Budapesten senki nem keres szex partnert én férfiakat nőket és párokat keresek írjatok a boni76@freemail.hu ra minden jóban benne vagyok
sziasztok. sátoraljaujhely környékén keresek párokat,lányokat,fiukat sexre.minden érdekel. 34 vagyok,igényes srác
sziasztok erotikus maszázsst vállalok nők férfiak részére írj a boni76@freemail.hura csak Budapestiek írjanak
Szia én szivesen beválalnálak a farkam kemény a nyelvem fürge.
(Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 12. szombat 13:42
Keresek havi 2/3 szori isexre jo kemeny farkat, nyelveket 38-58 kozott,,,,58 eves holgy..anyagiak kizarva
Fiatal férfi Bács-Kiskun megyében, vagy Budapesten keres kizárólag hölgyet. Szeretek kényeztetni, és örömet okozni a partnernek, számomra ő az első. Korban inkább 30+ hölgyek jelentkezését várom. Anyagiak kizárva. acc.shru@gmail.com Írj, ismerj meg.
Mi egy 47 és 32 éves pár vagyunk elég kevés szabadidővel, hasonló párt vagy hölgyet keresünk ,aszt a kevés kis szabadidőt legalább kellemesen eltölteni. Várjuk jelentkezéseteket úgy hogy msn-en ismerkednénk meg elöször camon keresztül ..msn-cim ,,par69@hotmail.hu,, vagy skype ,,,maci366,,
szeretettel várom minden kedves hölgyemény hívását, aki szívesen kényeztetné magát érzéki masszázzsal egy teljes órában!! rengeteg kérhető extrával várom a hölgyek hívását! legkedveltebb extrám az egy, vagy félórás erotikus masszázs levezetése, azaz egy hatalmas ejakulációs orgazmus, amit hozzáértéssel és a téma ismeretével könnyedén képes vagyok a kedves vendégeimből előhozni a nyelvem és az újjam megfelelő használatával. minden kedves új vendégem figyelmébe ajánlom ezt az extrám, mivel ez jelenleg az első alkalommal teljesen ingyenesen kérhető!!! :P
Szia!Én 36éves barna haju,barna szemü,182cm magas sportos fiu vagyok.Nyalnálak...........
(Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek havi 2/3 szori isexre jo kemeny farkat, nyelveket 38-58 kozott,,,,58 eves holgy..anyagiak kizarva
Szia Kedves Ismeretlen!
Engem Matyinak hívnak és szeretnék veled megismerkedni. Nézd meg az adatlapom, és ha tetszem a belnea@gmail.hu-ra tudsz írni nekem Addig is puszi ahová szeretnéd
Matyi (Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem Matyinak hívnak és szeretnék veled megismerkedni. Nézd meg az adatlapom, és ha tetszem a belnea@gmail.hu-ra tudsz írni nekem Addig is puszi ahová szeretnéd
Matyi (Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok én hölyet párokat keresek vagy szex házibuliba mennek ha van irjatok a boni76@freemail.hu ra minden joban benne vagyok
Sziasztok. 3ashoz keresünk férfit 20-30 között Zala megyéből ha érdekel irj ide.
bome54@freemail.hu
bome54@freemail.hu
Lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem irjatok bátran!!
Aki keres meg talál!
Lányok, párok, bulik érdekelnek.
06 20 33 63 101
nyalka@vipmail.hu
Lányok, párok, bulik érdekelnek.
06 20 33 63 101
nyalka@vipmail.hu
Szia Barbi Dani vagyok 22 éves sportos srác ha komolyan gondolod írj emailt és mindent megbeszélünk dome2222@citromail.hu
(Ez egy válasz kbarbara üzenetére (2012. 09. 04. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 12:24
Elvált,szép arcú,csinos hölgy alkalmi kapcsolatot keres!A kor nem számít és a távolság sem akadály kölcsönös szimpátia esetén!Minden nap elérhető vagyok 23h-9h-ig!Hívj fel bátran!
Szombathelyi férfi lakásra menne unatkozó hölgyekhez. e-mail dobozos12@citromail.hu
Nekem is jól jönne egy szerető vagy alkalmi partner de nem igazából jött még össze a netről
Volt már olyan férfi, aki így talált szexpartnert?
Sziasztok 28 éves srác vagyok alkalmi kapcsolatot keresek Esztergom,Dorog és környékéről.
Msn címem:klotz84@freemail.hu
Msn címem:klotz84@freemail.hu
30 éves tapasztalt srác hölgy támogatókat keresek extra kényeztetésért!
Akár vidékre is utazok! 06306378907
Akár vidékre is utazok! 06306378907