Nyiregyházi lányt hölgyet keresek tartós szex kapcsolat céljából keresem elvalt hanyagolt fiatal lánnyal.idősebb hölgyet kenyesztetni orálisan analisan. .laju85@citromail.hu címre. kufi85@freemail.hu címre. .31éves 168 85kg nyiregyi vagyok
Sziasztok ma fél négy négy körül a párommal lemegyünk a Budapest Dob utca 11 (Deák Ferenc térnél) szám alatti kis kluba huncutkodni.
sziasztok 24 éves srác vagyok és szivesen csatlakoznék hozátok
(Ez egy válasz Perverzpár7883 üzenetére (2016. 07. 29. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 29. péntek 19:07
Svájcban élő pár vagyunk. Párt keresünk a hétvégére. perverzpar7883@gmail.com
178/73, barna haj, szem, bőr, szőrtelen típus, elöl rövidre nyírva, hátul borotválva (képek az amatőrök között), Pinát nyalok, baszok, női segget is kúrok, tágítok kinyalok, gecisen is, pisisen is. Férfit szopok, basztható, tágítható, alázható vagyok, pisiszexre, gecinyeletésre, kajaszexre is. Perverzek előnyben. Kor, alkalt , bőrszín, résztvevők létszáma nem, de az egészség az számít és a tisztaság.
zoli
zoli
Keresek fiatal lányt, lánypárt Bp-ről és környékéről alkalmi vagy tartós szexkapcsolatra.
Én egy 30-as férfi vagyok. Anyagi támogatás is lenne.
mail: fiataltinilanyt@gmail.com
Én egy 30-as férfi vagyok. Anyagi támogatás is lenne.
mail: fiataltinilanyt@gmail.com
Budapest Dob utca 11 a Deák tér környékén
(Ez egy válasz Kedvesek üzenetére (2016. 09. 01. csütörtök 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 01. csütörtök 12:47
Szia!Ez pontosan mit takar?Dob utcai klubban?Hol pontosan?Én lehet ráérnék....
Szia!Ez pontosan mit takar?Dob utcai klubban?Hol pontosan?Én lehet ráérnék....
(Ez egy válasz bmacsika üzenetére (2016. 09. 01. csütörtök 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 01. csütörtök 12:23
Sziasztok a mai nap fél öt körül a párommal lemegyünk a budapesti Dob utcai kluba. Szeretem ha többen kényesztetnek. Mi ott leszünk
Szolnoki 40 es pasi vagyok és környèkbeli nővel ismerkednék szexkapcsolat céljából!
sex.75@freemail.hu
sex.75@freemail.hu
Sziasztok a mai nap fél öt körül a párommal lemegyünk a budapesti Dob utcai kluba. Szeretem ha többen kényesztetnek. Mi ott leszünk
Not keresek alkalmi sex kapcsolatra.20-40-ig .Kreol ,barna ,vekony ,nagyobb mell elony,.bizarr,extrem sexre..
Lányt nőt keresek alkalmi szexre diszkréció elvárt és adott 18 éves fiú
bmacsika - Szívesen csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz bmacsika üzenetére (2016. 08. 26. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Fél négy körül leszünk ott
Sziasztok ma délután a párommal lemegyünk a Budapest Dob utcai kluba. Szeretjük a hármas fel állást. Szeretm amikor több férfi kényesztet és a párom szereti nézni. Ha gondoljátok mi ott leszünk.
Szisztok . Olyan lányt/ nőt keresnék aki megtanítana puncit nyalni és nem óckodik hogy nem egy fogpiszkáló alkat vagyok . 23éves 172cm magas és kb 80kg. Ha mind ez nem zavar akkor a párom nézné végig és szimpátia esetén ő is beszállna . Szolnokiak vagy akik utazni tudnak előnyben .
Sziasztok !
Szolnoki 177/85/42 éves ff.i vagyok és hölgyet keresek diszkrét kényeztetésre ! Semmi jó elrontója nem vagyok !
Irj a sex.75@freemail.hu ra.
Szolnoki 177/85/42 éves ff.i vagyok és hölgyet keresek diszkrét kényeztetésre ! Semmi jó elrontója nem vagyok !
Irj a sex.75@freemail.hu ra.
Két lányt kereünk legénybúcsúra.
Következő időpont:
Szeptember 2. Szeged
Péntek estétől-Vasárnap de-ig.
Fuvar megoldható bp.-ről is.
Következő időpont:
Szeptember 2. Szeged
Péntek estétől-Vasárnap de-ig.
Fuvar megoldható bp.-ről is.
Sziasztok, most hétvégére keresünk fiatal lányt v párt közös örömökre. Mi 35 éves sportos vékony pár vagyunk. Az életben is egy párt alkotunk. Szeretnénk mindent kipróbálni. És mindenre nyitottak vagyunk. Kikötés : a lány vékony legyen és ha lehet nagy cici. A fiú pedig nagy mérettel legyen megáldva.
Üdv
Üdv
Nyíregyházán keresek diszkrét, idősebb hölgyet titkos kapcsolatra. Korhatár nincs, csak legyél diszkrét.
40 éves 169/62 nős férfi.
titkosboy@gmail.com
40 éves 169/62 nős férfi.
titkosboy@gmail.com
Not ,lanyt keresek sex kapcsolatra,.extrem,bizarr,fetis,sexre.Kreol ,barna no,vekony formas legyel.Eggy 40-es ferfi.Jani..