F40/L22 házaspár vagyunk. 55-65 közötti mindenre nyitott hazibaratot keresünk, tabu mentes kapcsolatra! Hely, filmek és minden ami kell van. Vidéki falun elok előnyben. Joop9916@gmail.com
Korhatár nélkül hölgyek et kényeztetnék 40-es ffi
06703191490
06703191490
OLVASD VÉGIG! 26 éves Szombathelyi TRANSZVESZTITA vagyok.Teljesen INGYENES álarcos GANGBANG szexpartit rendezek Junius 26-án 23 órai kezdésel SZOMBATHELYEN.Hely reggelig van!Parkolás a Zanati úton a Lidl parkolóban onnan pár perc séta a helyszínre és mindenki maga hoz álarcot!Olyan perverz,szexmániás férfiak jelentkezését várom akik sorba szopatnak,sorba egymás után seggbe basznak aki elélvez az mehet az arcomra és a számba és a végén sorba vagy egyszere lepisilnek!Csak mindenki ENGEM ezért GANGBANG!Hivj barátokat is hisz ingyen gecizhettek pisilhettek engem!Szolo pasi nem érdekel!Kor,alkat nem érdekel!Jelentkezni gangbangszex26@gmail.com vagy instagram transzika26
Sziasztok 18 éves 170 magas 60 kilós férfi vagyok Nyíregyházi lányt keresek 18-30 éves korig ezen az e-mail címen elértek bukaidavid18@gmail.com
Sziasztok! 50-es pár molet párt csak párt keresünk a páromal! Szivaros50@citromail.hu cimre irjatok ha vagytok!! Pestmegye déli része elöny!!!
Lányok asszonyok egy kis motorozás szex az erdőben ! Maradjunk fiatalok vagányak ! Kinek lenne kedve egy 42 éves normál alkatú szexéhes pasival néha kefélgetni csavarogni?
Szép napot dundi lányokkal ismerkednék közös örömszerzés céljából ki sem húznám a nyelvem a puncidból reggelig
Sziasztok! Minden jóra nyitott játékos pasi vagyok... párokhoz, kivánós nőkhöz csatlakoznék. Akit érdekel e-mail: idemko@citromail.hu , tel. 06 30 236 87 70.
https://www.privatszexclub.hu/kepsorozat/579592-Maszti
https://www.privatszexclub.hu/kepsorozat/579592-Maszti
https://www.goldengate.hu/kepsorozat/133202-SKYNIGHT
ezt a faszt szophatod és verheted. Nyíregyházáról keresek aki leápolja !
leveleket:
stomplevi@gmail.com
címre írjatok, jelentkezés emailban. Fotókat csatolj, arcot kitakarhatod persze. Kizárólag aktiv vok !
FEJD LE A LINKEN LÁTHATÓ FASZOM
ezt a faszt szophatod és verheted. Nyíregyházáról keresek aki leápolja !
leveleket:
stomplevi@gmail.com
címre írjatok, jelentkezés emailban. Fotókat csatolj, arcot kitakarhatod persze. Kizárólag aktiv vok !
FEJD LE A LINKEN LÁTHATÓ FASZOM
Erdélyből keresek szexpartnert. Csak lányok és párok hetero alapon.
Meglátogatnálak titeket... Ha tényleg komolyan gondoljátok, írjatok a penge0628@gmail.com círmre, (egy képnek is örülnék, imádom a nagymellű hölgyeket.)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 15:43
45 éves nagy mellű, szeximádó párommal keresünk kitartó, megbízható pasikat 30-50 év között! Jöhetsz a havereddel is! Szeressétek a kemény szexet! Mindent vállalunk (homo kizárva). Erdély Udvarhely-Vásárhely-Csík környéki férfiak érdekelnek (a közelség miatt), de ha idejösz találunk megoldást. Nem szeretünk utazni, nincs idő arra. Csók a farkatokra (persze az asszonytól) !!!
Sziasztok. Zoli vagyok 35 éves Soproni férfi! Hölgyeket szeretnék kielégíteni!
Szia. 35 évesen sportos testtel kitartóan merev férfiként szívesen mennék hozzád!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 13. hétfő 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 13. hétfő 15:43
45 éves nagy mellű, szeximádó párommal keresünk kitartó, megbízható pasikat 30-50 év között! Jöhetsz a havereddel is! Szeressétek a kemény szexet! Mindent vállalunk (homo kizárva). Erdély Udvarhely-Vásárhely-Csík környéki férfiak érdekelnek (a közelség miatt), de ha idejösz találunk megoldást. Nem szeretünk utazni, nincs idő arra. Csók a farkatokra (persze az asszonytól) !!!
Sziasztok Ercsi környékén hölggyel , párral ismerkednék üdv :dug-ni@hotmail.com
Szia Szandi! Én nagyon szivesen benne lennék abban amit leírtàl, de a facen így megtalálni téged, lehetetlen.
Írj rám és megbeszéljük. robi80g@gmail.com
Puszi
Írj rám és megbeszéljük. robi80g@gmail.com
Puszi
Sziasztok! Bevállalós szopni szerető lányt keresek, aki szivesen leszopna...
Pest megye, Gödöllő és környéke. Én 35 / éves pasi.
Jelentkezz kérlek, természetesen több alkalommal is.Irj! robi80g@gmail.com
Pest megye, Gödöllő és környéke. Én 35 / éves pasi.
Jelentkezz kérlek, természetesen több alkalommal is.Irj! robi80g@gmail.com
Keresem a legnagyobb puncit. Hosszú kényeztetésre ököl szexet imádó hölgy személyében
most hogy itt ez a hulye "virus" meg a kijarasi tilalom, ki se tudokmenni strichelni,kurvalkodni pedig imadom csinalni!
nehez ilyenkor bizalommal lenni pasik kukijahoz.......................igy marad a mar eddig jol bevalt nagy vastag gumukuki keszletem! most eppen egy csodas 28§8,5cm-es kellemes silicon anyagu gumikukiban ulok a fennekemmel teljesen tovig!!lassan le-fel-le-fel mozogva! a szopos szajam elott egy 23/6cm-esgumikuki van amit be-bekapok es cumikazom!
korrepetalom a pinamat,fenekemet es szopos szajamat!
-en imdok kurva lenni! -en buszke vagyok arra hogy en kurva vagyok!!
ugyan ilyen buszken kurva neniket keresek tartos hosszu baratsagra!!csak valoban kurva irjon aki elvezi!!
FERFI NE IRJON!!!
mail,; szoposerzsike@gmail.com
ui,;
tenyleg ez a valodi nevem,; Szopos Erzsebet!!-(erdelyi szarmazasu kurva vagyok)
nehez ilyenkor bizalommal lenni pasik kukijahoz.......................igy marad a mar eddig jol bevalt nagy vastag gumukuki keszletem! most eppen egy csodas 28§8,5cm-es kellemes silicon anyagu gumikukiban ulok a fennekemmel teljesen tovig!!lassan le-fel-le-fel mozogva! a szopos szajam elott egy 23/6cm-esgumikuki van amit be-bekapok es cumikazom!
korrepetalom a pinamat,fenekemet es szopos szajamat!
-en imdok kurva lenni! -en buszke vagyok arra hogy en kurva vagyok!!
ugyan ilyen buszken kurva neniket keresek tartos hosszu baratsagra!!csak valoban kurva irjon aki elvezi!!
FERFI NE IRJON!!!
mail,; szoposerzsike@gmail.com
ui,;
tenyleg ez a valodi nevem,; Szopos Erzsebet!!-(erdelyi szarmazasu kurva vagyok)
Sziasztok! Linzben vagy környékén keresek titkos szexkapcsolatot.18éves-től 50éves-ig.Hetero hölgyet.
Sziasztok 24 éves fiu keresi partnerét. Irjatok. cokifac1@gmail.com