Sziasztok én egy hetero Borsodi srác vagyok borsodi nöket lányokat aszonyokat kényeztetnék kor nem számít nem pénzért csinálom jelezétek a többit meg beszéljük
Sziasztok! Elhanyagolt ill. szeximádó hölgyeket, lányokat, párokat keresek alkalmi kapcsolatra akár hosszútávra is. mileske74@freemail.hu
rácalmás és környéke 40 es pár keres bi sex nőt ,párt ,lányt,korod, alkatod nem számít,nálunk a hölgy kissé molett,
de minden jóban benne van .
de minden jóban benne van .
Sziasztok! Alkalmi kapcsolatra lányt keresek Bp. és környékről.
Sziasztok, lányokat keresek alkalmi szexkapcsolat céljából Pécsett! 20-as évei elején járó srác vagyok. Idősebb korosztály is érdekelne. some3some@freemail.hu
Sziasztok! Lányokat vagy párokat keresek elsősorban Győr Moson Sopron megyéből, de akár az ország egész területéről szabadidő eltöltésére!Korhatár nélkül! Én egy 27 éves srác vagyok, aki a imádja a természetet! Búvóhely van!
Címem: hargitaszekely01@gmail.com
48/176/85, Hajdúszoboszlói férfi vagyok. 55 év fölötti Hölgy társaságát keresem esetleg nem csak egy alkalomra. Szoboszló és környéke. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, a laci48@citromail.hu címre várom válaszod !
Bisex urat fogadunk,napközben előtte Tel:20 53 90 003 szekszárd
Hollaksz?
(Ez egy válasz zsozeppe üzenetére (2012. 10. 24. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 24. szerda 18:49
érett szex partner hölgyet keresek titkos kapcsira,anyagi támogatásért.
39/186/86, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Kizárólag alkalmi kapcsolatra keresek!
Jövök ---> Szex ---> Megyek....
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Kizárólag alkalmi kapcsolatra keresek!
Jövök ---> Szex ---> Megyek....
sziasztok, alkalmi bisex szoló hőlgyet keresünk párom örömére lehetőleg bács kiskun megyéből ( kecskemét )..Szoló pasik ne irjanak ha kérhetnénk.
Helyünk nincsen sajnos.
Msn: peti0079@hotmail.com
Helyünk nincsen sajnos.
Msn: peti0079@hotmail.com
Budapesti 32 éves férfi vagyok. Lányt keresek szex kapcsira hosszabb távra is akár.
kiskunhe@freemail.hu
tel: 0670-293-5600
kiskunhe@freemail.hu
tel: 0670-293-5600
érett szex partner hölgyet keresek titkos kapcsira,anyagi támogatásért.
Sziasztok,Szekszárdon szexbulit rendezünk ,várjuk Párok,Lányok,jelentkezését,fiuk csak 17cm feletti mérettel tazs1@freemail.hu,Babi-Joco T:205390003 Joco
Sziasztok! Lányokat vagy párokat keresek elsősorban Győr Moson Sopron megyéből, de akár az ország egész területéről szabadidő eltöltésére!Én egy 27 éves srác vagyok, aki a imádja a természetet! Búvóhely van!
Sziasztok lányok jelentkezését váron egy kis cam sex-re jencije@citromail.hu
sziasztok! párommal egy lányt keresünk hármasra.kezdők vagyunk de nagyon vonz a dolog.20 és 30 év közötti lányt keresünk.irjatok dora.kis2@freemail.hu
Október 25-én Debrecenben szeretnék találkozni egy Szexet imádó Hölggyel... Mindent bele... Kérlek jelezz, ha kapható vagy erre... kabir@freemail.hu... képes jelentkezést várnék... kor nem számít... 18-tól 100-ig bármi belefér... kuckó vagy "barlang" szükséges...nekem nincs... Pussz és csók mindenedre...
Sziasztok,Biszexhölgyeket és Párokat keresünk havonta rendezendő sexbulikhoz,max 50-éves-ig
Sziasztok!
27 éves fiú lányokat, hölgyeket kényeztetne Szombathelyen. Kor nem számít.
Címem: freeee85@hotmail.com
27 éves fiú lányokat, hölgyeket kényeztetne Szombathelyen. Kor nem számít.
Címem: freeee85@hotmail.com