Üdv! NFGTL-en üzenem hogy én szívesen benne lennék! falaj4@gmail.com lala
Egyszerú, csinos, odaadó 30-as barátnőmhöz olykor kevés vagyok. Nagyatád környékéről keresek 45-. 50-körüli, búvóhellyel rendelkező rokonszenves, megbízható (méretes), grupi kedvelő, kitartó férfit hosszútávra. bruonny@freemail.hu
szombathelyi nők, nem igaz , hogy mindenkinek jó a szexuális kapcsolata, nem vágyik senki egykis kényeztetésre. nemeth610707@ freemail.hu
Sziasztok lányok én egy 20 éves ápolt férfi vagyok Budapesten ha valamelyikőtök benne lenne egy kis partyban írjon
teksevans@gmail.com
teksevans@gmail.com
Én bennelennék!!bővebben??
(Ez egy válasz Eve Hell üzenetére (2012. 02. 04. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 04. szombat 13:57
-baranya-megye feb. 20.-ára swingers partyra urakat keresek 10-fős barati köröket vidéki hotel wellnes részében, jackuzi, sauna, szendvics és italok, zene.
Hatvanban valaki???
Perverz nőt keresünk Dunaujváros és környékéröl legyél bi,testalkat kor melékes,csak szeresd a sex-et,mi egy 36-40 es pár vagyunk
szia
-van velem 1 lany ő vallal ilyesmit irj e-mailt eve21@live.de (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
-van velem 1 lany ő vallal ilyesmit irj e-mailt eve21@live.de (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 05. vasárnap 13:42
Bács Kiskun Megyében, lehetőleg Baja közelében élő, ökölszexet és beöltözős játékokat kedvelő ápolt-igényes hölgy jelentkezését várom.
Továbbá keresem a Privát Szex Club Magazin 113-as számát szkennelt vagy eredeti formában.
kiki79@hotmail.hu
Továbbá keresem a Privát Szex Club Magazin 113-as számát szkennelt vagy eredeti formában.
kiki79@hotmail.hu
szombathelyi hölgyek, titkos találkákhoz keresek partnereket email: nemeth610707@freemail.hu
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti Hetero Női partnerem. Hellyel nem rendelkezem.
email: fiatal18@gmail.com
email: fiatal18@gmail.com
-kanári szigetekre menék nyaralni, 5 éve nem voltam senkivel urat keresek...ott is szeretnék házat.
pajzan képeket őrző fotós?
-minden hiába, már több mint 5 hónapja nem kapom meg a sexy képeim cd lemezét, abból a kis vidéki siklósi műteremből, több mint 25-ez ft-ot fizettem hiába a spar melletti kapualjban, talán még a péniszét izzitja valaki odabent a képeimre? -mire goldoltok sűrű ez?
-minden hiába, már több mint 5 hónapja nem kapom meg a sexy képeim cd lemezét, abból a kis vidéki siklósi műteremből, több mint 25-ez ft-ot fizettem hiába a spar melletti kapualjban, talán még a péniszét izzitja valaki odabent a képeimre? -mire goldoltok sűrű ez?
-baranya-megye feb. 20.-ára swingers partyra urakat keresek 10-fős barati köröket vidéki hotel wellnes részében, jackuzi, sauna, szendvics és italok, zene.
Sziasztok!32/180/80 barna hajú,szemű igényes pasi tolna megyében hölgyeket keres alkalmi,tartós alkalmi titkos találkákra!Diszkréció biztosított és elvárt!!!!
Hetero vagy bi pasikat keresek, akik egyedül vagy gangbang parti kererében megszopatnának keményen, de meg is lehet dugni. Segglukat nyalok, nyelem a gecit., de én nem dugok senkit. Kizárólag a lányszerepet vállalom be. Perverz, srácokat is kielégítek, főleg ha sok spermát kaphatok. Pesten van helyem, de bárhol szivesen szopom a faszt. 31 éves, kellemes külsejű meleg pasi vagyok. E-mail: lenyelem@index.hu
Kedves elhanyagolt hölgyek-lányok! jelentkezzetek bátran! minden levélre válaszolok: zozo89@freemail.hu csók!
lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem.
sziasztok uriember hejes nöt keres mindenfajta barátkozáshoz!
szombathelyi hölgyet keresek, irj nemeth610707@ freemail.hu