Sziasztok! debreceni lányt vagy hölgyet keresek titkos szexrandevúkra 28éves sportos pasi vagyok. irjatok emailt debrecenipasi28@citromail.hu
Sziasztok
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Rólam: 173cm, 63kg, átlagos intim méret.
Nem vagyok kamus!
Párokhoz nem csatlakozok!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet.
Sziasztok.
elérhetőségem: fiatal18@gmail.com
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
elérhetőségem: fiatal18@gmail.com
SZOMBATHELYI HÖLGYEKET KERESEK TITKOS SEXKAPCSOLATRA. nemeth610707@freemail.hu
ERIKA TRAVI
SZŰKSEGGŰ, RÓZSASZÍNHAJÚ,ARANYOS TRAVI VAGYOK.
VÁROM,MIN 18- 20 CM -MEL RENDELKEZŐ BARÁTOMAT.....
0630-2675054
KÉPET MAILBEN KÜLDÖK.
SZŰKSEGGŰ, RÓZSASZÍNHAJÚ,ARANYOS TRAVI VAGYOK.
VÁROM,MIN 18- 20 CM -MEL RENDELKEZŐ BARÁTOMAT.....
0630-2675054
KÉPET MAILBEN KÜLDÖK.
Tágítás és puncipumpa, 45 éves,ápolt, barna hajú,férfi vagyok.Csak olyan nőt keresek akit az eszközös,És a puncit felduzzasztó vákuumpumpálás érdekel és erre izgul.Vagina pumpám van imádok felpumpált puncit nyalni.
Utazni tudok,viszont helyem az nincs.Írj és biztosan válaszolok .Üdv.ati,
Utazni tudok,viszont helyem az nincs.Írj és biztosan válaszolok .Üdv.ati,
Sziasztok lányok én egy 20é srác vagyok keresek lány kor és külső nem számít csak szeresd a szexet! bárhol bármikor benne vok rem te is írj email címemre és megbeszéljük a többit: munkas@citromail.hu
25 éves srác keres 20-30-40 vagy akár 50 körüli hölgyet szex céljából.188 cm magas és 71 kiló vagyok!!! átlagos a cerkám mérete.imádok mindent ami szex.ha tanítani szeretnél egy fiatal pasit akkor irj nekem a perszeusz33@citromail.hu-ra.küldhetek képeket vagy akár videót is magamról.
komolyan gondolom!!!!!
komolyan gondolom!!!!!
Sziasztok
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
elérhetőség: fiatal18@gmail.com
Nem vagyok kamus!
Sziasztok.
elérhetőség: fiatal18@gmail.com
Fiatal tinilányokat keresek szexre baján,akkár szüzt is nagyon fiatal is írhat email maxipocak@indamail.hu Kamusok ne .légy be válalos.
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
Budapesti biszex passzív srác vagyok. Szeretek puncit nyalni, dugni. Szeretem ha szopatnak, keményen popsiba dugnak, használnak, szex közben fotóznak filmeznek. Szenvedélyes vad szexhez keresek gátlások nélküli hölgyeket, párokat, urakat. Élvezzünk együtt smile Tel: 06-30-236-87-70
mail: demko.istvan@gmail.com
http://www.siwiw.com/sex-profiles/112447/?theme=siwiw
mail: demko.istvan@gmail.com
http://www.siwiw.com/sex-profiles/112447/?theme=siwiw
SZOPOS Kurvaja lennek orommel egy Nagyon perverz parnak,ahol a ferjet naponta akar napi 10 szer is ki kell szopikaznom a Feleseg,Anyos elott!!!!
imadok sokat es sokszor szopikazni,es mindig lenyelem!!
CSAK Komoly kapcsolat!!! CSAK FEHERBORU!!!!
puszika,; szoposkurva.
imadok gecit nyelni!!!
imadok sokat es sokszor szopikazni,es mindig lenyelem!!
CSAK Komoly kapcsolat!!! CSAK FEHERBORU!!!!
puszika,; szoposkurva.
imadok gecit nyelni!!!
KIMONDOTTAN SZOPOS NYELOS NOT KERESEK 50 EV FELETT AKI IMAD SZOPNI ES LE IS NYELI!!!!!!
CSAK KOMOLY KAPCSOLAT!!!
CSAK SZOPOS(OK),ES CSAK NO(K) IRJ(ANAK)ON!!!!
NO TRANS!!NO TRAV!!NO HOMO!!
KOZOS SZOPIKAZASOK OROMMEL EGESZSEGGEL!!!
CSAK KOMOLY KAPCSOLAT!!!
CSAK SZOPOS(OK),ES CSAK NO(K) IRJ(ANAK)ON!!!!
NO TRANS!!NO TRAV!!NO HOMO!!
KOZOS SZOPIKAZASOK OROMMEL EGESZSEGGEL!!!
NYARRA KITUNO-(NYILVANOS)-SZOPOHELYEKET-SZOPODAKAT KERESEK AHOL LEHET SOKAT ES SOKSZOR SZOPIKAZNI FASZT NYELNI SOK SOK GECIT!!!!
IDOSEBB KORU PAR IS ERDEKEL AHOL A FELESEG ELOTT SZOPIKAZOK FASZT NYELEK GECIT!!
NAGYON PERVERZ SZOPOSKURVA VAGYOK!!!!!
PERVERZ SZOPOS PAR ELONYBEN!!!
IDOSEBB KORU PAR IS ERDEKEL AHOL A FELESEG ELOTT SZOPIKAZOK FASZT NYELEK GECIT!!
NAGYON PERVERZ SZOPOSKURVA VAGYOK!!!!!
PERVERZ SZOPOS PAR ELONYBEN!!!
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket . email címem: fiatal18@gmail.com
Én hatvani vok és Nőt keresek
(Ez egy válasz dacsi23 üzenetére (2012. 02. 07. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombathelyen valaki, nemeth610707@freemail.hu
38/186/86, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran --->>>Tel.szám.: 06-20-614-1035
Szex Lacival, NÉZD MEG MOST
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran --->>>Tel.szám.: 06-20-614-1035
Szex Lacival, NÉZD MEG MOST
Hali 27 éves pesti srác keres perverz lányt vágyaink kiélésre..
37,95,180,barna hajú,kék szemű,káros szenvedélyektől mentes vagyok, keresek (hódmezővásárhely) diszkrét szexre nőt barátnőt,lehetsz érett milf is(sőt),lehet tartós vagy alkalmi(hely van),nagyon szeretek kényeztetni,jó lenne ha viszonozná,falaj4@gmail.com lala