Alkalmi szexpartnert keresek budapesten aki hellyel rendelkezik.
galata2015@indamail.hu
galata2015@indamail.hu
Erika, szerintem adj meg egy elérhetőséget! E-mailen ezt gyorsan le lehet szervezni, mert jelentkező van rá bőven
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 09. szerda 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali, Keresek alkalmi sexhez átoperált szép cicikkel, lányos arcú, szép farkú transzit!! akár fizetek is érte!!
Várom,hogy hivjatok valahová.......
(Ez egy válasz lavezzi üzenetére (2016. 03. 08. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is beszállnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 18:54
az nem baj ha forgalmas hely..... annál izgalmasabb ....ha körbevesztek úgy sem lehet látni hogy mit csinálunk....majd a férjem addig őrkődik amig ti szopattok ...bugyi nem lesz rajtam ....bennem is lehettek....
az nem baj ha forgalmas hely..... annál izgalmasabb ....ha körbevesztek úgy sem lehet látni hogy mit csinálunk....majd a férjem addig őrkődik amig ti szopattok ...bugyi nem lesz rajtam ....bennem is lehettek....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 18:02
Parkolót nem tudok, szerintem azok amúgy is forgalmasak lennének. Esetleg a csepeli bevezetőnél leher erre alkalmas helyet találni. Az elég elhagyatottnak tűnik. Én szívesen csatlakoznék a 10-15 fős tarsasághoz
Parkolót nem tudok, szerintem azok amúgy is forgalmasak lennének. Esetleg a csepeli bevezetőnél leher erre alkalmas helyet találni. Az elég elhagyatottnak tűnik. Én szívesen csatlakoznék a 10-15 fős tarsasághoz
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 16:32
sziasztok 40-es feleség vagyok,,,tudtok olyan parkolót ahová elmegyek kocsival és ott idegenek megdugnak miközben en szopom a férjem farkát...hát legalább 10-15-nek biztos hagynám...szerintem azt is megengedném hogy a számba élvezzenek,,,,,ijatok hol van ilyen...
Sziasztok!
Ha nem használom a "barátom", akkor lesz sok
Elérhetőségem: matthias0088gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem használom a "barátom", akkor lesz sok
Elérhetőségem: matthias0088gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok 40-es feleség vagyok,,,tudtok olyan parkolót ahová elmegyek kocsival és ott idegenek megdugnak miközben en szopom a férjem farkát...hát legalább 10-15-nek biztos hagynám...szerintem azt is megengedném hogy a számba élvezzenek,,,,,ijatok hol van ilyen...
szia szeretném ha a férjem jelenlétében csinálnád velem és a végén a hasamra élveznél..
(Ez egy válasz lcvk82 üzenetére (2016. 03. 08. kedd 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 11:12
Budapesti molett hölgyet keresek természetes, vagy ahhoz közeli puncival.
Kor nem akadály, esetleg párhoz is csatlakozom.
33éves, 192cm, kb 85kg vagyok.
Képet természetesen küldök e-mailben.
LCVK82@gmail.com
LCVK82@gmail.com
Budapesti molett hölgyet keresek természetes, vagy ahhoz közeli puncival.
LCVK82@gmail.com
LCVK82@gmail.com
szia..minket érdekelne a dolog ha sok sperma van benned...Erika
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 07. hétfő 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 07. hétfő 19:07
Sziasztok!
28 éves srác vagyok. Kortól függetlenül hölgyekkel ismerkednék kölcsönös élvezkedés céljából. Esetleg párokhoz is csatlakoznék,de csak a hölgy örömére.
elérhetőség:
matthias0088@gmail.com
28 éves srác vagyok. Kortól függetlenül hölgyekkel ismerkednék kölcsönös élvezkedés céljából. Esetleg párokhoz is csatlakoznék,de csak a hölgy örömére.
elérhetőség:
matthias0088@gmail.com
Sziasztok!
elérhetőség:
matthias0088@gmail.com
elérhetőség:
matthias0088@gmail.com
Szia irj elérhetőséget és a férjem jelenlétében telebaszhatod a pinámat
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 09:34
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki hétköznap napközben ér rá, diszkrét, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Hellyel rendelkezem de utazni is tudok reális távolságon belül.
Helyet csak szóló hölgyeknek vagy pár hölgy tagjának tudok biztosítani Nyíregyházán, párhoz pedig utazom.
Akiket konkrétan keresek:
1. heteroszexuális szingli hölgy
2. biszexuális szingli hölgy
3. párt, ahol a pár hölgy tagja eljöhet hozzám és kettesben lehet velem
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Email címem: 4653364283@c2.hu
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki hétköznap napközben ér rá, diszkrét, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Helyet csak szóló hölgyeknek vagy pár hölgy tagjának tudok biztosítani Nyíregyházán, párhoz pedig utazom.
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
6. swinger társaság
gyere élvezzd tele a puncimat.a férjemmel pedig kinyalatom magamból a gecit... Szia Erika..
(Ez egy válasz milf love üzenetére (2016. 03. 03. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Erika vagyok szereném ha a férjem jelenlétében jól telebasznád a puncimat gecivel....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 16. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 16. szerda 09:34
Kedves Olvasó!
6. swinger társaság
6. swinger társaság
Még nem voltunk a tutty-fruttyba ott csak cabinban lehet szopni vagy van más lehetöség is hogy lovagolhassak idegenekkel,, miközben többen leélveznek ahol csak akarnak,,, szimpatikus fiatal fiúk tele is élvezhetnek egymás után többen is..szeretném nagyon kipróbálni milyen az amikor idegen férfiak élvezik tele a puncimat.....a férjem megigérte hogy a végén kinyal...
Sziasztok Erika vagyok 10-.én a tutty-frutty ban ájándékkép kaptam a lehetőséget hogy idegen férfiak leélvezhessenek,,,lovagolni is szeretnék gecis faszon ...a végén a férjemmel kinyalatom magam....gyertek basszatok gecisre...
csütörtökön megyek a férjemmel gyertek élvezzetek le...
40 év feletti anyukát keresek komoly játékokra