Sziasztok nagyfarkú pasit keresek....akár fizetek is....harendszeresen ..... akár asszonyommal,akár külön...
(Ez egy válasz Szultán üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 31. vasárnap 12:52
Mit gondolsz készen állsz arra hogy a virtualitás/kamu világát elhagyva érett Farok Uraság kívánalmainak alázatos szolgálatában engedd szabadon (ki)használni lyukaid újra és újra és hogy Urad kénye-kedve szerint használtasson akár másokkal is vagy...?Győr+80km.diszkretpasi_28@freemail.hu
Sziasztok nagyfarkú pasit keresek....akár fizetek is....harendszeresen ..... akár asszonyommal,akár külön...
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2019. 07. 24. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 24. szerda 14:39
Szombathelyi faszimádó Crossdresser vagyok. INGYENES álarcos GANGBANG partit rendezek Július 29-én Hétfőn 18-órai kezdéssel Szombathelyen egy nyugis helyen. Olyan férfiak jelentkezését várom akik álarcban sorba szopatnának és popóba basznának majd a számba és az arcomra geciznének valamint lepisilnének a végén. Aki csak geciznének vagy csak pisilne az is jőhet! Kor, alkat, méret nem érdekel! Álarcot mindenki maga hozzon. hívj barátokat is hisz INGYENES. INSTA Oiled25 vagy cucuka1981@gmail.com
(Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2019. 07. 24. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 24. szerda 14:39
Szombathelyi faszimádó Crossdresser vagyok. INGYENES álarcos GANGBANG partit rendezek Július 29-én Hétfőn 18-órai kezdéssel Szombathelyen egy nyugis helyen. Olyan férfiak jelentkezését várom akik álarcban sorba szopatnának és popóba basznának majd a számba és az arcomra geciznének valamint lepisilnének a végén. Aki csak geciznének vagy csak pisilne az is jőhet! Kor, alkat, méret nem érdekel! Álarcot mindenki maga hozzon. hívj barátokat is hisz INGYENES. INSTA Oiled25 vagy cucuka1981@gmail.com
Szombathelyi faszimádó Crossdresser vagyok. INGYENES álarcos GANGBANG partit rendezek Július 29-én Hétfőn 18-órai kezdéssel Szombathelyen egy nyugis helyen. Olyan férfiak jelentkezését várom akik álarcban sorba szopatnának és popóba basznának majd a számba és az arcomra geciznének valamint lepisilnének a végén. Aki csak geciznének vagy csak pisilne az is jőhet! Kor, alkat, méret nem érdekel! Álarcot mindenki maga hozzon. hívj barátokat is hisz INGYENES. INSTA Oiled25
Sziasztok! 47 éves, nem független férfi keresi alkalmi hölgy partnerét Kisújszálláson és környékén. A korod nem lényeges. Puszi! Dixi
Sziasztok! 22 éves intelligens férfi hölgy szexpartnert keres Somogymegye és környékèn!
Bábolnán nőt keresek ma estére.
Vas megyében [Szentgotthárd] partnert keressek . 21 férfi gabi9821partner@gmail.com írjatok bátran.
Győri 45é,tangás fiú vagyok. Keresek nálam idősebb aktív férfit aki cumiztatna,szophatnám neki.sms: 30 523-94-38
Sziasztok! Minden jóra nyitott vagyok... párokhoz, kivánós nőkhöz csatlakoznék. Akit érdekel e-mail: demko.istvan@gmail.com, tel. 06 30 236 87 70.
https://www.goldengate.hu/amator/4052612-happyboy
https://www.goldengate.hu/amator/4052612-happyboy
Sziasztok. Alkalmi kapcsolatot keresek Veszprém megye. Kor nem számít
Sziasztok! Heteró pasi vagyok Pápán lakok és párhoz vagy nőhöz csatlakoznék egy szép kalandra.
Szombathelyi faszimádó Transzvesztita vagyok. INGYENES Álarcos GANGBANG szexpartit rendezek 27-én Szombaton 21 órai kezdéssel Szombathelyen! Álarcot mindenki maga rendezzen! Olyan Férfiakat keresek akik álacban aki akar szopathat, aki akar popóba baszhat, a végén lepisilhet és szét gecizhet engem. Aki csak lepisilne vagy gecizne az is jőhet! Ne hadjátok ki hisz INGYEN alázhattok engem!
Csinos budapesti lány személyében keresem a szex társamat. Csak nálad vagy szabadban.
Írj nekem bátran: pasitakarok2019@gmail.com
Írj nekem bátran: pasitakarok2019@gmail.com
Szia Egy laza belevaló NOT /bi/keresek hosszútávra aki hozzánk költözne és benne van a HARMABA/2 no-1ffi/.Kor alkat nem de tisztaság apoltsag és az elvezetek fontos. Én egy 50FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom a kenyeztetest a fantasztikus élvezetekig a NO vékony kopasz puncis bi Választ emailben glaszlocsaba58@gmail.com
Sziasztok lanyok. En keresem alkalmi sexpartnerem akivel jol tudnam magam erezni. En megadok mindent neked abban hiba nrm lesz!!! 192cm magas sportos testalkatom zold szemem es barna hajam van farok neret 18/6. Ha van kedved probara tenni egymast akkor irj nekem erre az email címre. zoltanagy15@gmail.com
33 éves,igényes,sportos,jóképű pasi csatlakozna DEKORATIV hölgytagú párhoz kizárólag a hölgy örömére Bp.-en.helyem van.viberen gyorsan elérsz: 06harminc724huszonnégy70. TAMÁS
Csinos lányt, lányokat keresek közös együttlétre, elsősorban Debrecenből és Budapestről. Ha szeretnél jól érezni magad , dobj egy e-mailt a: daniboy.frg@gmail.com-ra
Mit gondolsz készen állsz arra hogy a virtualitás/kamu világát elhagyva érett Farok Uraság kívánalmainak alázatos szolgálatában engedd szabadon (ki)használni lyukaid újra és újra és hogy Urad kénye-kedve szerint használtasson akár másokkal is vagy...?Győr+80km.diszkretpasi_28@freemail.hu