szopos csajt , keresek bpest elvált férfi amol737@citromail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 06. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 06. vasárnap 14:01
Sziasztok erika vagyok csütörtökön 10,-én a férjem meglep egy tutty-frutty látogatással kipróbálhatom milyen idegen férfiakon lovagolni miközben többen leélveznek....fiatal fiúk teleélvezhetik a puncimat...gyertek élvezzetek rám 40-50-en ,,,izgató hogy milyen lehet idegen gecis faszokon lovagolni...nagyon izgat a sok geci ahogy folyik belőlem minden honnan...a végén kinyalatom magamat a kedves férjemmel....
Budapesti molett hölgyet keresek természetes, vagy ahhoz közeli puncival.
Kor nem akadály, esetleg párhoz is csatlakozom.
33éves, 192cm, kb 85kg vagyok.
Képet természetesen küldök e-mailben.
LCVK82@gmail.com
Kor nem akadály, esetleg párhoz is csatlakozom.
33éves, 192cm, kb 85kg vagyok.
Képet természetesen küldök e-mailben.
LCVK82@gmail.com
Sziasztok ! 25-40 év közötti lányt hölgyet keresek Pest megye Vác és környéke minden jóra , én 46év 172cm 72kg barna haj szem átlagos alkat , hely jó lenne , utazni tudok ! lendrodi20@gmail.com
Sziasztok erika vagyok csütörtökön 10,-én a férjem meglep egy tutty-frutty látogatással kipróbálhatom milyen idegen férfiakon lovagolni miközben többen leélveznek....fiatal fiúk teleélvezhetik a puncimat...gyertek élvezzetek rám 40-50-en ,,,izgató hogy milyen lehet idegen gecis faszokon lovagolni...nagyon izgat a sok geci ahogy folyik belőlem minden honnan...a végén kinyalatom magamat a kedves férjemmel....
Ma éjszakai 4-esre keresünk párok kortól alkattól függetlenül! Vác
Sziasztok !
Szolnok és vonzás körzetéből keresek lányt ,nőt kényeztetésre ! Ahogy elképzeled és szeretnéd ....
ápolt 40es pasi vagyok sex.75@freemail.hu
Szolnok és vonzás körzetéből keresek lányt ,nőt kényeztetésre ! Ahogy elképzeled és szeretnéd ....
ápolt 40es pasi vagyok sex.75@freemail.hu
bármilyen korosztályú nő partnert keresek egerben
Sziasztok! Kecskeméten csatlakoznék párokhoz, hölgyekhez nyes Különleges élményt ajánlok, többi privátban :P sokcsont@gmail.com
Fiatal diáklányt, tinilányt, gimis fösulis lányt, lánypár jelentkezését is várom akit anyagilag támogatnék hosszú távon is. Én egy 30-as férfi vagyok. fényképpel jelentkezz: fiataltinilanyt@gmail.com
44/187/94, Budapesti megbizható férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE > www.szexlacival.dx.am
Házaspárhoz is.
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE > www.szexlacival.dx.am
Kedves Olvasó!
Budapesten leszek a XIII. kerületbe február 13.-án.
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), akivel kellemesen tölthetném ezen napomat, diszkrét, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Fényképet tudok küldeni emailben, vagy ha itt a kapcsolataidnak jelölsz és elfogadom a jelölést, láthatsz a társkeresős adatlapomon.
Akiket konkrétan keresek:
1. heteroszexuális szingli hölgy
2. biszexuális szingli hölgy
3. párt, ahol a pár hölgy tagja eljöhet hozzám és kettesben lehet velem
Email címem: 4653364283@c2.hu
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki hétköznap napközben ér rá, diszkrét, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Hellyel rendelkezem de utazni is tudok reális távolságon belül.
Helyet csak szóló hölgyeknek vagy pár hölgy tagjának tudok biztosítani Nyíregyházán, párhoz pedig utazom.
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Budapesten leszek a XIII. kerületbe február 13.-án.
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), akivel kellemesen tölthetném ezen napomat, diszkrét, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Fényképet tudok küldeni emailben, vagy ha itt a kapcsolataidnak jelölsz és elfogadom a jelölést, láthatsz a társkeresős adatlapomon.
Kedves Olvasó!
Olyan hölgyet vagy párt keresek (TEHÁT NEM FÉRFIT), aki hétköznap napközben ér rá, diszkrét, igényes, szőrtelen, és nem szereti az óvszert.
Hellyel rendelkezem de utazni is tudok reális távolságon belül.
Helyet csak szóló hölgyeknek vagy pár hölgy tagjának tudok biztosítani Nyíregyházán, párhoz pedig utazom.
4. párt, ahol a pár hölgy tagjával kettesben lehetek, a pár férfi tagjának a passzív részvételével
5. párt, ahol a pár hölgy tagjának örömére csatlakozom
6. swinger társaság
Sziasztok.
Egyik barátommal keresünk Debrecenben egy hármas együttléthez hölgyet.
Részletek privátban
Egyik barátommal keresünk Debrecenben egy hármas együttléthez hölgyet.
Részletek privátban
Férfias - Határozott - Méretes !
44/187/94, Budapesti férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE >>> www.szexlacival.dx.am
44/187/94, Budapesti férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE >>> www.szexlacival.dx.am
38/187/75 és 22s olasz férfi szeretne Veletek ismerkedni, 25-42 köz hölggyel.
adriano.olivari@yahoo.com
adriano.olivari@yahoo.com
Sziasztok Kedves Hölgyek .Magamról ami fontos okos megbizható partnert keresek aki diszkrét mint én.Vágyam azt van de szeretném a nem minden napi dolgokat is kiprobálni .Tehát mindenben benne vagyok ami csak belefér akkár a partneremnek és nekem természetesen Érett nöknek a levelét is szivesen várom .Kedves Hölgyeim Sok szeretetel várom a leveleiteket.Üdv Csók
(képet küldök)
Skype bolkorn1995
E-mail elekflesh@gmail.com
(képet küldök)
Skype bolkorn1995
E-mail elekflesh@gmail.com
Sziasztok!33éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
Sziasztok! Veszprémben vagy Székesfehérváron keresek duci hölgy szexpartnert nagy popsi nagy test és igényes legyen ha tudtok valkit irjatok! köszi
Bács megyében hölggyel ismerkednék. 44-éves független férfi vagyok.
Független pasi alkalmi partnerét keresi, hölgy személyében. Pécs és környéke Helyed legyen. franco.tutti@citromail.hu
Privátban meg beszélhetnénk valami izgalmasat
(Ez egy válasz Suisse üzenetére (2015. 10. 29. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 29. csütörtök 11:02
Mailūnk st.tropez@citromail.hu 36..38 igėnyes håzaspår. Csak iral sex. Bisex is ok