Sziasztok!
Hölgyeket/Lányokat kényesztetnék, illetve szívesen részt vennék swinger vagy gangbang buliban is. Szeretek nyalni, szexelni! Kor nem számít! Győr és környékéről várom a jelentkezéseteket.
186cm magas 92kg-os sportos fiatal férfi.
Elérhetőség: belahorvath623@gmail.com
Hölgyeket/Lányokat kényesztetnék, illetve szívesen részt vennék swinger vagy gangbang buliban is. Szeretek nyalni, szexelni! Kor nem számít! Győr és környékéről várom a jelentkezéseteket.
186cm magas 92kg-os sportos fiatal férfi.
Elérhetőség: belahorvath623@gmail.com
Sziasztok. Parommal szeretnenk kiprobalni a szexet egy masik parral fejer megyebe. Fiu 24 Lany 21
Varom a jelentkezoket
Varom a jelentkezoket
Svájcban élő pár vagyunk. Párt keresünk a hétvégére. perverzpar7883@gmail.com
Olyan lányok, nők jelentkezését várnám a care4me69@gmail.com email cimen, akik el tudják képzelni hogy egy jóképü, kerekesszékes srác röpíti őket az élvezetek egy új, általuk még nem ismert univerzumába orálisan )
Sziasztok! Mi egy F37, N35 éves pár vagyunk, és lányt keresünk harmadiknak a férfi, de akár mindkét fél örömére. nem baj ha kezdő vagy, mert mi is kezdők vagyunk..de az sem baj ha tapasztalt..fedezzük fel..illetve éljük meg a hármas szex örömeit..gyönyöreit. Komoly érdeklődőket várunk, fényképes jelentkezéseket várunk, cserébe mi is küldünk képet.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszú távú kapcsolat is lehet.
Jelentkezéseket ide várjuk: lukacs_csaba@vipmail.hu
Kölcsönös szimpátia esetén hosszú távú kapcsolat is lehet.
Jelentkezéseket ide várjuk: lukacs_csaba@vipmail.hu
Sziasztok debreceni házaspár vagyunk csak lányt keresünk vagy hölgyet a feleségem örömére irjatok nyugodtan foster89@freemail.hu
Sex kapcsolatra keresek 20-tol 40-ig,kreol,barna boru not,lanyt,vekonyat ,bizarr,extrem,stb sexre.Jani
Roma lányok jelentkezését várom pest megyéből iso512409@gmail.com
Kedves Hölgyem!
Szertettel próbálna ki veled egy isteni erotikus masszázst (vagy akár többet) egy nagyon jó kezű, kedves, humoros, diplomás, szakképzett masszázsterapeuta. Ajándékozzunk gyönyöröket, élvezeteket egymásnak kölcsönösen, odaadóan, érdek mentesen. Budapest és a környező megyékből. gyogymasszor4@gmail.com
Szertettel próbálna ki veled egy isteni erotikus masszázst (vagy akár többet) egy nagyon jó kezű, kedves, humoros, diplomás, szakképzett masszázsterapeuta. Ajándékozzunk gyönyöröket, élvezeteket egymásnak kölcsönösen, odaadóan, érdek mentesen. Budapest és a környező megyékből. gyogymasszor4@gmail.com
Sziasztok !41 éves molett nő vagyok !95 dd mellel! Cegléd és környékéről szexpartnert keresek hosszú távra !! email:jakabreka30@freemail.hu
Nagykanizsai srác keresi diszkrét partnerét ..
Sziasztok!
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek!
19 éves srác vagyok és nagyon be tudok indulni, ha hármas gabalyodásról van szó! Ha van olyan, akinek a felesége, párja ettől szintén beindul ne féljetek megkeresni! Az különösen felizgat, ha a férje előtt juttathatom a csúcsra a hölgyet! Kedves, ápolt srác vagyok, biszex dolgok is érdekelnek!
Borotvált nagy szerszámmal megáldott bi urat keresünk
Gyömrői lányokat hölgyeket keresek egy kis.kenyeztetesre írjatok pár sort és adok számot.iso512409@gmail.com
Sziasztok!
185magas, 30 éves pasi vagyok.
Most szombatra 11-15h ig keresek egy hölgyet. Hely az kell vagy a sazabadban!
galata2015@indamail.hu
185magas, 30 éves pasi vagyok.
Most szombatra 11-15h ig keresek egy hölgyet. Hely az kell vagy a sazabadban!
galata2015@indamail.hu
Egy 45/187/95 átlagos, normális Budapesti férfi, átlagnál nagyobb adottsággal.
Egy izgató találka Nálam.
Házaspár is jöhet.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók, adataim, kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
Egy izgató találka Nálam.
Házaspár is jöhet.
Megizhatóság és Diszkréció TUTI.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotók, adataim, kapcsolatfelvétel KATT IDE >> www.szexlacival.dx.am
40-es ferfi vagyok not,lanyt keresek sexre .Extrem,bizarr,fetis. stb 20-tol 38-ig .Nezz ki jol..kreol,barna,latinos legyel.vekony,.::JANI__
30-as gáláns férfi keres női szexpartnert Bp-ről és környékéről. Lehetsz diáklány, anyuka, feleség csak légy bevállalós.
mail szexkapcsolatbp@gmail.com
mail szexkapcsolatbp@gmail.com
Jó reggelt hölgyeim . 35 éves jóképű férfi keres partnert , lehetőleg most . Imádok nyalni
Kanizsai növel szeretnék diszkrét kapcsolatot...100% bízhatsz bennem .