szexpartnert keresek Budapesten molfer@index.hu
Sziasztok! Keresek valakit, aki leszopna. CSAK MA ESTÉRE budapesten, aki hellyel rendelkezik!!!! galata2015@indamail.hu
Sziasztok! Keresek idősebb molett hölgyet aki benne lenne mindenben! Nagyon gerjedek rájuk.
Hetero, bi, meleg pasikat azonnal leszopok. Helyem van, csak imádj kegyetlenül szájba kúrni, gecit nyeletni. Ha akarod ki is nyalhatlak és a számba hugyozhatsz. 32 éves, helyes pasi vagyok, csak nagyon imádok szopni! Próbálj ki és élvezni fogod az tuti. Ide írj: lenyelem@index.hu. vagy SMS: 70 609 2235
sziasztok! Eger közelében keresek nőket 18-50 éves korig akár 2 nő is jöhet talán pár, helyem nincs :/ skypra vegyetek fel : kerzoo1 vagy emailben küdljetek képet és írjatok, janeszsz@freemail.hu
Sziaszok keresek hölgyet közzös öröm szerzésre ?
Szia!
Szívesen felvenném veletek a kapcsolatot!
Várom válaszotok
szucsy11@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 06. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen felvenném veletek a kapcsolatot!
Várom válaszotok
szucsy11@gmail.com (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 06. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 06. vasárnap 14:01
Sziasztok erika vagyok csütörtökön 10,-én a férjem meglep egy tutty-frutty látogatással kipróbálhatom milyen idegen férfiakon lovagolni miközben többen leélveznek....fiatal fiúk teleélvezhetik a puncimat...gyertek élvezzetek rám 40-50-en ,,,izgató hogy milyen lehet idegen gecis faszokon lovagolni...nagyon izgat a sok geci ahogy folyik belőlem minden honnan...a végén kinyalatom magamat a kedves férjemmel....
Cam sex valaki csajok!?! egy fiatal 20 éves kemény farku pasival ? :P
Szia a kabinozást ki szeretném próbálni , tudnátok ebben segiteni ? Köszonom előre is
(Ez egy válasz Suisse üzenetére (2015. 10. 29. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 29. csütörtök 10:58
Mi egy spitos igėnyes pår vagyunk..pårom 50kg kemėny cicis...nov 14 ėn este 7 tõl szombaton bent v unk kabinozunk...nagyobb farku fiuk dugjåtok åt a farkatokat a lukon. Akinek a legnagyobb azt a privåt szobån rendezzūk le. Biszexek v unk.
Szia én szivesen benne lennék . 30 éves srác vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 06. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok erika vagyok csütörtökön 10,-én a férjem meglep egy tutty-frutty látogatással kipróbálhatom milyen idegen férfiakon lovagolni miközben többen leélveznek....fiatal fiúk teleélvezhetik a puncimat...gyertek élvezzetek rám 40-50-en ,,,izgató hogy milyen lehet idegen gecis faszokon lovagolni...nagyon izgat a sok geci ahogy folyik belőlem minden honnan...a végén kinyalatom magamat a kedves férjemmel....
Hello! Sportos, 185 cm, 78 kg, rövid barnahajú zöldszemű, 26 éves férfi vagyok, nőt illetve nőket keresek alkalmiszexre baranyában, de környező megyékből is lehet. Akár egyszeri akár hosszabb távra is össze hozhatunk valamit. Csak titkos szexbarátot keresek, igy nem baj ha te is. Írj bátran és meglátjuk szimpatikusak vagyunk-e egymásnak, a többi meg majd kiderül. Itt elérsz: amstel91@freemail.hu van skypeom is de azt majd e-mailban küldöm ha érdekel téged.
Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező hölgyet keresek alkalmi szex kapcsolatra. Anyagiak kizárva. 185 magas, 28 éves, szőés pasi vagyok. galata2015@indamail.hu
Baratnom kenyeztetesere keresunk nehany normalis sracot 25 es 45 ev kozott (bi kizart!!!) egy kisebb gruppen partyhoz (kb. 5-10 fo) akar csak szopatasra, a lenyeg,hogy szeretne ha tobben hasznalnak es az arcara szajaba elveznenek szereti a faszt az osszes lukban ....buvohely Esztergomban megoldott .Enyhen molett testalkatu es 38 eves Ha erdekel irj emailt a fuszlee@gmail.com cimre, ha kuldesz fenykepet(nem a farkadrol...) mi is kuldunk.Esetleg olyan parok levelet is varjuk akik szinten szeretnek ezt kiprobalni
35 éves ápolt, egyedülálló (egyedül élő) fiatalember keres olyan hölgyet aki úgy érzi, hogy a külseje miatt elhanyagolják a férfiak. Lehetsz alacsony, duci stb. Ha nem vagy megelégedve magaddal és emiatt gátlásaid vannak kérlek jelentkezz. Szeretetre, szerelemre vagy szexuális izgalomra és vérpezsdítő szexre vágysz? Kérlek jelentkezz. Idősebb elhanyagolt magányos feleséggel is szívesen ismerkednék. Kor, testalkat mellékes. Egészség ápoltság fontos. Perverz dolgokra is nyitott vagyok. Budapest és Pest megye. szasa787@citromail.hu
SZiasztok. Mi egy enyhe biszex házaspár vagyunk nagyon csini hölgy taggal 36.170.52 80,b én 17/4.2 és enyhe biszex fius 3-4 fős kissebb gang-banget szeretnénk a dob utcai szexmoziban kabinban. Csak cici fogás ok a sunci tabu,,,a párom elé álltokhátratett kézzel s ő vetköztet le titeket majd ti őt,,aztán a hátratett kéz marad. Orlis élvezetet kaptok én max néha huzogatom a farkatokat kicsit. Milyen farkakat keresünk: legyél ápolt fehérember illatos és full borotvált intimmel és olyan aki a kérésünket szentként betartja,,,,,keresünk egy nagy lógós herét, egy vékonytörzyű de brutall nagy makkút, egy oldalra görbülő nagyobb de max 20cm farkat és egy hosszú vékonyat de max 20cmvel és max 3.5 vastagsággal. Túl vastag farok és vagy a fentiek be nem tartása kizáro ok...töbször akarjuk ezt egy kis csapattal. Farok fotókat zacsival és a paramétereitekkel a Groteszkszex@citromail.hu ra várjuk. Péntek v szombat 8 terv de azt h mikor csak mailen.
sziasztok csajok! valaki cam szex? bármilyen korosztály vegyetek fel kerzoo1
Sziasztok! Budapesten hellyel rendelkező hölgyet keresek alkalmi szex kapcsolatra. Anyagiak kizárva. 185 magas, 28 éves, szőés pasi vagyok. galata2015@indamail.hu
Sziasztok! Keresek Orál és anal kedvelő csajt Győr-be . 1111robert@citromail.hu
Sziasztok. Szívesen föl venném veletek a kapcsolatot. bpattila79@gmail.com
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 06. vasárnap 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali, Keresek alkalmi sexhez átoperált szép cicikkel, lányos arcú, szép farkú transzit!! akár fizetek is érte!!