Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok.TELJESEN INGYENESEN!!!Ma este azaz 8-án Csütörtökön 21-05 óráig Szombathelyen a Kolozsvár utca 27 előtt a parkolóban izgi csillogó popsival flangálok.Aki leszopatna vagy jól seggbe baszna engem az megtalál ott! Többen is lehettek egyszerre!!!Parkolj le és tudni fogom hogy űriteni jöttél!!!Mindenkitől türelmet kérek hisz aki előbb jőn azt elégítem ki és így sorban mindenkit!!!!Ne vacakolj gyere ingyen űrits egyett! INSTAGRAM oiled25
Szombathelyi faszimádó Crossdresser vagyok. INGYENES álarcos GANGBANG partit rendezek Július 29-én Hétfőn 18-órai kezdéssel Szombathelyen egy nyugis helyen. Olyan férfiak jelentkezését várom akik álarcban sorba szopatnának és popóba basznának majd a számba és az arcomra geciznének valamint lepisilnének a végén. Aki csak geciznének vagy csak pisilne az is jőhet! Kor, alkat, méret nem érdekel! Álarcot mindenki maga hozzon. hívj barátokat is hisz INGYENES. INSTA Oiled25 vagy cucuka1981@gmail.com
Partnert keresek Vas megyében azon belül is Szentgotthárd és környéke . 21 férfi gabi9821partner@gmail.com írjatok bátran .