partyt keresek.Minimum 5 fő.Kocsmákban,házibulikon stb.Szopok,seggbe baszásért,pisilést gecizés mehet.Ha valaki tud valamit írjon.
Szombathelyen és környékén Gangbang partyt keresek.Minimum 5 fő.Kocsmákban,házibulikon stb.Szopok,seggbe baszásért,pisilést gecizés mehet.Ha valaki tud valamit írjon.
Sziasztok!
20 éves egyetemista lány vagyok,egyedül élek,kedves odaadó férfi támogatok jelentkezését várom,szimpátia alapján több is lehet Email címemre várom a kedves urak jelentkezését! Kor nem számit
missynoi18@freemail.hu
20 éves egyetemista lány vagyok,egyedül élek,kedves odaadó férfi támogatok jelentkezését várom,szimpátia alapján több is lehet Email címemre várom a kedves urak jelentkezését! Kor nem számit
missynoi18@freemail.hu
Sziasztok! szexpartnert keresek komárom-esztergom megyéből csajok hívjatok és meg beszéljük a részleteket. Hajlandó vagyok fizetni az csajoknak nem keveset 20/465-7498
sziasztok fiatal szolnoki srác alakmalmi kapcsolatot keres igényes lányok,hölgyek t.kris@citromail.hu
Sziasztok Gödöllőn és környéken asszonyok lányok párok ?
Sziasztok! 25 éves,viszonylag nagy mérettel rendelkező srác vagyok.Hölgyeket,lányokat, keresek kortól,testalkattól függetlenül Heves megyén belül. Bármilyen szexuális tevékenységre. Ha bármilyen vágyad van amit ki szeretnél élni rajtam megteheted tabuk nélkül! :P
E-mail : csonttalan@hotmail.com l skype: maxmaszti93 írj bátran! :P
E-mail : csonttalan@hotmail.com l skype: maxmaszti93 írj bátran! :P
Budapestről és környékéről keresek női szexpartnert.
38 éves átalgos testalakatú férfi vagyok.
mail: laszlo.diszkret@gmail.com
38 éves átalgos testalakatú férfi vagyok.
mail: laszlo.diszkret@gmail.com
Budapesti, 29 éves, 190cm, 83 kg sportos srác vagyok, és ismerkednék, hasonló szexuális aktualitással rendelkező nővel, leányzóval. Ha magadra ismertél, és nem vagy szégyenlős, első körben varom az e-mailod a razor2618@gmail.com ra. Fogok válaszolni is! Üdvözlettel:Norbert