Sziasztok.Szexpartnerem keresem hölgy szemèlyèben.Èn 41.175.80àpolt igènyes borotvàlt pasi vagyok.DEBRECEN ès vonzàs körzetèből.email:dorcijani@gmail.com.TEL:309137153.Anyagiak kizàrva!!!
Sziasztok!
32 éves 184cm 71kg szőke kék szemű helyesnek mondott HETERO férfi keres HÖLGYET vagy PÁRT. BUDAPESTEN egyedül élek így helyem van kölcsönös szimpátia fontos. 0630 887 48 46
32 éves 184cm 71kg szőke kék szemű helyesnek mondott HETERO férfi keres HÖLGYET vagy PÁRT. BUDAPESTEN egyedül élek így helyem van kölcsönös szimpátia fontos. 0630 887 48 46
Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak! Bp és környéke!
Sziasztok, fiatal házaspár vagyunk harmadiknak szeretnénk a hármas felállást kiprobálni a hölgy örömére. igazából olyan lányt keresünk aki szeret nyalni és minden kis buja kis játékban benne van wink Hely az van, mindketten dohányzunk Pest megyében lakunk. Én 167cm sportos testalkat borotvált punci, 28 éves párom 32 éves normál testalkatú 170cm magas szintén igényes magára smile Elvárásaink: 155-170 mags, magárára teljesen igényes, borotvált és szexőrült smile
Sziasztok! Olyan hölgyeket keresek akik benne lenének egy kis szex kalandba bármi szóba jöhet a normáltól az extrém bizarrig ha érdekel hívjatok 20/465-7498
18-40 ig nőt keresek vas megyében egymás kényeztetésre. szűztelenítenék is illetve párhoz is csatlakoznék. 23/F mrbean94@freemail.hu
35 éves budapesti (lakással rendelkező) egyedülálló férfi vagyok. Szexpartnert keresek olyan hölgy személyében akinek extrém vágyai is vannak, de nem tudta, vagy nem merte megvalósítani. Ne csak fantáziálj! elérhetőségem: szasa787@citromail.hu
Fiatal, maximum 29 éves, helyes ápolt megjelenésű pasit torkoznék élvezésig. Szintén helyes pasi vagyok. Nyomjuk diszkréten, a lényeg, hogy élvezd, ha szopnak! Bp és környéke!
Sziasztok!
Én 27 éves egy hetero srác vagyok aki szívesen ismerkedne idősebb hölgyekkel, lehetőleg Komárom-Esztergom megyéből. Csak alkalmi szexkapcsolat. A méreteim nem elhanyagolhatóak! wink
Én 27 éves egy hetero srác vagyok aki szívesen ismerkedne idősebb hölgyekkel, lehetőleg Komárom-Esztergom megyéből. Csak alkalmi szexkapcsolat. A méreteim nem elhanyagolhatóak! wink
Sziasztok!
Én 27 éves egy hetero srác vagyok aki szívesen ismerkedne idősebb hölgyekkel, lehetőleg Komárom-Esztergom megyéből. Csak alkalmi szexkapcsolat. A méreteim nem elhanyagolhatóak! (Ez egy válasz Attila üzenetére (2016. 10. 14. péntek 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Én 27 éves egy hetero srác vagyok aki szívesen ismerkedne idősebb hölgyekkel, lehetőleg Komárom-Esztergom megyéből. Csak alkalmi szexkapcsolat. A méreteim nem elhanyagolhatóak! (Ez egy válasz Attila üzenetére (2016. 10. 14. péntek 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 14. péntek 15:33
Sziasztok!
Fejér megyei lányokat,asszonyokat,párokat keresek!
Attila
Fejér megyei lányokat,asszonyokat,párokat keresek!
Attila
not keresek sexre.20-tol45-ig. bizarr, extrem stb. vekony ,nagyobb meellek.kreol,latinoss legyel.jani..
Csongrád megye -Szeged és környékén , keresek lányt, buja fantáziám kiélésére .
Diszkrét , sportos , igényes 25 éves férfi vagyok .
E-mail : humbaak@indamail.hu
Diszkrét , sportos , igényes 25 éves férfi vagyok .
E-mail : humbaak@indamail.hu
Sopron szombatheky 30 èves hetero pasi vagyok sopron szombathely kornyèkèröl lànyt keresek szeretem a lúcskos púncit nyalni kènyesztetni cicit nyalni irj bàtran
Keres meg minket !!!
(Ez egy válasz goldengate1975 üzenetére (2016. 12. 25. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 25. vasárnap 14:48
Sziasztok én egy szexuálissan tulfütöt nagyfarku srác vagyok. Várom párok egyedül álo hölgyek lányok levelét aki ténleg egy kiadosat akkar szexelni ,az irjon mindenre nyitot vagyok
Sziasztok én egy szexuálissan tulfütöt nagyfarku srác vagyok. Várom párok egyedül álo hölgyek lányok levelét aki ténleg egy kiadosat akkar szexelni ,az irjon mindenre nyitot vagyok
Sziasztok. Olyan lányt-nőt keresek aki kedveli a nem megszokott,perverz játékokat. Szinte mindenre nyitott 36 éves,nem független perverz pasi vagyok. Polgár-Tiszavasvári közvetlen közeléböl. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
Sziasztok. Vas megyei pontosabban Bük környéki lányt-asszonyt keresek csak szex kapcsolatra. feri196906@citromail.hu
(Ez egy válasz Jaaani üzenetére (2016. 11. 02. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 02. szerda 19:41
Halihooo
25 éves hetero srác vagyok
Budapesten lakok
Szeretnék megismerni 1-2 csinos hölgyet
Akár még találkozni is velük
Most pedig nyitok magam előtt egy új kaput és nagyon szívesen ki próbálnám és remélem hogy elvezhetem egy pár társaságát! !!!
25 éves hetero srác vagyok
Budapesten lakok
Szeretnék megismerni 1-2 csinos hölgyet
Akár még találkozni is velük
Most pedig nyitok magam előtt egy új kaput és nagyon szívesen ki próbálnám és remélem hogy elvezhetem egy pár társaságát! !!!
Szia vagyunk !! írj !!
(Ez egy válasz Nagyfarkú üzenetére (2016. 11. 23. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 23. szerda 13:34
Sziasztok párokhoz elhanyagolt 30 tól-55 ig lévő hölgyekhez csatlakoznék 30 fiatal srác vagyok ki tele van szexuális vad vágyakkal elérhetőségem jhnzujk@freemail.hu levél váltás után skype elérhetőségem lesz a számotokra ott webkamera kapcsolás utána találkozás megyét nem írok mert lehetel közel lehetel távol rajtunk múlik mennyit mit vállalunk további jót sziasztok ! Leveleiteket várom !
Sziasztok Fiú 49 a Lány 30 sex éhes Budapesti NAGY fiut keresünk 35-50 közt bemutatkozo fényképes levelet várunk nyitottak vagyunk mindenre és SZÉPEK levél gelbmann 67@freemail.hu