Sziasztok!
Keresünk párt, nőt, ffi-t. Nem csak kávézni szeretnénk. Helyünk sajnos nincs. Most csak Pesten belül tudunk utazni. Ha írsz, vedd figyelembe, hogy nem vagyunk vékonyak! enchanter@postafiok.hu képet csak válaszban küldünk!
Keresünk párt, nőt, ffi-t. Nem csak kávézni szeretnénk. Helyünk sajnos nincs. Most csak Pesten belül tudunk utazni. Ha írsz, vedd figyelembe, hogy nem vagyunk vékonyak! enchanter@postafiok.hu képet csak válaszban küldünk!
Sziasztok!
30as kulturált, igényes megjelenésű pár keres szabadidő kellemes eltöltéséhez HÖLGYET!!!! Fotócsere diszkréten e mailben!
asparagus1096@gmail.com
30as kulturált, igényes megjelenésű pár keres szabadidő kellemes eltöltéséhez HÖLGYET!!!! Fotócsere diszkréten e mailben!
asparagus1096@gmail.com
sziasztok én 39 éves srác vagyok és nagyon szeretném kiprobálni a pisi kaki szexet, ehez keresek partnert , komárom esztergom megyéböl,, 06705133108
Sziasztok 28 éves Budapesti srác vagyok párhoz csatlakoznék vagy hölgyet kényeztetnék mail: bandy6@freemail.hu
Sziasztok 29 éves fiatal pasi idősebb hölgyekkel és párokkal ismerkedne ! Csak csongrád megyeiek jelentkezzenek ! címem qsrosz61@freemail.hu
Fiatal lányt, lánypárt keresek alkalmi vagy akár tartós szexkapcsira Bp és környénkén. Gáláns 30-as férfi vagyok képpel jelentkezz. mail: asmodeus5@freemail.hu
Sziasztok
Fiatal pár (F24 -190cm/100kg L22 - 164cm/54kg. Nem dohányzunk, tetoválások vannak, a többit meg majd emailben ) keresi alkalmi szórakozásra azt a lányt(18-35éves), akivel el lehet játszani és nem zavarja, ha felváltva játszik vele egy pár és ő is szívesen játszik velük. Budapesten. A többit majd email-ben megbeszéljük (macsi92@citromail.hu).
Fiatal pár (F24 -190cm/100kg L22 - 164cm/54kg. Nem dohányzunk, tetoválások vannak, a többit meg majd emailben ) keresi alkalmi szórakozásra azt a lányt(18-35éves), akivel el lehet játszani és nem zavarja, ha felváltva játszik vele egy pár és ő is szívesen játszik velük. Budapesten. A többit majd email-ben megbeszéljük (macsi92@citromail.hu).
Sziasztok!
Már régóta izgatja a fantáziámat milyen lehet a szex pisivel.
Nagyon szeretnék találni magamnak egy partnert egy olyan kedves ápolt, diszkrét igényes leányzó, hölgy személyében kortól függetlenül akit hasonlóképp érdekelnek, izgatnak az extrém pisis játékok.
Én egy jó megjelenésűnek mondott 26 éves fiatal férfi vagyok. Nagyon remélem, hogy itt megtalálom akit keresek és együtt kiélhetjük pisis vágyainkat.
Számomra az igényesség a diszkréció és az ápoltság alap és ugyanezt várom el, továbbá a kölcsönös szimpátia is nagyon fontos!
Ha úgy érzed szeretnél extrém pisis kalandokat átélni de nincs partnered hozzá akkor megtalálsz a kszttomi@gmail.com e-mail cimemen.
Támogatnék is de nem ez lenne az elsődleges célom hanem egy valódi partnert találni.
Akár szerepelhetnénk közösen az oldalon is smile
várom leveledet
Már régóta izgatja a fantáziámat milyen lehet a szex pisivel.
Nagyon szeretnék találni magamnak egy partnert egy olyan kedves ápolt, diszkrét igényes leányzó, hölgy személyében kortól függetlenül akit hasonlóképp érdekelnek, izgatnak az extrém pisis játékok.
Én egy jó megjelenésűnek mondott 26 éves fiatal férfi vagyok. Nagyon remélem, hogy itt megtalálom akit keresek és együtt kiélhetjük pisis vágyainkat.
Számomra az igényesség a diszkréció és az ápoltság alap és ugyanezt várom el, továbbá a kölcsönös szimpátia is nagyon fontos!
Ha úgy érzed szeretnél extrém pisis kalandokat átélni de nincs partnered hozzá akkor megtalálsz a kszttomi@gmail.com e-mail cimemen.
Támogatnék is de nem ez lenne az elsődleges célom hanem egy valódi partnert találni.
Akár szerepelhetnénk közösen az oldalon is smile
várom leveledet
Sziasztok. Soproni hölgyet-párt keresek 50 fölöttit 45 éves pasi vagyok feri196906@citromail.hu
Sziasztok. 43.éves független férfi hölggyel vagy párral ismerkedne! Bács megye.
Sziasztok, Budapesten keresek sex partnereket .. vékony lányok, hölgyek személyében a többit e-mailben:
sterlingarcher994@gmail.com
sterlingarcher994@gmail.com
Sziasztok. Làszlónak hívnak. November vègère keresnèk egy hölgyet. Szeretnèm elvinni vacsoràzni, ès egy kellemes estèt eltölteni. Azèrt nem lehet többről szò mert nem Magyarorszàgon èlek. Ha felkeltettem èrdeklődèsed az ljambor1@gmail.com-on mindenre szivesen vàlaszolok. Üdv Laci
60év feletti nőket keresek szabadidő kellemes eltöltésére )))
donjuandick@citromail.hu
donjuandick@citromail.hu
43.éves férfi hölggyel ismerkedne bács megyéből
Anyagiaktól mentes szexkapcsolatot keresek budapesten, nő(k) személyében. Helyem sajna nincs. Nálad vagy motelben tudjuk megoldani a talit. Ezt kérlek vedd figyelembe. Én egy 38 éves újpesten élő pasi vagyok. Levelet a draksi76@gmail.com címre várok.
Csorna és környékén keresek hölgyet vagy párt rendszeres szexkapcsolatra.
még mindig várunk harmadiknak fiut kizárolag kézimunkára! jász-nagykun és pest megye!!!!30-33 éves fiu! képet a comeca@freemail.hu cimre kérnénk.
sziasztok!fiu harmadiknak???30-33év körül?csak kézimunka.lány 34 éves fiu 32.pest megye!comeca@freemail.hu cimre várjuk a leveleket és a képeket.
Szia!
Én Szegedi 35 éves sportos, borotvált, 20 cm-es intim méretű férfi vagyok, nagy étvággyal. Szívesen megismernélek! Írj! (Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 08. 30. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Én Szegedi 35 éves sportos, borotvált, 20 cm-es intim méretű férfi vagyok, nagy étvággyal. Szívesen megismernélek! Írj! (Ez egy válasz Bébi-69 üzenetére (2014. 08. 30. szombat 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 30. szombat 16:46
Bébi 69 sziasztok 20.30 éves fiukal meg ismerkednék hoszú távu kapcsolat céljábol Bács kiskun megyéböl
Sziasztok! Alkalmi szexpartnert keresek anyagiaktól mentesen Székesfehérváron! Jóképű, igényes fiatal srác vagyok!
A többit e-mailon keresztül szerintem megtudjuk beszélni. Ismerkedjünk, és meglátjuk mit tudunk összehozni!
Várom, hogy írj! Köszönöm!
e-mail: masina8@freemail.hu
A többit e-mailon keresztül szerintem megtudjuk beszélni. Ismerkedjünk, és meglátjuk mit tudunk összehozni!
Várom, hogy írj! Köszönöm!
e-mail: masina8@freemail.hu