EROTIKUS PROGRAMOK, SZEX- SWINGER BULIK
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Itt tájékozódhatsz az éppen aktuális erotikus programokról... vagy akár te is toborozhatsz vendégeket saját szexbulidra

Az eddigi hozzászólások

... 22 23 24 25 26 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#433   2016. 04. 08. péntek 08:13
TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség VIP Admin
2016. április 14-én, csütörtökön este ismét Privát Gang-Bang Party élő szexfilm felvétele a Club Tutti Fruttiban! Fergeteges gang-bang hangulat, és erotikus műsor vár Benneteket ismét a Club Tutti színpadán!

Party

Ha unod a szexchatet és a netezést, gyere el hozzánk, és élvezd testközelből mindazt, amit eddig csak a monitorodon láthattál! Sztriptíz az öledben, gang-bang show, erotikus műsor és élő szexfilmfelvétel! Régóta kacérkodsz a gondolattal, milyen lehet egy szexfilm forgatás? Gyere, és less be a kulisszák mögé!

Party

Sok szeretettel váruk ismerkedni vágyó párokat, fiúkat, lányokat egy erotikus hangulatú bulizásra. – Sőt! Ha elég bátrak vagytok, akár ti is irányíthatjátok a színpadi eseményeket!

Vigyázz, ha tényleg elszabadulnak az erotikus indulatok, nálunk harapni lehet a szexet a levegőben! Ha tehát szereted a dögös zenéket, az erotikus játékokat, a szexi lányokat - gyere el, és bulizz velünk! Ezen az estén akár te is lehetsz főszereplő!

Címünk: Budapest, VII. Dob utca 11. Erotika Centrum – Club Tutti Frutti
Belépő ára: 4000 Ft

Hölgyeknek a belépés INGYENES!

Műsorkezdés: 2016. április 14. csütörtök, 20 óra 30-tól!

Party

Vigyázz, ez nem egy disco, ahol egész éjjel pörög a műsor! Mivel ez egy élő filmfelvétel, ha később érkezel, megeshet, hogy a legizgalmasabb részekről maradsz le!

Figyelem! Klubunk diszkrét, zártkörű klub, belépés csak kártyával, amelyet a belépő megvásárlása után a kasszánál kapsz.

Telefon: (06-1) 351-1000, 06-30-444-7900

E-mail: erotikacentrum@upcmail.hu

Party

Ha kíváncsi vagy, milyen egy ilyen party, kattints IDE, és nézd meg partyvideóinkat! Nagy élvezések, hatalmas spriccelések, torkos magyar lányok várnak circling

Party
#432   2016. 04. 04. hétfő 06:28
A légkondicionált Erotika Centrum 20016 januárjától az alábbi nyitva tartás szerint várja a kedves vendégeket és vásárlókat: a Szexshop hétfőtől szombatig 10-22 óráig, a Szexmozi és Klub pedig hétfőtől szombatig 14-22 óráig tart nyitva Budapest szívében.

t1

Az Erotika Centrum emeleti szintjén szexshop, lent pedig szexmozi, 3D szexfilmek, kabinok, és bár várja vendégeinket. Hűtött italok harmadosztályú árakon!

Napijegy ára: URAKNAK/ PÁROKNAK 1500.-FT.

BELÉPÉS NEM CSAK PÁROSAN!

Címünk: Budapest, VII. Dob utca 11. Erotika Centrum

Belépő ára CSAK A GALÉRIÁRA: 1000 Ft/fő

felkialtas BÉRLET AKCIÓ: 6 belépésre jogosító bérlet ára: 6 000 Ft (A bérlet a megváltástól számított 30 napig érvényes) felkialtas

A kedvezményes árú bérlet rendezvény belépésre nem jogosít!

Az Erotika Centrum (szexshop) nyitvatartása: Hétfő-Szombat 10-22 óráig
Vasárnap: Zárva

A Szexmozi, kabinok és a bár nyitvatartása: Hétfőtől szombatig 14-22 óráig

t2

t3

t5

További rendezvényeinkről ITT is tájékozódhatsz.

Mi minden található az Erotika Centrumban?
Tekints meg az Erotika Centrumot bemutató videónkat IDE kattintva!

Erotika Centrum már a FACEBOOK-on is!
#431   2016. 03. 20. vasárnap 04:54
50-es korosztályú hölgyek ritkán vesznek részt gang-bang partynkon. Inkább a harmincas, negyvenes korosztály szokott szerepelni
(Ez egy válasz margo üzenetére (2016. 03. 16. szerda 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 16. szerda 14:16
hát, azt nagyon-nagyon sajnálom.:(

és györgyit nem tervezitek egyszer? (http://www.tuttifruttiparty.hu/tv/516042-Gyorgyi-neni-es-a-ka- nos-tv-szerelok)
vagy más ilyen 50 körüli bevállalós nőt, renáta kivételével?
#430   2016. 03. 16. szerda 14:16
margo margo
hát, azt nagyon-nagyon sajnálom.:(

és györgyit nem tervezitek egyszer? (http://www.tuttifruttiparty.hu/tv/516042-Gyorgyi-neni-es-a-ka- nos-tv-szerelok)
vagy más ilyen 50 körüli bevállalós nőt, renáta kivételével?
(Ez egy válasz TFP szerkesztőség üzenetére (2016. 03. 15. kedd 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 15. kedd 00:21
Christina már abbahagyta a szereplést, Laura pedig pillanatnyilag kis gang-bang szünetet tart
#429   2016. 03. 16. szerda 05:50
A légkondicionált Erotika Centrum 20016 januárjától az alábbi nyitva tartás szerint várja a kedves vendégeket és vásárlókat: a Szexshop hétfőtől szombatig 10-22 óráig, a Szexmozi és Klub pedig hétfőtől szombatig 14-22 óráig tart nyitva Budapest szívében.

t1

Az Erotika Centrum emeleti szintjén szexshop, lent pedig szexmozi, 3D szexfilmek, kabinok, és bár várja vendégeinket. Hűtött italok harmadosztályú árakon!

Napijegy ára: URAKNAK/ PÁROKNAK 1500.-FT.

BELÉPÉS NEM CSAK PÁROSAN!

Címünk: Budapest, VII. Dob utca 11. Erotika Centrum

Belépő ára CSAK A GALÉRIÁRA: 1000 Ft/fő

felkialtas BÉRLET AKCIÓ: 6 belépésre jogosító bérlet ára: 6 000 Ft (A bérlet a megváltástól számított 30 napig érvényes) felkialtas

A kedvezményes árú bérlet rendezvény belépésre nem jogosít!

Az Erotika Centrum (szexshop) nyitvatartása: Hétfő-Szombat 10-22 óráig

A Szexmozi, kabinok és a bár nyitvatartása: Hétfőtől szombatig 14-22 óráig

t2

t3

t5

További rendezvényeinkről ITT is tájékozódhatsz.

Mi minden található az Erotika Centrumban?
Tekints meg az Erotika Centrumot bemutató videónkat IDE kattintva!

Erotika Centrum már a FACEBOOK-on is!
#428   2016. 03. 15. kedd 16:11
kerzoo kerzoo
szívesen cam szexelnék minden korosztályú nővel smile skypeom : kerzoo1
#427   2016. 03. 15. kedd 00:21
Christina már abbahagyta a szereplést, Laura pedig pillanatnyilag kis gang-bang szünetet tart
(Ez egy válasz margo üzenetére (2016. 03. 14. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 14. hétfő 16:04
christina milf-et (http://www.tuttifruttiparty.hu/tv/532032-A-szomszed-noje-mindig) nem tervezitek valamikor meghívni a moziba?
laura milf mikor lesz megint?
#426   2016. 03. 14. hétfő 16:04
margo margo
christina milf-et (http://www.tuttifruttiparty.hu/tv/532032-A-szomszed-noje-mindig) nem tervezitek valamikor meghívni a moziba?
laura milf mikor lesz megint?
#425   2016. 03. 10. csütörtök 17:22
tekissza tekissza
Ez most kamu volt vagy 6ra jöttök?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 09. szerda 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 09. szerda 00:42
sziasztok Erika vagyok 10.-én este 5kor a férjemmel megyünk a tutty fruttyba szeretném ha nagyon sokan megszopatnának és a számba élveznének..41 éves 165cm 64 kg eredeti sötétvörös haj nagy eredeti mellek borotvált punci hatalmas csiklóval formás kerek popsi ...dugás csak gumival ..szopni gumi nélkül.... és a számba vagy a hasamra élvezhettek..... punciba semmiképp...úgy is lehet hogy dugtok és szopattok egyszerre.... nagyon izgi lessz .... már nagyon várom mert még soha nem voltam idegen férfival...ezt a bulit a férjemtől kaptam ajándékba...szeretném minden percét kihasználni....először a férjemmel bemegyünk egy kabinba és a számba élvezett spermátokkal leszopom a farkát...szerintem tetszeni fog neki még a zacskóján is folyni fog a sperma ....sorba egymás után szopassatok meg sokan...szerintem a férjem is meg fog dugni miközben ti szopattok.....csók Erika....
#424   2016. 03. 10. csütörtök 06:02
2016 március 10-én, csütörtökön este ismét Privát Gang-Bang Party élő szexfilm felvétele a Club Tutti Fruttiban! Fergeteges gang-bang hangulat, és utó-Nőnapi erotikus gabalyodás vár Benneteket ismét a Club Tutti színpadán. Ha szeretnéd valami igazán különlegessel megajándékozni a Club Tutti csajait - most itt az alkalom! Ezen az estén Timi és Tünci várják az ajándékozó kedvű pasikat! vigyor2

Party

Ha unod a szexchatet és a netezést, gyere el hozzánk, és élvezd testközelből mindazt, amit eddig csak a monitorodon láthattál! Sztriptíz az öledben, gang-bang show, erotikus műsor és élő szexfilmfelvétel! Régóta kacérkodsz a gondolattal, milyen lehet egy szexfilm forgatás? Gyere, és less be a kulisszák mögé!

Party

Sok szeretettel váruk ismerkedni vágyó párokat, fiúkat, lányokat egy erotikus hangulatú bulizásra. – Sőt! Ha elég bátrak vagytok, akár ti is irányíthatjátok a színpadi eseményeket!

Vigyázz, ha tényleg elszabadulnak az erotikus indulatok, nálunk harapni lehet a szexet a levegőben! Ha tehát szereted a dögös zenéket, az erotikus játékokat, a szexi lányokat - gyere el, és bulizz velünk! Ezen az estén akár te is lehetsz főszereplő!

Hölgyeknek INGYENES belépés és ajándék ital kupon!

Műsorkezdés: 2016. március 10, csütörtök 20.30-tól

Party

Vigyázz, ez nem egy disco, ahol egész éjjel pörög a műsor! Mivel ez egy élő filmfelvétel, ha később érkezel, megeshet, hogy a legizgalmasabb részekről maradsz le!

Figyelem! Klubunk diszkrét, zártkörű klub, belépés csak kártyával, amelyet a belépő megvásárlása után a kasszánál kapsz.

Party

Ha kíváncsi vagy, milyen egy ilyen party, kattints IDE, és nézd meg partyvideóinkat! Nagy élvezések, hatalmas spriccelések, torkos magyar lányok várnak circling

Party
#423   2016. 03. 09. szerda 23:31
Nem, Timi és Tünci lesznek most március 10-én csütörtökön a gang-bang partyn. Mary és Jenny a hétfői TFP videóban szerepeltek.
(Ez egy válasz 1966vitamka üzenetére (2016. 03. 09. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 09. szerda 20:01
Üdv!
Akkor nem Mary és Jenny lesz?
#422   2016. 03. 09. szerda 20:01
1966vitamka 1966vitamka
Üdv!
Akkor nem Mary és Jenny lesz?
#421   2016. 03. 09. szerda 09:54
X
10.-én talizunk...
(Ez egy válasz nidud90 üzenetére (2016. 03. 09. szerda 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 09. szerda 04:50
Ha többször is lesz lehetőségem akkor mindenhova wink
#420   2016. 03. 09. szerda 04:50
nidud90 nidud90
Ha többször is lesz lehetőségem akkor mindenhova wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 21:48
hová szeretnél élvezni......hogy vegyek e bugyit....Erika
#419   2016. 03. 09. szerda 00:42
X
sziasztok Erika vagyok 10.-én este 5kor a férjemmel megyünk a tutty fruttyba szeretném ha nagyon sokan megszopatnának és a számba élveznének..41 éves 165cm 64 kg eredeti sötétvörös haj nagy eredeti mellek borotvált punci hatalmas csiklóval formás kerek popsi ...dugás csak gumival ..szopni gumi nélkül.... és a számba vagy a hasamra élvezhettek..... punciba semmiképp...úgy is lehet hogy dugtok és szopattok egyszerre.... nagyon izgi lessz .... már nagyon várom mert még soha nem voltam idegen férfival...ezt a bulit a férjemtől kaptam ajándékba...szeretném minden percét kihasználni....először a férjemmel bemegyünk egy kabinba és a számba élvezett spermátokkal leszopom a farkát...szerintem tetszeni fog neki még a zacskóján is folyni fog a sperma ....sorba egymás után szopassatok meg sokan...szerintem a férjem is meg fog dugni miközben ti szopattok.....csók Erika....
#418   2016. 03. 08. kedd 21:48
X
hová szeretnél élvezni......hogy vegyek e bugyit....Erika
(Ez egy válasz nidud90 üzenetére (2016. 03. 08. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 19:29
Ha mindaz igaz amit leirtál, akkor nagyon szivesen megyek korábban smile 18:00kor szerintem ott is leszek wink
#417   2016. 03. 08. kedd 19:29
nidud90 nidud90
Ha mindaz igaz amit leirtál, akkor nagyon szivesen megyek korábban smile 18:00kor szerintem ott is leszek wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 08. kedd 00:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 08. kedd 00:55
ha csütörtökön beugrasz jól leszoplak......Erika
#416   2016. 03. 08. kedd 14:42
2016 március 10-én, csütörtökön este ismét Privát Gang-Bang Party élő szexfilm felvétele a Club Tutti Fruttiban! Fergeteges gang-bang hangulat, és utó-Nőnapi erotikus gabalyodás vár Benneteket ismét a Club Tutti színpadán. Ha szeretnéd valami igazán különlegessel megajándékozni a Club Tutti csajait - most itt az alkalom! Ezen az estén Timi és Tünci várják az ajándékozó kedvű pasikat! vigyor2

Party

Party

Hölgyeknek INGYENES belépés és ajándék ital kupon!

Műsorkezdés: 2016. március 10, csütörtök 20.30-tól

Party

Party

Party
#415   2016. 03. 08. kedd 00:55
X
ha csütörtökön beugrasz jól leszoplak......Erika
(Ez egy válasz nidud90 üzenetére (2016. 03. 07. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 07. hétfő 20:13
Sziasztok! Lehet esetleg tudni hogy most csütörtökön milyen dögös csajszik lesznek? smile meg esetleg ha van róluk fotó azt is megkukkolnám mielőtt csütörtökön beugrom wink köszi
#414   2016. 03. 08. kedd 00:51
X
Erika vagyok...imádom a sperma izét ....az utolsó cseppig lenyelem bármennyien élveztek belém egymás után....10.-én gyertek este 5-re

... 22 23 24 25 26 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: TFP szerkesztőség TFP szerkesztőség
Nyitás ideje: 2012. 04. 25. szerda
Üzenetek: 893db
Utolsó üzenet: 2024. 11. 07. csütörtök

Hírek

ma 09:48
Új letölthető filmünk: Gangfucked Vannak olyan csajok, akiknek semmi sem elég. Azt élvezik, amikor egy farok erdő veszi őket, körül, ők pedig egymás után szopják az ágaskodó szerszámokat. De ügyelnek arra, hogy még véletlenül se menjenek el idő előtt, mivel utána jól meg is kúratják... Tovább
Follow TuttiFrutti_hu on Twitter

Válts VIP tagságot!

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2190 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
3650 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
6570 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
12775 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
* 365 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A PrivátSzexClub oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!