hanyagolt holgyet keresek..komarom,esztergom es kornyeke.
Fiatal lany öröme lennék Szolnok és környéke!
44éves férfi vagyok
sex.75@freemail.hu
44éves férfi vagyok
sex.75@freemail.hu
Kaposváron kihez mehet egy kanos nemfüggetlen pasi? Hölgyek párok házaspárok? tabu nincs. Remélem itt vannak bátrak?
Hétközben?
nuninyalo@citromail.hu
Hétközben?
nuninyalo@citromail.hu
Pápai Párt vagy lanyt keresek izgalmas együttléthez. Nem voltam még párral ,
Hölgyet keresek,Vasban,Zalában. Szeretek puncit nyalni. tzoltan181@gmail.com, 30-323-5902
Sziasztok egy budapesti lányt keresek egy vagy több alkalomra vagy képcsere is erdekel
idősebb nők is
Email címem: nagy.kutya98@freemail.hu
idősebb nők is
Email címem: nagy.kutya98@freemail.hu
Helló. Lányhoz vagy hölgyekhez csatlakozom,vagy párhoz a hölgy örömére! Nyír1 és környéke. jani78204@gmail.com
Sziasztok.Hölgyet keresek kortól függetlenül,kellemes időtöltésre.41 éves vagyok. Gy.M.S, Vas,Zala...tzoltan181@gmail.com,vagy viber:+3630-323-5902
Kinek lenne kedve ma 6 órától játszadozni velem a Flórián téri lakásomban? Ápolt diszkrét hölgyeket és párokat keresek hosszútávú szexpartneri és a közös szimpátia esetén baráti kapcsolatra. Én egy 30 éves ápolt pasi vagyok, átlagosnál nagyobb borotvált intimmel. Legyen szép napotok!
Üdvözlettel:
Vidka
Üdvözlettel:
Vidka
Hölgyeim az 50 feletti korosztályból felső korhatár nincs keresek hölgyeket vad érzéki szexre.
Első sorban Veszprém megyében!
andor.peterfi@freemail.hu
Puszi
Első sorban Veszprém megyében!
andor.peterfi@freemail.hu
Puszi
Hölgyet keresek a 60 feletti korosztályból igényes szexre!
Veszprém megye és környéke.
andor.peterfi@freemail
Üdv Andor
Veszprém megye és környéke.
andor.peterfi@freemail
Üdv Andor
Budapesti, 29 éves, 190cm, 83 kg sportos srác vagyok, és ismerkednék, hasonló szexuális aktualitással rendelkező nővel, leányzóval. Ha magadra ismertél, és nem vagy szégyenlős, első körben varom az e-mailod a razor2618@gmail.com ra.
Fogok válaszolni is!
Üdvözlettel:Norbert

Budapestről és környékéről keresek női szexpartnert.
38 éves átalgos testalakatú férfi vagyok.
mail: laszlo.diszkret@gmail.com
38 éves átalgos testalakatú férfi vagyok.
mail: laszlo.diszkret@gmail.com
Sziasztok! Omar vagyok új kalandra vágyok első alkalom.
Budapest. Főként nőket várok 18-30 között akiket nem érdekel a külső.
Budapest. Főként nőket várok 18-30 között akiket nem érdekel a külső.
Budapesti átlagos testalkatú 44 éves pasi vagyok.25-50 év közötti hölgyeket, párokat keresek Budapest és környékén kölcsönös szimpátián alapuló baráti és szexkapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt. Mobil: 06 70 733 60 93.
Sziasztok.! Hölgyet vagy párt keresek Budapesten és környékén.! Helyem van de utazni is tudok.!
Sziasztok! 56 éves, szexkedvelő, kedves,barátságos, vastag,kőkemény farkú, pasi vagyok. Lányok,Hölgyek, társasagat keresem, Bp, és 40-km körzetben kölcsönös élményzerzérsre. Írj bátran,claszlo413@gmail.com