26éves bika,Békés megyei idösebb nökkel szexelne!! Korhatár nincs!!Írjatok bátran:tomasson2012@hotmail.com
Én egy 185cm magas, 92kg súlyú, 38 éves férfi vagyok. Barátnőt keresek testi lelki kapcsolathoz. Nem csak testi kapcsolatot keresek hanem barátot is. Szeretném ha a barátom is lennél és jól el is tudnánk beszélgetni és megtudnánk érteni egymást. Így mind a ketten annyit veszünk ki a kapcsolatból amennyire szükségünk van. Hol testileg, hol meg szellemileg. oszi74@citromail.hu
Én egy 185cm magas, 92kg súlyú, 38 éves férfi vagyok. Barátnőt keresek testi lelki kapcsolathoz. Nem csak testi kapcsolatot keresek hanem barátot is. Szeretném ha a barátom is lennél és jól el is tudnánk beszélgetni és megtudnánk érteni egymást. Így mind a ketten annyit veszünk ki a kapcsolatból amennyire szükségünk van. Hol testileg, hol meg szellemileg.
Sziasztok! Pesti 21 éves tapasztalatlan srác vagyok, szexpartnert keresnék, idősebb nők is izgatnak! Ha csak leveleznél velem az is jó, valahol el kell kezdeni
e-mail: beeal@freemail.hu
e-mail: beeal@freemail.hu
Minden héten más városban Gang Bang buli és filmforgatás.
Részletek a weblapon: http://www.gangbangklub.info
Következő buli: 2012.május 24 Enese (Győrtől kb 10 km-re)
Részletek a weblapon: http://www.gangbangklub.info
Következő buli: 2012.május 24 Enese (Győrtől kb 10 km-re)
Sopronba keresek lányt asszonyt párt közös örömökre feri259@citromail.hu
39/186/86, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
nagyon csinos helyes seximádó pár vunk. olyan hölgyet, hölgyeket keresünk akik bírná velünk a strapát. amennyiben szeretnél becsatlakozni hozzánk és részese lenni gyönyört fakasztó játékainknak és mocskos fantáziánknak, nem utolsó sorban bírod a kiképzést és élvezed ha igazán mocskos a sex akkor írj nekünk mailt. ardayamsuph@gmail.com nagyon nem fogod megbánni, barátnőm teste gyönyörű én is sportos alkatú vagyok 18 cm-es huncut intimitással.
40-es bisex pár rácalmás dunaújváros,keres bisex párt fiu párt lányt ,kor külsö nem számit
21 éves Nyíregyházi fiú vagyok és alkalmi kapcsolatra keresek hölgyet, kor testalkat nem számít, utazni tudok Nyíregyházától max 15km-re! elérhetőség: szabolcsifiu21@gmail.com
Lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem irjatok bátran!
24 éves, 170cm magas, 65kg hosszú vörös hajú, 17/6os borotvált srác vagyok. Bp és Dunaújváros között lakok egy az M7es melletti településen. Nagyon szívesen találkoznék veletek... ha érdekellek titeket az email címem: gyufa187@gmail.com
(Ez egy válasz 1R9I71 üzenetére (2012. 05. 06. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 06. vasárnap 16:03
Dunaújváros,rácalmás ,40 -es párkeres bi fiukat ,párokat,kór külsö nem számmit
Dunaújváros,rácalmás ,40 -es párkeres bi fiukat ,párokat,kór külsö nem számmit
ha van esetleg egy pécsi csaj vagy pár kihez csatlakozhtnék pls email archlord0911@gmil.com én 25 éves pécsi mackos srác vagyok kor alkat mellékes csak szeresd a szex brmijen formáját
Lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem irjatok bátran!
Van itt olyan aki szeretne meglesni Pakson egy 27 éves srácot miközben masztizik? 987789@citromail.hu
szombathelyi nőket kényeztetnék. nemeth610707@freemail.hu
LÁNYOK ki szeretne nudizni egy 20éves és egy 29éves sráccal??? Májusban vmikor de adig tartsuk a kapcsolatot msn-en! Ha érdekell a dolog vki írjon msn címem munkas@citromail.hu Várom lányok kortól fügetlenül jelentkezéseteket puszi nektek Vagy aki tud lányt az is írhat!!!
Lányok valaki egy 20é sráccal szex??? helyem van de bárhol jó nekem ahol neked is! Írj msn-re minden este fent vagyok elég sokáig és beszéljük meg a részleteket msn: munkas@citromail.hu Írjatok puszi nagyon kivagyok éhezve!!! KOR KÜLSŰ NEM SZÁMÍT!!!! Csak szeresd csinálni! Szabolcs megyében lakom! Képet tudok mutatni! Írjatok lányok!!! KOR KÜLSŐ NEM SZÁMÍT!!! Puszi lányok!
Tatabányán lányok,párok,srácok hívását várom.....okozzunk egy-két kellemes órát egymásnak!!!
Tel.:+36204035311
Tel.:+36204035311