Miskolcon keresek lányt! 18-40ig, email: sajtorta13@freemail.hu
Sziasztok! 40-es nös pasi vagyok. Férjezett hölgyet keresek titkos alkalmira! Vagy házaspárhoz csatlakoznék! Molettek és cuckoldrajongók előnyben! Hajdú Bihar Debrecen és környéke? 40-65é korosztályból keresek!! Max. Diszkr. adott és elvárt! Normális ápolt vagyok! Elérhetőségem:mixy42@freemail.hu
Sziasztok! Veszprém megyében keresek olyan párt vagy hölgyet akivel kellemesen el tölthetném az időt mikor otthon vagyok.Én Németországban dolgozom és tudom így nehéz bár kit is találni,de azért meg próbálom.Írjatok és tudunk beszélni. fordiati@gmail.com
Már nem mindig vagyok potens ! Nőt keresek akit, szájjal, kézzel, eszközzel kielégíthetek. 50-s jó megjelenésű, ápolt pasi vagyok. Ha érdekel amit írtam, kérlek írj a barat65@vipmail.hu címre.
Sziasztok. Sopron és Bük környékén keresek szexre éhes hölgyet 18-60 év közt. Én 46 éves jó adottságú pasi vagyok feri196906@citromail.hu
Mailūnk st.tropez@citromail.hu 36..38 igėnyes håzaspår. Csak iral sex. Bisex is ok
Mi egy spitos igėnyes pår vagyunk..pårom 50kg kemėny cicis...nov 14 ėn este 7 tõl szombaton bent v unk kabinozunk...nagyobb farku fiuk dugjåtok åt a farkatokat a lukon. Akinek a legnagyobb azt a privåt szobån rendezzūk le. Biszexek v unk.
olyanokkal ismerkednek akiknek volt mar reszuk csaladi szexben ezen belul is a testverszex erdekelne
koszonom a segitseget
szabopistu@yahoo.ro
koszonom a segitseget
szabopistu@yahoo.ro
Sziasztok, veszprém megyéböl valaki?
lenne olyan pár aki már volt a dob utcai sexmoziba és eljönne velünk? ma voltunk lent három körül de csak pasik voltak.
Kedves Olvasó!
Szombathelyen leszek október 25 és 30 között.
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), akivel kellemesen tölthetném ezen napjaimat, ápolt, barátságos, diszkrét, érdeklődő, figyelmes, humoros, igényes, kitartó, kreatív, megbízható, megértő, művelt, nyitott, odaadó, önzetlen, őszinte, segítőkész, szőrtelen, titoktartó, és nem szereti az óvszert.
Fényképet tudok küldeni emailben.
Akiket konkrétan keresek:
1. heteroszexuális szingli hölgy
2. biszexuális szingli hölgy
3. párt, ahol a pár hölgy tagja eljöhet hozzám és kettesben lehet velem
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Email címem: 4653364283@c2.hu
Szombathelyen leszek október 25 és 30 között.
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), akivel kellemesen tölthetném ezen napjaimat, ápolt, barátságos, diszkrét, érdeklődő, figyelmes, humoros, igényes, kitartó, kreatív, megbízható, megértő, művelt, nyitott, odaadó, önzetlen, őszinte, segítőkész, szőrtelen, titoktartó, és nem szereti az óvszert.
Fényképet tudok küldeni emailben.
Akiket konkrétan keresek:
1. heteroszexuális szingli hölgy
2. biszexuális szingli hölgy
3. párt, ahol a pár hölgy tagja eljöhet hozzám és kettesben lehet velem
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Email címem: 4653364283@c2.hu
Pont szombaton szándékozok benézni. Hány körül akartok benézni?
(Ez egy válasz fétish üzenetére (2015. 10. 20. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 20. kedd 12:05
szia! mi is szeretnénk lemenni párommal szombat este. ti voltatok már? csinos ápolt pár vagyunk.
Nah erről pont lecsúsztam..annyi dolgom volt ma hogy csak most láttam meg. Remélem nemsokára megint lesztek
(Ez egy válasz Suisse üzenetére (2015. 10. 20. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 20. kedd 11:39
Okt 21 szerdån este 9 re ėrūnk le..a csajommal kabinozunk..mėretes farkakat åtdughattok a lukon. Karcsû kemėny cicis ..jol szopik..csak åpolt illatos farok ok.
Somogy megye/Kaposvár? Nagyatád? Barcs?
Merre??? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre??? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 18. vasárnap 20:08
Somogy megyében keresek páromnak fiatal, nagy mellekkel rendelkező, sportos, nem hivatásos hölgyet egy, vagy több fülledt óra eltöltésére.
Kölcsönös szimpátia esetén én is beszállok.
Mi középkorú, nem dohányzó, sportos pár vagyunk.
Anyagiak megbeszélhetők.
trkvcs@gmail.com
Anyagiak megbeszélhetők.
trkvcs@gmail.com
szia! mi is szeretnénk lemenni párommal szombat este. ti voltatok már? csinos ápolt pár vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 14. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Okt 21 szerdån este 9 re ėrūnk le..a csajommal kabinozunk..mėretes farkakat åtdughattok a lukon. Karcsû kemėny cicis ..jol szopik..csak åpolt illatos farok ok.
Somogy megyében keresek páromnak fiatal, nagy mellekkel rendelkező, sportos, nem hivatásos hölgyet egy, vagy több fülledt óra eltöltésére.
Anyagiak megbeszélhetők.
trkvcs@gmail.com
Anyagiak megbeszélhetők.
trkvcs@gmail.com
Köszönöm
Kommentben add meg az e-mail elérhetőségedet a képsorozatánál, és ha szeretne ismerkedni, így felveheti veled a kapcsolatot
(Ez egy válasz csinaldmagadh üzenetére (2015. 10. 16. péntek 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 16. péntek 16:40
Ha valaki megtetszik az "Amatőr sorozatok" című topikból, hogyan tudom vele felvenni a kapcsolatot?
Ha valaki megtetszik az "Amatőr sorozatok" című topikból, hogyan tudom vele felvenni a kapcsolatot?