Ha szopatnál Szekszárd, Tolna, Paks környékén, egy "torkos, dugható száj" várja hívásod! Akár szabadban, kocsiban, extrém helyen is!
Extrémebb dolgok is: seggnyalás, szájba pisi, de akár nőiben is! Viszonzás nélkül "szolgállak ki"!
30/259-3516
https://www.facebook.com/profile.php?id=100015334964546
vagy steveszopos@gmail.com...
http://ask.fm/SzopokaSzexard
Extrémebb dolgok is: seggnyalás, szájba pisi, de akár nőiben is! Viszonzás nélkül "szolgállak ki"!
30/259-3516
https://www.facebook.com/profile.php?id=100015334964546
vagy steveszopos@gmail.com...
http://ask.fm/SzopokaSzexard
Olyan érett hölgyet keresek aki teljesíti vágyamat. Hölgyet keresek aki szokott viselni harisnyanadrágot. Nos ha volna olyan szívesen nyalogatnám rajta miközben hokiznák magamon és végül rá élveznék a harisnyanadrágára. Izgat ha egy hölgyen van harisnyanadrág. Remélem lesz hölgy akivel ilyent tehetek. No dugás csak nyalnám. 40 éves pasi vagyok. Irj várom. 20\285218
Keresek olyan érett hölgyet aki szokott harisnya nadrágot viselni. Izgat a női lábon a harisnya nadrág. Szívesen nyalogatnám rajtad miközben játszanák magamon. Magamról 40 éves pasi vagyok független. Irj várom 20/2852018
Sziasztok! Titkos diszkrét szexpartnert keresek ápolt hölgy személyében! Nyugat dunántúl régióban, bár utazni tudok! Nem baj ha nem vagy független!! zsoltherics@citromail.hu ja és nem gond ha perverz vagy!!!!!
Pesten vagyok, bárkit leszopok, aki normálisan néz ki és imádja nyeletni a finom gecit. Helyem van, de mehetek én is, vagy irány a szabad vagy a kocsid. 32, 187, 80 ápolt faszszopó fiú vagyok. lenyelem@index.hu
Not keresek sexre,extrem,bizarr. Kreol ,barnaboru legyel.20-tol 40-ig: Jani..
Nőket,párokat keresek Budapest és környékén.
37 éves 173 cm 65 kg férfi vagyok.
Szeretem az irányítást,pucérságot,szabadban is és sok egyéb játékot.
Komolyabb szexuális közösülés sem kötelező velem.
Amennyiben érdekelnélek írj.
Csak akkor küldök képeket ha kaptam is.
Nem levelezgetni akarok,de előre megbeszélni néhány dolgot és találkozót azért jó megbeszélni!
szexszolga@freemail.hu
37 éves 173 cm 65 kg férfi vagyok.
Szeretem az irányítást,pucérságot,szabadban is és sok egyéb játékot.
Komolyabb szexuális közösülés sem kötelező velem.
Amennyiben érdekelnélek írj.
Csak akkor küldök képeket ha kaptam is.
Nem levelezgetni akarok,de előre megbeszélni néhány dolgot és találkozót azért jó megbeszélni!
szexszolga@freemail.hu
ui: Budapestről v közelből keresek nőt 25ig
(Ez egy válasz Krisz88 üzenetére (2017. 04. 10. hétfő 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 10. hétfő 15:04
nnn4716@gmail.com (188cm, 75kg, higénia, sportos alkat) részleteket privátban képet küldök. Telszámot, nevet csak szimpátia esetén. Első hírdetésem
nnn4716@gmail.com (188cm, 75kg, higénia, sportos alkat) részleteket privátban képet küldök. Telszámot, nevet csak szimpátia esetén. Első hírdetésem
(Ez egy válasz Torokra vele üzenetére (2017. 03. 10. péntek 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 10. péntek 13:22
Fullos pasit keresek Bp. és környékén, akit élvezésig szophatnék :P Max 29 éves érdekel. Írj valami elérhetőséget.
Sziasztok!
39 éves pár keres bi pasit mindkét fél örömére. Csak fényképes levélre válaszolunk!
szamoncsi21@hotmail.com
39 éves pár keres bi pasit mindkét fél örömére. Csak fényképes levélre válaszolunk!
szamoncsi21@hotmail.com
33-38 éves pár fiút keres hölgy örömére! Fényképes levelet várunk! moncsa1983@gmail.com
Bp és környékén szopnék helyes pasit élvezésig, akár kocsimban is :P
Hali eléggé unatkozom! Van még valaki aki rajtam kivül feldobná a napját Bp mobil vagyok 33/184/80/B/B
Sziasztok. Polgár-Tiszavasvári környékéröl keresek egy igazán gátlástalan,nrm szégyenlős perverz nőt. Aki nem riad meg a szokatlan perverz játékoktól. 36 éves mindenre nyitott pasi vagyok. Írj a hanjob@freemail.hu címre.
35 éves gáláns férfi keres női szexpartnert Bp-ről és környékéről. Lehetsz diáklány, anyuka, feleség csak légy bevállalós.
mail szexkapcsolatbp@gmail.com
mail szexkapcsolatbp@gmail.com
lányt,hölgyet keresek monor és környékén közös örömökre 22éves fiú várja leveleiteket gerje02@gmail.com
Sziasztok. 36 éves,nem független,sokmindenre nyitott,perverz dolgokat kedvelő pasi vagyok. Hasonló gondolkodásu,szintén bevállalós,perverz partnert keresek titkos kapcsolatra. Ne legyen tabu. Polgár-Tiszavasvári,esetleg Hajdúnánás. Maximális diszkréció elvárt,s persze adott. Írj a hanjob@freemail.hu címre,s meglátjuk hogy mi alakul.
székesfehérvár és környékén párt nőt keresek!!
viberen +36205328730
skypon tarcsi3
viberen +36205328730
skypon tarcsi3
Sziasztok!
Budapesti 50-s férfi vagyok.
Keresek egy lányt kötetlen,hosszútávú kapcsolatra.
csakte0318@gmail.com
Budapesti 50-s férfi vagyok.
Keresek egy lányt kötetlen,hosszútávú kapcsolatra.
csakte0318@gmail.com
Sziasztok zalamegyéből keresek alkalmi szexkapcsolatra hölgyeket . Ápolt átlagos testalkatú srác vagyok . emailcímemre irhattok noreszt@citromail.hu .