Sziasztok! Szereplőként vagy nézőként szeretnétek részt venni a forgatáson?
(Ez egy válasz Emma8 üzenetére (2021. 07. 12. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 12. hétfő 18:25

Sziasztok
Mi egy házaspár vagyunk.És érdeklődnék hogy lehetne egy ilyenen részt venni.
Szia
(Ez egy válasz Laura8806 üzenetére (2019. 12. 15. vasárnap 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Mi házaspár vagyunk.Tudunk valahol beszélgetni. Skypon itt a e-mail címünk felesegnekkeresunk@gmail.com (Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 18. csütörtök 18:40
Mi házaspár vagyunk.Tudunk valahol beszélgetni. Skypon itt a e-mail címünk felesegnekkeresunk@gmail.com (Ez egy válasz Transzvesztita üzenetére (2020. 06. 18. csütörtök 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)

OLVASD VÉGIG! 26 éves Szombathelyi TRANSZVESZTITA vagyok.Teljesen INGYENES álarcos GANGBANG szexpartit rendezek Junius 26-án 23 órai kezdésel SZOMBATHELYEN.Hely reggelig van!Parkolás a Zanati úton a Lidl parkolóban onnan pár perc séta a helyszínre és mindenki maga hoz álarcot!Olyan perverz,szexmániás férfiak jelentkezését várom akik sorba szopatnak,sorba egymás után seggbe basznak aki elélvez az mehet az arcomra és a számba és a végén sorba vagy egyszere lepisilnek!Csak mindenki ENGEM ezért GANGBANG!Hivj barátokat is hisz ingyen gecizhettek pisilhettek engem!Szolo pasi nem érdekel!Kor,alkat nem érdekel!Jelentkezni gangbangszex26@gmail.com vagy instagram transzika26
Sziasztok
Sziasztok! Ha a helyzet lehetővé teszi, tervezzük a további bulikat. Ebben a rovatban tájékozódhattok majd az időpontokról.
(Ez egy válasz anzit üzenetére (2021. 06. 24. csütörtök 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 24. csütörtök 17:25

Most láttuk a mai forgatási időpontot, sajnos már nem tudunk szabad estét szervezni magunknak. A nyáron tervezitek a megszokott havi 1 forgatást? A pandémiás előtt szoktunk menni a párommal.
Most láttuk a mai forgatási időpontot, sajnos már nem tudunk szabad estét szervezni magunknak. A nyáron tervezitek a megszokott havi 1 forgatást? A pandémiás előtt szoktunk menni a párommal.
Ereszd ki a gőzt
a karantén után! A Tutti Frutti Club Élő amatőr gang-bang filmforgatás folytatódik!
Gyere el 2021 június 24-én, 8 órakor

21 éves kezdő amatőr Szitia és Milf Adél vállalta hogy főszereplője lesz a gang-bang partynak!

- Légy szereplő vagy néző!
Cím: Glory Cafe 1085. BUDAPEST, Baross u. 30

Belépő 4000 Ft

Gyere el 2021 június 24-én, 8 órakor

21 éves kezdő amatőr Szitia és Milf Adél vállalta hogy főszereplője lesz a gang-bang partynak!

- Légy szereplő vagy néző!

Belépő 4000 Ft

Ha a vírushelyzet nem szól közbe, akkor jövő hónapban remélhetőleg megrendezésre kerülhet a következő. Ha lesz pontosabb információnk itt az oldalon közzétesszük.
(Ez egy válasz Lacimaci1984 üzenetére (2021. 06. 16. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 16. szerda 14:23

Üdvözlöm. Szeretném megkérdezni, hogy nyilvános forgatás, gang bang party mikor várható ?
Üdvözlöm. Szeretném megkérdezni, hogy nyilvános forgatás, gang bang party mikor várható ?
Sziasztok! Csatlakoznék hölgyeket részére swinger bulikban, 26 éves egyedülálló srác vagyok!
Sziasztok!
Szeretnék részt venni egy bukkake party-n. Ha szervez valaki, akkor én szeretnék elmenni. Kérlek írjatok ha lehet menni: playboy19840127@gmail.com
Szeretnék részt venni egy bukkake party-n. Ha szervez valaki, akkor én szeretnék elmenni. Kérlek írjatok ha lehet menni: playboy19840127@gmail.com
Sziasztok!
Budapesti csoportos szexbulira fiatal formás csini lányokat (18 - 24) keresünk páros és csoportos, gang bang szexre! Kiéhezett bevállalós igényes ápolt lányokat várunk szombat estére Bp. V. ker. Vasárnap hajnalig.
Belépés ingyenes. Előny ha popót és mélytorkost - lenyelést is imádod.
Jelentkezz mielőbb ha jönnél, vagy jönnétek. Barátnők is jelentkezhetnek.
Jelentkezés az alábbi címen mobilszámmal, pár friss fotóval.
Cím: helyessrac6969@gmail.com
Budapesti csoportos szexbulira fiatal formás csini lányokat (18 - 24) keresünk páros és csoportos, gang bang szexre! Kiéhezett bevállalós igényes ápolt lányokat várunk szombat estére Bp. V. ker. Vasárnap hajnalig.
Belépés ingyenes. Előny ha popót és mélytorkost - lenyelést is imádod.

Jelentkezz mielőbb ha jönnél, vagy jönnétek. Barátnők is jelentkezhetnek.
Jelentkezés az alábbi címen mobilszámmal, pár friss fotóval.
Cím: helyessrac6969@gmail.com
Fiatal, értelmiségi egyetemista pár (26F, 23L) keresne Debrecenben vagy Hajdú-Biharban elsőkörben más párokat akikkel csere nélkül(!), de egy helységben tudnánk nézni egymást, továbbá fiatal, ápolt hetero vagy bisex férfit mindkettőnk örömére. Jelentkezni a titkoskert3@gmail.com-on tudtok, kérünk titeket hogy rövid bemutatkozást, illetve képet csatoljatok, egyébiránt nem fogunk tudni válaszolni!
sziasztok.mi i nagyon mennénk már swingerklubba.
Sziasztok valaki nem tart swinger programot ?
(Ez egy válasz TFP szerkesztőség üzenetére (2020. 10. 07. szerda 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 07. szerda 09:11

A Tutti Frutti Club Élő amatőr gang-bang filmforgatás folytatódik!
Ismét két forró, faszra éhes punci - Emese és Mary várja a spriccelni vágyó farkakat!

Gyere el 2020 Október 8-án, este 8 órakor - légy szereplő vagy néző!
Belépő: 4500 Ft
Ismét két forró, faszra éhes punci - Emese és Mary várja a spriccelni vágyó farkakat!

Gyere el 2020 Október 8-án, este 8 órakor - légy szereplő vagy néző!
Belépő: 4500 Ft
Szia! Én is minden jóban benne lennék veled! Írj ide: peacefulwolf26@gmail.com
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2020. 12. 04. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok minden jóba benne vagyuk
Sziasztok! Szeretnék résztvenni egy sex orgiába, valakik akikhez csatlakozhatnék!?
Szia! Nem lesz megtartva sajnos, mivel szigorodtak a vírussal kapcsolatosan életbelépő rendelkezések
(Ez egy válasz casanovalorenzo69 üzenetére (2020. 11. 08. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 11. 08. vasárnap 11:53

Tisztelt Szerkesztőség! Mi lesz a novemberi filmforgatással, meg lesz tartva? Kik lesznek a vendégcsajok? Köszönöm!
Tisztelt Szerkesztőség! Mi lesz a novemberi filmforgatással, meg lesz tartva? Kik lesznek a vendégcsajok? Köszönöm!