Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki gazdag fantáziájú, kalandkedvelő, barátságos, kulturált, megbízható, optimista, ötletes, bátor, eltökélt, igényes, vidám, merész, nyitott, érett, laza, vendégszerető, ápolt, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Akiket konkrétan keresek:
1. heteroszexuális szingli hölgy
2. biszexuális szingli hölgy
3. párt, ahol a pár hölgy tagja eljöhet hozzám és kettesben lehet velem
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Email címem: gmjddmgatd@freemail.hu
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki gazdag fantáziájú, kalandkedvelő, barátságos, kulturált, megbízható, optimista, ötletes, bátor, eltökélt, igényes, vidám, merész, nyitott, érett, laza, vendégszerető, ápolt, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Akiket konkrétan keresek:
1. heteroszexuális szingli hölgy
2. biszexuális szingli hölgy
3. párt, ahol a pár hölgy tagja eljöhet hozzám és kettesben lehet velem
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Email címem: gmjddmgatd@freemail.hu
Szexpartnert keresek Veszprém,Balaton környékén. 37 éves helyes srác vagyok balatonisrac38@citromail.hu
Budapesti 27 éves srác szexpartnert keres. Idősebbek is jöhetnek smile Támogatás megbeszélhető.
zsgergely89@gmail.com
zsgergely89@gmail.com
Sziasztok párokhoz elhanyagolt 30 tól-55 ig lévő hölgyekhez csatlakoznék 30 fiatal srác vagyok ki tele van szexuális vad vágyakkal elérhetőségem jhnzujk@freemail.hu levél váltás után skype elérhetőségem lesz a számotokra ott webkamera kapcsolás utána találkozás megyét nem írok mert lehetel közel lehetel távol rajtunk múlik mennyit mit vállalunk további jót sziasztok ! Leveleiteket várom !
Sziasztok!
Pest megyei 21 éves hetero srác vagyok, alkalmi vagy rendszeres szexpartnert keresek! Érettebb nőktől sem riadok vissza. Válasz email-ben várok- > levente0601@hotmail.com
Pest megyei 21 éves hetero srác vagyok, alkalmi vagy rendszeres szexpartnert keresek! Érettebb nőktől sem riadok vissza. Válasz email-ben várok- > levente0601@hotmail.com
Sziasztok.Párommal swinger bulit keresnénk.
Not keresek extrem,bizarr sexre.Kreol barna,vekony legyel.20-tol45-ig.Baranya szekhelyerol.Jani..
Nyiregyházi hellyel rendelkezo fiatallány idősebb hölgyet keresek alkalmira kapcsolatra anyagiak nélkül. Helyem autóm nincsen, laju85@citromail.hu címen, Muu85@citromail.hu címre. Sziasztok
Veszprém megyében Tapolca Agglomerációjában lakom .... Nőt hölgyet lányt keresek.... Egyedülálló vagyok ismerkedni szeretnék szexkapcsolat is érdekel de tovább lehet lépni...
A szexben tabumentes vagyok élvezek sokmindent...
Párok is érdekelnek SM játékok is.....
MInden érdekel....
A szexben tabumentes vagyok élvezek sokmindent...
Párok is érdekelnek SM játékok is.....
MInden érdekel....
Budapesten a III. kerületben illetve vonzáskörzetében.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 06. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 06. kedd 10:36

Sziasztok!
Ma este 6ig ráérek, keresek alkalmi együttlétre hölgyet vagy hölgyeket.
Átlagos hetero férfi vagyok 31/192/103.
Sziasztok!
Keresek fiatal lányt, lánypárt Bp-ről és környékéről alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.
Én egy 30-as férfi vagyok. Anyagi támogatás is lenne.
mail: fiataltinilanyt@gmail.com
Én egy 30-as férfi vagyok. Anyagi támogatás is lenne.
mail: fiataltinilanyt@gmail.com
Sziasztok. mai nap szívesen huncutkodnék, hölgyekkel, párokkal
szép napot

Sziasztok !
Szolnoki 177/85/42 éves ff.i vagyok és hölgyet keresek diszkrét kényeztetésre ! Semmi jó elrontója nem vagyok !
Irj a sex.75@freemail.hu r
Szolnoki 177/85/42 éves ff.i vagyok és hölgyet keresek diszkrét kényeztetésre ! Semmi jó elrontója nem vagyok !
Irj a sex.75@freemail.hu r
Sziasztok!
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek! Nnagy414@gmail.com
Sziasztok!
185magas, 30 éves pasi vagyok.
Most szombatra 11-15h ig keresek egy hölgyet. Hely az kell vagy a sazabadban!
galata2015@indamail.hu
185magas, 30 éves pasi vagyok.
Most szombatra 11-15h ig keresek egy hölgyet. Hely az kell vagy a sazabadban!
galata2015@indamail.hu
Egy 45/187/95 átlagos, normális Budapesti férfi, átlagnál nagyobb adottsággal.
Egy izgató találka Nálam.
Házaspár is jöhet.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók, adataim, kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Egy izgató találka Nálam.
Házaspár is jöhet.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók, adataim, kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am

30-as gáláns férfi keres női szexpartnert Bp-ről és környékéről. Lehetsz diáklány, anyuka, feleség csak légy bevállalós.
mail szexkapcsolatbp@gmail.com
mail szexkapcsolatbp@gmail.com
Sziasztok! Fiatal, izmos pasi szexpartnert keres. Idősebb nőkre is elég rendesen beindulok. Testalkatom sportos, de többet majd csak szimpátia esetén írok/küldök
Elérhetőségem ahol mindent megtudunk beszélni:
email: parker@index.hu
goldengate: potc3

email: parker@index.hu
goldengate: potc3
Sziasztok! Budapesti, 27 éves, mackós srác vagyok, és hölgyekkel/párokkal ismerkednék, kortól függetlenül. Nem levelezni szeretnék, hanem találkozni és kielégíteni Téged
Diszkréció és ápoltság fontos - és adott is.
Írhatsz itt is, vagy emailben az srr.mojito@gmail.com címre.

Írhatsz itt is, vagy emailben az srr.mojito@gmail.com címre.