Sziasztok! Budapesti, 27 éves, mackós srác vagyok, és hölgyekkel/párokkal ismerkednék, kortól függetlenül. Nem levelezni szeretnék, hanem találkozni és kielégíteni Téged Diszkréció és ápoltság fontos - és adott is.
Írhatsz itt is, vagy emailben az srr.mojito@gmail.com címre.
Írhatsz itt is, vagy emailben az srr.mojito@gmail.com címre.
Siófok környékéről valaki?
Sziasztok! Esetleg jelentkezne 1 fiatalabb nagyon nőies, filigrán igéző tekintetü transzi hölgy, aki érdeklődne egy 38-as igényes, kultúrált , ápolt 181cm magas, sportos rövid barna hajú, Budapesti srác iránt? Imádnálak hölgyként kényezetni.... Írj ha érdekelnélek! adamandro35@gmail.com
Sziasztok! 38-as igényes, kultúrált , ápolt 181cm magas, sportos rövid barna hajú, Budapesti srác vagyok, párkapcsolatban. Örömmel csatlakoznék harmónikus párhoz, mindkét fél öröméreú. Imádom hosszasan kényeztetni egyaránt a mézescsuport és kéjrudat. Lehettek kicsit perverzek is.... Írjatok! adamandro35@gmail.com
Kecskeméten keresek fiúkat vagy lányokat szórakoztatásra, közös élvezetekre, nyitott vagyok mindenre Nagy intim méret! Email: sokcsont@gmail.com
sziasztok. jászságból keresek 30-99 évesig sexparnert helyed legyen. én egy 40 éves vagyok kapcsolatba. 21cm a farkam,és 7cm-a átmérője. irj a sofitis@citromail.hu. nem bánnod meg,mert több lövetű a farkam,és sok a spermám.
Hol van ilyen kabin?
(Ez egy válasz Aramis5 üzenetére (2016. 03. 22. kedd 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiatal pár vagyunk hölgyet vagy párt keresünk pesten. Irjatok. hazaspar20@freemail.hu
Sziasztok. Keresek Nyíregyháza vonzáskörzetéböl 25 évestöl 50 éves korig hölgyeket kellemes és hosszú szexre. Szívesen ki próbálnám egyszerre több nővel. Szerintem nem csalódnának
Egerben keresek párt vagy nőt, 20 éves sportos szexéhes pasi
18 éves izmos férfi idősebb hölgyet keresne Pest megyéban, alkalmi szexre
szia csinni cica mizu??
PÁROKat lányokat keresek camozni, fiatal 20 éves sportos szőke kemény farkú pasi smile
26 éves szeximádó férfi keres egy kis kikapcsolódást ! Fejér megye , vagy Budapest
Alkalmi női szexpartnert keresek budapesten én 23,179,77 intim 22cm
Sziasztok!
Seximádo lányt,aszonyt,párt keresek Fejér megyéböl,az sem baj ha mazo vagy!
Seximádo lányt,aszonyt,párt keresek Fejér megyéböl,az sem baj ha mazo vagy!
Sziasztok ! Lányt hölgyet keresek minden jóra 25-45év között Pest megye Vác és környéke ,én 46év 172cm 72kg barna haj szem átlagos alkat , hely jó lenne . lendrodi20@gmail.com Telt duci is lehetsz !!!
Szia Emi és Tibi vagyunk házaspár és szívsen ismerkednénk Veled a számunk 06203651696 délelöttönként.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 14. hétfő 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 14. hétfő 14:07
Szia!
31 éves vagyok biszexuális minderre nyitott!
Szexneked néven vannak képeim itt fent!
31 éves vagyok biszexuális minderre nyitott!
Szexneked néven vannak képeim itt fent!
Sziasztok Emi és Tibi vagyunk és szívesen smerkednénk veletek A számunk 06203651696
(Ez egy válasz parban33 üzenetére (2016. 03. 04. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 04. péntek 20:58
Ma éjszakai 4-esre keresünk párok kortól alkattól függetlenül! Vác
Sziasztok! Nagy mellű ,telt hölgyekkel illetve ilyen alkatú párokhoz csatlakoznék, 38 éves vékony testalkatú, nagy farkú srác vagyok