Sziasztok eddig csak egyszer voltam kint hihetetlen mennyi ismerős volt,, nem vetkőztem le,,elsőre nem ment valamikor még nyáron kimegyek egyedül nudizni egy kicsit bozótosabb helyre ahol lehet közönség nélkül is napozni,nudizni, és szexelni,,,,
Egy kis vizparti nudi bulihoz van kedve valakinek?
Néhány fős nudibuli valahol?
Most, hogy itt az ősz, nudibuli valakinél?
Lányok egyelőre nem akarnak jönni...
(Ez egy válasz zozo89 üzenetére (2012. 06. 30. szombat 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 30. szombat 12:48
Sziasztok! Hogy áll a szervezés? Ha sikerülne több embert összeszedni én is szivesen mennék de sajnos hölgyet egynlöre nem tudok hozni
Sziasztok! Hogy áll a szervezés? Ha sikerülne több embert összeszedni én is szivesen mennék de sajnos hölgyet egynlöre nem tudok hozni
10 főről már nem is merek álmodni... Mindegy, már ketten vagyunk, csak nehogy vége legyen a nyárnak... Azért hátha akad(nak) bevállalós csajszi(k)...
(Ez egy válasz kismila96 üzenetére (2012. 06. 25. hétfő 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 25. hétfő 09:43
ebben igazad van nincs bnőm, de én se 2en gondoltam hanem összegyűlne valami 10 fős csapat fiuk lányok és menni
ebben igazad van nincs bnőm, de én se 2en gondoltam hanem összegyűlne valami 10 fős csapat fiuk lányok és menni
Barátnőt tudsz hozni? Két pasi gáz lenne azért...
(Ez egy válasz kismila96 üzenetére (2012. 06. 22. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
én is csatlakoznék
Nudizni valaki? Hölgyek vagy párok? Először lennék textil nélkül...