Üllő - Albertirsa vonal mentén keresek fiút akinek sok spermája van és leszívhatnám.
Email:slim40@freemail.hu
Email:slim40@freemail.hu
Hello,
Beginning of August I am for business in Hungary, Sopron. I am 30 years old. Looking for amateur / student (18-24 years) for a nice couple of days. Email me at whjklaassen<at>gmail.com.
Hope to see you soon!
Beginning of August I am for business in Hungary, Sopron. I am 30 years old. Looking for amateur / student (18-24 years) for a nice couple of days. Email me at whjklaassen<at>gmail.com.
Hope to see you soon!
Sziasztok! Cegléd területén keresek fiút szex de elsősorban orál élmények kipróbálására! Szeretném bekapni! Én 28 éves férfi fiu vagyok! kamion24@freemail.hu kérlek írd le innen vagy!
Sziasztok Kaposvár Nagyatád környékén keresek 18-30 közötti hölgyeket akik kényeztetésre vágynak( anál,mélytorok előny!) anyagiaktól mentes szexkapcsolat de csak titkosan legyen hely ahol összefuthatunk!
Bajai 30-as pár, idősebb (40-60 év) párral ismerkedne, barátkozna.
Email: Kita83@hotmail.hu
Email: Kita83@hotmail.hu
Szép napot mindenkinek. Szombathelyen és környékén keresek biszex párt. Kipróbáltam a férfi biszexet és újra átakarom élni. Szopok és a seggem is dugható. Nyelni még nem nyeltem le de minden szóba jöhet. Kezdő vagyok!!
Email: jomagyar1965@citromail.hu
Email: jomagyar1965@citromail.hu
Sziasztok lányok békés megyei 25 éves srác vagyok. szexre és ismerkedésre keresek partnert. ha érdekel a dolog akkor írjatok a willy580@citromail.hu címre
39/186/86, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Lányokat hölgyeket kényeztetnék korhatár nélkül. 21 centis az intimem. ha kivancsiak vagytok milyen egy ilyen nagy szerszámmal jatszani irjatok zozo89@freemail.hu a cimem irjatok bátran!
szivesen kényeztetnék bárkit!azt se bánnám ha engem kényeztetnének vagy egy szép nagy közös évlezés helyes igényes ápolt srác várja bátor jelentkezök levelét!csók mindenkinek! artur01@citromail.hu! ide irjatok
Szépfasnak ! örömmel nyelném , ha adsz alkalmat!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 29. kedd 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 29. kedd 14:48
Szia!nyeletnem veled a gecitol duzzado faszom,remelem szereted a gecit!06706262646 hivj!
Szia
Szexet keresek, aztán hátha barátság ,vagy kapcsolat lesz belőle ,de a monogámia nem feltétel ,fiatal férfi vagyok vonzó és kanos 27 éves 188 cm 87 kg sportos testalkat rövid barna haj, barna szemek .Élvezem a kölcsönös masszírozást! Ha érdekelek írj és lesz ami lesz ! totrobe@gmail.com
Szexet keresek, aztán hátha barátság ,vagy kapcsolat lesz belőle ,de a monogámia nem feltétel ,fiatal férfi vagyok vonzó és kanos 27 éves 188 cm 87 kg sportos testalkat rövid barna haj, barna szemek .Élvezem a kölcsönös masszírozást! Ha érdekelek írj és lesz ami lesz ! totrobe@gmail.com
sziasztok, 38éves pinaimádó elfojtott szexusú férfi vagyok, lányok, asszonyok(60ig), anya lánya, barátnők, örömére, bármit megteszek, popsim is megkapod, ha felizgatod párhoz is csatlakoznék csak nagyon erős szimpátia esetén a férfi örömére(lányos fiúk) 15/4 sportos, ápolt bárhová megyek az országban.namrak25@gmail.com
Sziasztok,szep nagy farku fhvari fiu vaok06706262646:p
(Ez egy válasz Bandesz üzenetére (2012. 05. 28. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 28. hétfő 12:35
34 éves jó kiállású pasi vagyok.Csinos hölgyeket kényeztetnék 40 éves korig!Szívesen masszírozok, oralizálok, G pontozok!Amatőr filmezés is érdekel!
Szia!nyeletnem veled a gecitol duzzado faszom,remelem szereted a gecit!06706262646 hivj!
(Ez egy válasz füves83 üzenetére (2012. 05. 29. kedd 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 29. kedd 10:50
sziasztok!
érdekelne a hirdetésetek....én 28éves, magas izmos, kopasz bi srác vagyok, 20cmes farkam van...imádok szopni nyalni, baszatni magam, és így tovább...utazni is tudok!!!!
elérhetőségem: sexamikell@gmail.com képeket szívesen küldök....puszi
érdekelne a hirdetésetek....én 28éves, magas izmos, kopasz bi srác vagyok, 20cmes farkam van...imádok szopni nyalni, baszatni magam, és így tovább...utazni is tudok!!!!
elérhetőségem: sexamikell@gmail.com képeket szívesen küldök....puszi
sziasztok!
elérhetőségem: sexamikell@gmail.com képeket szívesen küldök....puszi (Ez egy válasz 1R9I71 üzenetére (2012. 05. 28. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
elérhetőségem: sexamikell@gmail.com képeket szívesen küldök....puszi (Ez egy válasz 1R9I71 üzenetére (2012. 05. 28. hétfő 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 28. hétfő 13:37
rácalmás dunaujváros 40 es pár keres kövér nőt 100 kg felet harmadiknak,bi sex párok at vagy bi sex fiukat párban is keresünk
rácalmás dunaujváros 40 es pár keres kövér nőt 100 kg felet harmadiknak,bi sex párok at vagy bi sex fiukat párban is keresünk
34 éves jó kiállású pasi vagyok.Csinos hölgyeket kényeztetnék 40 éves korig!Szívesen masszírozok, oralizálok, G pontozok!Amatőr filmezés is érdekel!
SZOMBATHELYI NÖKET KERESEK TITKOS SEXKAPCSOLATRA nemeth610707@freemail.hu
Helló!
23 éves budapesti srác ismerkedne érettebb nőkkel szexkapcsolat céljából!
23 éves budapesti srác ismerkedne érettebb nőkkel szexkapcsolat céljából!