Szia 36 éves ápolt magyar férfi vagyok. Jomeretu teljesen csupi faszt szopnek rendszeresen Nyíregyházán.. 06306637862 élvezd tele a számat spermaval. Sziasztok
Sziasztok. 36 éves ápolt magyar egeszseges férfi vagyok Nyíregyházán lakom. 160 magas barna haj barna szem intim rész mindenütt teljesen csupi 17cm. Hellyel vagy kocsival rendelkező Ápolt teljesen csupi egyszerű lányt keresek szexre hosszú távon. Nemetrudolf1@gmail.com szia
Sziasztok. 36 éves ápolt magyar egeszseges férfi vagyok Nyíregyházán lakom. Hellyel vagy kocsival rendelkező Egyszerű ápolt lányt keresek szeretkezésre, kölcsönös örömszerzes céljából. 18-35 éves korig. Anyagi vonzata nincs!!! 06306637862 számon vagyok elérhető. Szia.
Sziasztok. 36 éves ápolt magyar egeszseges férfi vagyok Nyíregyházán lakom. Egyszerű ápolt lányt kölcsönös örömszerzesre. Hely kellene. 06306637862 szia.
Szia 36 éves ápolt magyar egeszseges férfi vagyok Nyíregyházán lakom. Érdekelne a dolog 160 magas barna haj barna szem intim rész mindenütt teljesen csupi 17cm. Hely kellene.
(Ez egy válasz Debras üzenetére (2017. 04. 22. szombat 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 22. szombat 18:50

Szia !
Érdekel a bejegyzésed . Ha felkeltettem érdeklődésedet akkor kérlek írj az ancsuka27@citromail.hu email címre.
Érdekel a bejegyzésed . Ha felkeltettem érdeklődésedet akkor kérlek írj az ancsuka27@citromail.hu email címre.
Nyiregyhazan ma valaki? Delelotti orakban? Ha szeretned hogy leszopjanak
Hmm. Erdekes hogy senki nem valaszol semmire sem.
Szia! Laci vagyok 40 éves! 180/78 sportos pasi,igényes,ápolt! Hölgyeket kényeztetnék! Masszíroznék! Helyem az nincs!!! Ha valaki szeretné! Írjon a laszlo.hadhazi80@gmail.com
Mi egy 45 és 43 éves pár vagyunk keresünk hölgyet vagy férfit vagy párokat közös sexkalandra. Te 06703608315
Sziasztok 22 eves srac vagyok ,szabolcs megyéből keresek anyukákat hölgyet, lányokat akivel el lehetne lenni, esetleg a kozeli megyékből, Nyiregyhazi vagyok, ha szereted a zsenge húst, és az energikus szexet irj
kboton567@gmail.com

Sziasztok. 35 éves ffi vagyok, Nyíregyháza és környékéről keresek érett,nem kövér, csinos, milf hölgyet erotikus játszadozásra. Támogatás van. Továbbiak mail-ban. Köszönöm.
Lacimres51@freemail.hu
Lacimres51@freemail.hu
50 es korosztályból keresek nem kövér csinos hölgyet erotikus kalandokra elsősorban nyíregyházáról és vonzáskörzetéből. 33 éves független nem kövér pasi vagyok. Támogatás van. A többit mailen,képcsere szükséges. Nem mindenkivel szeretném(ápolt hölgyet keresek és csak egyet,lehet egyszeri vagy rendszeres ezt majd eldöntjük) Még annyit,hogy az erotikus kalandot úgy értem,hogy nem feltétlenül a behatoláson van a hangsúly,hosszas kényeztetés oda-vissza,tehát olyan hölgyet keresnék aki szereti ezt a fajta erotikát. Köszönöm szép napot.
Lacimres51@freemail.hu
Lacimres51@freemail.hu
40+ os nem kövér hölgyet keresek Szabolcs megyéből erotikus játékokra. Támogatás van,33 éves nem kövér ffi vagyok, a többi részlet privátban.
Lacimres51@freemail.hu
Lacimres51@freemail.hu