Telt lányokat ,hölgyeket keresek Monor és környékén 22éves 18cm intimmel kor nem.számit irjatok bátran fényképes jelentkezés előny!! iso512409@gmail.com
Nagykanizsai Nővel szeretnék diszkrét kapcsolatot . Bízhatsz bennem köztünk marad minden .. 696968@citromail.hu
Sziasztok! Holnap (06.27) a párommal lemegyünk kicsit rosszalkodni öt óra körül.
Sziasztok! Holnap (06.27) lemegyünk a párommal rosszalkodni öt óra körül.
Sziasztok! Holnap (06.27) lemegyünk a párommal rosszalkodni öt óra körül.
Sziasztok Győrben csatlakoznék párhoz fiatal 25 éves srác vagyok 180 magas 70 kiló alul csupasz 19 5 vastag ! vaszvasz17@freemail.hu írjatok köszönöm
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek sexpartnernek hosszútávon.imádok nyalni,farkam 17 cm borotvált vagyok és kultúrált.olyant is keresek aki szeret kocsikázni,mert az országot járom minden nap.Bp-ről indulok és oda is jövök vissza.
popperjozsef77@gmail.com wave
Üzenet módosítása
popperjozsef77@gmail.com wave
Üzenet módosítása
Szia en Monori fiatal srac vagyok 22cm es farokkal
(Ez egy válasz Bubos13 üzenetére (2016. 06. 05. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 05. vasárnap 17:49
Sziasztok !41 éves molett nő vagyok ! Cegléd és környékéről keresek szexpartnert úr személyében,de szivesen kiprobálnám párral is ,teljessen kezdő vagyok. Elérhetőségem : jakabreka9@freemail.hu
Szia még él a hirdetésed?
(Ez egy válasz Bubos13 üzenetére (2016. 06. 05. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 05. vasárnap 17:49
Sziasztok !41 éves molett nő vagyok ! Cegléd és környékéről keresek szexpartnert úr személyében,de szivesen kiprobálnám párral is ,teljessen kezdő vagyok. Elérhetőségem : jakabreka9@freemail.hu
Sziasztok monor és környékéről keresek fiatal lányokat és érett hölgyeket 22éves fiú vagyok várom jelentkezéseteket. iso512409@gmail.com
SPILER.40..Erdekelne a filmezes nokkel,lanyokkal,Extrem,bizarr, fetis stb temaban .Eggy 40-es ferfi..Tutti Frutti Party Ti foglalkoztok filmezessel??
Sziasztok. Hosszútávra keresek szexpartnert közös programokhoz, és főleg rengeteg szexhez nő személyében. 33 éves egyedülálló ffi vagyok, van lakásom és autóm is. Nagy termeszetes mellek és szőrös punci-popsi előny! Pat.dan82@gmail.com mail címre írjatok. Budapest és környéke.
Sziasztok! 36 éves ápolt, intelligens, 185cm magas, normál testalkatú srác vagyok - vastag és kemény intimitással -, és hasonlóan kulturált, normális szeximádó hölgyet - esetleg párt - keresek Budapesten (és a közelében)!
gaboratigris@gmail.com
gaboratigris@gmail.com
Sziasztok! 38-as igényes, kultúrált , ápolt 187cm magas, sportos, rövid göndör barna hajú, olasz s pesti srác vagyok..Kéresek lányt. hölgyet.. adriano.olivar@yahoo.com.
35 éves budapesti (lakással rendelkező) egyedülálló férfi vagyok. Szexpartnert keresek olyan hölgy személyében akinek extrém vágyai is vannak, de nem tudta vagy nem merte megvalósítani. Ne csak fantáziálj! Éldd meg vágyaidat A szex tabuk nélkül a legélvezetesebb elérhetőségem: szasa787@citromail.hu
Miskolcon keresnék hölgyet fiatal srácként! email: sajtorta13@freemail.hu
Sziasztok! 38-as igényes, kultúrált , ápolt 187cm magas, sportos rövid göndör barna hajú, olasz s pesti srác vagyok..Kéresk lányt. hölgyet..
Sziasztok! 44 éves, sportos (182/85) ,pesti pasi vagyok. Átlagos mérettel, részben szőrtelen. Párokhoz csatlakoznék, MINDKÉT FÉL örömére! Portasgmk@freemail.hu
Sziasztok! Fiatal, izmos pasi szexpartnert keres. Idősebb nőkre is elég rendesen beindulok. Testalkatom sportos, de többet majd csak szimpátia esetén írok/küldök Elérhetőségem ahol mindent megtudunk beszélni:
email: parker@index.hu
goldengate: potc3
email: parker@index.hu
goldengate: potc3