Hello!Budapesten keresek anyagiaktól mentesen 35-55 éves korig hölgyeket nagy mellekkel,nagy popsival 75-110 kg-ig akik imádnak dugni.Előnyben részesítem a telt formákat.Én egy 32/105 pasi vagyok.Ha magadra ismersz írj nekem és küldj egy két képet magadról az espuma@citromail.hu -ra
Tatabányai,38 éves férfi hölgyet keres aki szereti ha kinyalják.
hop.pala@mailbox.hu
hop.pala@mailbox.hu
Sziasztok! Tamás vagyok 29/190/95! Siófok Székesfehérvár vonalon keresem hölgyeket,anyukákat,elhanyagolt háziasszonyokat sexpartnernek! 06307761358
komáromba keresek szexpartnert fiuk hivjatok mélytorkost is vállalok
tel 302011063
számkijelzést kérek
tel 302011063
számkijelzést kérek
32 éves ápolt, független fiatalember perverz hölgy, házaspár, pár ill. bi hölgypár ismeretségét keresi tabumentes szexhez. Minden jóban benne vagyok smile Kor testalkat mellékes. Egészség ápoltság fontos. Bp. és Pest megye. Elérhetőségem: szasa787@citromail.hu
NŐT PÁRT KERESEK SZOLNOK KÖRNYÉKBELI TELEPÜLÉSEKRŐL KÓR ALAK KINÉZET NEM HANEM AZ ÁPOLTSÁG A FONTOS!!!!!!!!!!! kavasi.sandor@freemail.hu
cclédguy! 190 magas vagyok 105 kilo és 20 éves szívesen beszállnék esetleg fizetni is hajlando vagyok emberi kereteken belül. milasovszky.mark@gmail.com-on elértek!
Sziasztok! Ma, azaz csütörtökön nem lesztek lent?
(Ez egy válasz cckldguy üzenetére (2014. 06. 23. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 23. hétfő 10:06
ma delutan keresunk 1-2 meretes pasit, akik delutan megszopatnak, dugnak a baratnomet a dob utcaban, lent.
40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok...
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Hely budán a MAMMUT-nál..
Kor - Alkat nem számit!
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is...
Hely budán a MAMMUT-nál..
Kor - Alkat nem számit!
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
sziasztok szivesen kiprobánnek egy tavit 26 eves srac vagyok nyiregyházárol
ma delutan keresunk 1-2 meretes pasit, akik delutan megszopatnak, dugnak a baratnomet a dob utcaban, lent.
Hölgy vagy pár van bács.megyéböl?? 43-éves pasi.
Sziasztok!
Kristóf vagyok 20 éves. Csajokat keresnék szexre
Kristóf vagyok 20 éves. Csajokat keresnék szexre
szia merre laktok Dani vagyok 23 vállalom a csajszit
(Ez egy válasz caligari üzenetére (2014. 06. 04. szerda 02:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 04. szerda 02:12
40 éves, széparcú férjes barátnőmnek keresünk 25 év alatti fiút, aki a jelenlétemben megszopatja, megbassza, seggbedugja. Élvezi a szendvicset is.
kapcsolat: caligar@citromail.hu
kapcsolat: caligar@citromail.hu
sziasztok én egy 23 éves hetero srác vagyok csajokat keresek akik tudnának némi tapasztalatot adni NEM VAGYOK SZŰZ volt már nővel de sajna csak kétszer esetleg ha úgy van csatlakozhatok párhoz is
Sziasztok! Robi vagyok 30 éves pasi.
Olyan lányt vagy hölgyet keresek akiket érdekel a házi készítésű videó. Mert engem nagyon is, szeretnék egyszer csinálni egy sajátot ehhez keresek partnert... partnereket
email oldman18@freemail.hu
Olyan lányt vagy hölgyet keresek akiket érdekel a házi készítésű videó. Mert engem nagyon is, szeretnék egyszer csinálni egy sajátot ehhez keresek partnert... partnereket
email oldman18@freemail.hu
Sziasztok! 18 éves srác 20 cm-es farokkal lányt keres webszexhez kamerával. Van skype-om, először ha akartok beszélgethetünk is és ismerkedhetünk és ha jól megy akár élőben is találkozhatunk Amelyik lányt érdekel az írjon itt vagy e-mailt ide : hiruvagykris@citromail.hu
Sziassztok. Ismi?
(Ez egy válasz iza1989 üzenetére (2014. 06. 15. vasárnap 01:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 15. vasárnap 01:45
sziasztok mi egy 25 éves ffiú és nöi pár vagyunk keresünk harmadik személyt nöt vagy féfit kor mindegy ápoltság kikötés csongrád megyében a válaszokat ide kérem köszönöm
Sziasztok! 26 éves "fiatal srác vagyok" önmagára és környezetére igényes! Szex partnert keresek (NŐ) nem baj ha idősebb!
mgabor1988@gmail.com
mgabor1988@gmail.com
sziasztok mi egy 25 éves ffiú és nöi pár vagyunk keresünk harmadik személyt nöt vagy féfit kor mindegy ápoltság kikötés csongrád megyében a válaszokat ide kérem köszönöm