Békéscsabai 28 éves bisex srác vagyok.Idős 40es 50es aktivakat leszopnék. Nagy borotvált faszt szeretnék szopni. 06305918331
hello!29 eves debreceni srac varja holgyek jelentkezeset extrem bizar szex re oda vissza vagy csak te enfelem!!roka1128@freemail.hu ra!!
dunaújváros ,rácalmás bi fiukat keresünk,
Ez a telefonszám nem él....
ez valami kamu ! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 24. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ez valami kamu ! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 24. szombat 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 24. szombat 11:54
ERIKA TRAVI
SZŰKSEGGŰ, RÓZSASZÍNHAJÚ,ARANYOS TRAVI VAGYOK.
VÁROM,MIN 18- 20 CM -MEL RENDELKEZŐ BARÁTOMAT.....
0630-2675054
KÉPET MAILBEN KÜLDÖK.
SZŰKSEGGŰ, RÓZSASZÍNHAJÚ,ARANYOS TRAVI VAGYOK.
VÁROM,MIN 18- 20 CM -MEL RENDELKEZŐ BARÁTOMAT.....
0630-2675054
KÉPET MAILBEN KÜLDÖK.
lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem irjatok bátran!
sziasztok. mi egy fiatal házaspár vagyunk . nagyon szeretnénk kipróbálni egy bi hölggyel a hölgytag örömére. dabas és környéke előnyben de szívesen utazunk . leveleket a slezakferi@freemail.hu ra várjuk.
48 éves, 180magas, 92kg, normál méret, de hatalmas energiával - magas szex kultúrával, független idő beosztással rendelkező, budapesti, fiatalos (35 évesnek nézek ki mások szerint), pedáns ápoltsággal rendelkező férfi keres hölgyet 56 éves korig. Nincs szakáll, nincs bajusz, nem dohányzok. Búvóhely legyen részedről Budapest területén megoldott. Akár hosszú távra is tervezhetsz velem, ha kell éjjelre is. (via.estates.co@gmail.com)
Kimondottan SZOPOS, Nelni is imado, Preverz,Kozepkoru NO-t,keresek KOMOLY,Hosszutavu Kapcsolatra!!
Csak es Kizarolag Nagyon-Nagyon SZOPOS-t!!!Csak es Kizarolag NO-t!!!!
Minden Mail-re Orommel valaszolok!!!
ide irj,; asheralexander@live.fr
-en SZOPOS-NYELOS vagyok szinten!!!
Egyutt menjunk szopni!!!
Csak es Kizarolag Nagyon-Nagyon SZOPOS-t!!!Csak es Kizarolag NO-t!!!!
Minden Mail-re Orommel valaszolok!!!
ide irj,; asheralexander@live.fr
-en SZOPOS-NYELOS vagyok szinten!!!
Egyutt menjunk szopni!!!
Szombathely és Sopron közt hölgyet vagy párt keresek közös szexre 42 éves pasi vagyok.feri259@citromail.hu
lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem
szombathelyi elvált, elhanyagolt nők jelentkezését várom nemeth61610707@freemail.hu
Meg lehet tudni, hogy hová való vagy ?
Üdv :Gyula (Ez egy válasz szoposkurva üzenetére (2012. 03. 11. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv :Gyula (Ez egy válasz szoposkurva üzenetére (2012. 03. 11. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 11. vasárnap 17:03
SZOPOS Kurvaja lennek orommel egy Nagyon perverz parnak,ahol a ferjet naponta akar napi 10 szer is ki kell szopikaznom a Feleseg,Anyos elott!!!!
imadok sokat es sokszor szopikazni,es mindig lenyelem!!
CSAK Komoly kapcsolat!!! CSAK FEHERBORU!!!!
puszika,; szoposkurva.
imadok gecit nyelni!!!
puszika,; szoposkurva.
imadok gecit nyelni!!!
Kecskeméten elhanyagolt anyukák, érett nők jelentkezését várom xfec81@hotmail.com címre. :P
lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem.
Sziasztok!
A párommal keresünk szex és gruppen partit.
40 es férfi és 31 éves hölgytag, ápolt, vékony sportos alkatúak vagyunk, hasonló adottságúakat keresünk.
E-mail: szekito@gmail.com
A párommal keresünk szex és gruppen partit.
40 es férfi és 31 éves hölgytag, ápolt, vékony sportos alkatúak vagyunk, hasonló adottságúakat keresünk.
E-mail: szekito@gmail.com
Sziasztok Lányok!
36 éves 180cm/75kg újpesti független fiú vagyok, káros szenvedélyektől mentes. Barátnőmet keresem !
Olyan lányt keresek, akivel a szexen kívül azért más értelmes dolgot is lehet csinálni. De ha csak azt szeretnéd, hogy elvigyelek az erotika birodalmába és ott jól megd..., abban is benne vagyok . Szeretnélek már minnél előbb kényeztetni, simogatni, puszilgatni, maszírozni ...! Örülnék ha orálisan is a kedvedre tehetnék !!!!!!! Nem bánod meg...
Röviden ennyit, a többit ha lehet személyesen... Írj hamar! Addig is puszi a cuncikádra!
pipuny@citromail.hu
36 éves 180cm/75kg újpesti független fiú vagyok, káros szenvedélyektől mentes. Barátnőmet keresem !
Olyan lányt keresek, akivel a szexen kívül azért más értelmes dolgot is lehet csinálni. De ha csak azt szeretnéd, hogy elvigyelek az erotika birodalmába és ott jól megd..., abban is benne vagyok . Szeretnélek már minnél előbb kényeztetni, simogatni, puszilgatni, maszírozni ...! Örülnék ha orálisan is a kedvedre tehetnék !!!!!!! Nem bánod meg...
Röviden ennyit, a többit ha lehet személyesen... Írj hamar! Addig is puszi a cuncikádra!
pipuny@citromail.hu
sziasztok! bp esti hölgyeket keresek...keresünk hatalmas szexpartikhoz.....sok mindenre kaphatoak vagyunk..irjatok nyugodtan...puszi
szia kedves! örülök hogy meg találtalak....egy igazi szopo csoda lehetsz!! párommal keresünk hármashoz hölgyet aki orákon át tud szopni és nem farad el a kis szája!! ha érdekell a dolog akkor kérlek irj nekem és megbeszéljük a részleteket....üdv,Zsolt,Évike!!
(Ez egy válasz szoposkurva üzenetére (2012. 03. 11. vasárnap 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 11. vasárnap 16:54
NYARRA KITUNO-(NYILVANOS)-SZOPOHELYEKET-SZOPODAKAT KERESEK AHOL LEHET SOKAT ES SOKSZOR SZOPIKAZNI FASZT NYELNI SOK SOK GECIT!!!!
IDOSEBB KORU PAR IS ERDEKEL AHOL A FELESEG ELOTT SZOPIKAZOK FASZT NYELEK GECIT!!
NAGYON PERVERZ SZOPOSKURVA VAGYOK!!!!!
PERVERZ SZOPOS PAR ELONYBEN!!!
IDOSEBB KORU PAR IS ERDEKEL AHOL A FELESEG ELOTT SZOPIKAZOK FASZT NYELEK GECIT!!
NAGYON PERVERZ SZOPOSKURVA VAGYOK!!!!!
PERVERZ SZOPOS PAR ELONYBEN!!!
szia engem leszophatnál óránkét 19/5üs a méretem
msn emcdj@hotmail.com (Ez egy válasz szoposkurva üzenetére (2012. 03. 11. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
msn emcdj@hotmail.com (Ez egy válasz szoposkurva üzenetére (2012. 03. 11. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 11. vasárnap 17:03
SZOPOS Kurvaja lennek orommel egy Nagyon perverz parnak,ahol a ferjet naponta akar napi 10 szer is ki kell szopikaznom a Feleseg,Anyos elott!!!!
puszika,; szoposkurva.
imadok gecit nyelni!!!
puszika,; szoposkurva.
imadok gecit nyelni!!!
Sziasztok
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Rólam: 173cm, 63kg, átlagos intim méret.
Nem vagyok kamus!
Párokhoz nem csatlakozok!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet.
Sziasztok.
elérhetőség: fiatal18@gmail.com
20 éves Nyíregyházi hetero fiú vagyok, alkalmi / titkos kapcsolat céljából keresem heteró hellyel rendelkező női partnerem Nyíregyházán.
Rólam: 173cm, 63kg, átlagos intim méret.
Nem vagyok kamus!
Párokhoz nem csatlakozok!
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj belső levelet.
Sziasztok.
elérhetőség: fiatal18@gmail.com