Ha vannak párok akik szeretik ha nézik őket miközben szexelnek Győr környékéről, akkor írjatok. tallozotallozo@gmail.com
Sziasztok! Győr környékén keresek párokat akik szeretnének hármas szexhez férfit. Ápolt, átlagos (175cm/75kg), 46 éves férfi vagyok. Számomra a diszkréció fontos. Kor nem számít. Akit érdekel írjon: tallozotallozo@gmail.com
Sziasztok!
25 éves srác vagyok, és kimondottan érdekel a 3-as szex. Ebből is leginkább az érdekelne hogy egy sráccal közösen megdughassunk egy lányt.
Jelenleg emiatt keresek egy főleg velem egy idős srácot (nyilván más is írthat ) arra hogy elmenjünk ketten vagy többen kurvázni egyet. Nagyon szeretnék közösen leszoptatni valakit, illetve akár szendvicsbe vágni egy lányt, majd a végén egymás után beleélvezni a szájába.
Akár a későbbiekben szeretnék felszedni simán lányt, és őt is közösen megdugni.
Emellett nyitott vagyok párokhoz való csatlakozáshoz, vagy akár egy nagyon fiucsoporthoz akik gangbangben szoktak rész venni.
Emailem a következő: fowypep@hotmail.com
Kérlek szépen nyugodtan keressetek, hisz nagyon szeretnék részt venni ezekben.
25 éves srác vagyok, és kimondottan érdekel a 3-as szex. Ebből is leginkább az érdekelne hogy egy sráccal közösen megdughassunk egy lányt.
Jelenleg emiatt keresek egy főleg velem egy idős srácot (nyilván más is írthat ) arra hogy elmenjünk ketten vagy többen kurvázni egyet. Nagyon szeretnék közösen leszoptatni valakit, illetve akár szendvicsbe vágni egy lányt, majd a végén egymás után beleélvezni a szájába.
Akár a későbbiekben szeretnék felszedni simán lányt, és őt is közösen megdugni.
Emellett nyitott vagyok párokhoz való csatlakozáshoz, vagy akár egy nagyon fiucsoporthoz akik gangbangben szoktak rész venni.
Emailem a következő: fowypep@hotmail.com
Kérlek szépen nyugodtan keressetek, hisz nagyon szeretnék részt venni ezekben.