üdvözölek. érett hölgyet keresek akivel sexelhetnék egy nagyot. szeretnék végre sexeln. én 40 éves pasi vagyok. mindent megadnák egy sexért. irj 06202852018
Sziasztok! diszkrét szexpartnert keresek 50 es hölgy személyében! közép dunántúl régióban balatonfűzfő, utazni tudok! Nem baj ha nem vagy független én sem vagyok anyagi támogatás lehetséges garo30@freemail.hu
Szia
50 feletti hölgyet kényeztetnék balatonakaratya térségében . minden perverzkedésben benne vagyok Én hetero vagyok
06705935359
50 feletti hölgyet kényeztetnék balatonakaratya térségében . minden perverzkedésben benne vagyok Én hetero vagyok
06705935359
LAZA, KÖTETLEN SZEXRANDIHOZ LÁNYT!! TÁMOGATÁSSAL vagy anélkül!
Kölcsönös szimpátián és szexvágyon alapuló izgalmas de kötetlen találkához keresek csajszit, lányt, nőt.
Úgy képzeltem el, hogy ha levelezés alapján szimpik vagyunk egymásnak akkor lebeszélünk egy rövid talit, iszunk egy kávét/teát vagy sört/bort/koktélt valahol. Ha megvan a szikra, ki is nézhetünk egyből egy hotelszobát ahol belevághatunk mindkettőnk számára izgalmas dolgokba..
A találka minden költségét természetesen én állom. Amennyiben ezen felüli anyagi támogatás fontos lenne számodra, arra is nyitott vagyok, nincs vele problémám, de nem szeretném, hogy a költsönös kiváltsa a szimpátia elvárását.
Rólam: 26 éves, 190 cm magas, sportos, ápolt, igényes HETERO srác vagyok. Szeretem a szép nőket, jó ételeket, italokat. Bonyolult (egyszer együtt, egyszer külön) kapcsolatban vagyok ezért a diszkréció fontos számomra.
Akit keresek: Fiatal vagy fiatalos, igényes, ápolt, szexuálisan nyitott lányt/nőt. Kedvenc alkatom nőben a sportosan formás, de a vékony lányokat és az enyhén, formásan telt lányokat is kedvelem. Nem hivatásos lányokat keresek.
Amennyiben érdekel a dolog, írj a kdor774 kukkatz Gmél comra és kezdjünk el beszélgetni!
Kölcsönös szimpátián és szexvágyon alapuló izgalmas de kötetlen találkához keresek csajszit, lányt, nőt.
Úgy képzeltem el, hogy ha levelezés alapján szimpik vagyunk egymásnak akkor lebeszélünk egy rövid talit, iszunk egy kávét/teát vagy sört/bort/koktélt valahol. Ha megvan a szikra, ki is nézhetünk egyből egy hotelszobát ahol belevághatunk mindkettőnk számára izgalmas dolgokba..
A találka minden költségét természetesen én állom. Amennyiben ezen felüli anyagi támogatás fontos lenne számodra, arra is nyitott vagyok, nincs vele problémám, de nem szeretném, hogy a költsönös kiváltsa a szimpátia elvárását.
Rólam: 26 éves, 190 cm magas, sportos, ápolt, igényes HETERO srác vagyok. Szeretem a szép nőket, jó ételeket, italokat. Bonyolult (egyszer együtt, egyszer külön) kapcsolatban vagyok ezért a diszkréció fontos számomra.
Akit keresek: Fiatal vagy fiatalos, igényes, ápolt, szexuálisan nyitott lányt/nőt. Kedvenc alkatom nőben a sportosan formás, de a vékony lányokat és az enyhén, formásan telt lányokat is kedvelem. Nem hivatásos lányokat keresek.
Amennyiben érdekel a dolog, írj a kdor774 kukkatz Gmél comra és kezdjünk el beszélgetni!
Szia! Ha nő vagy, akkor érdekelne! Beszéljünk!
+36-30-257-1527
david.neumayer88@gmail.com (Ez egy válasz Torokra vele üzenetére (2017. 05. 06. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
+36-30-257-1527
david.neumayer88@gmail.com (Ez egy válasz Torokra vele üzenetére (2017. 05. 06. szombat 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Érett hölgyet kényeztetnék Monor és környékén! gerje02@gmail.com
mindenféle perverzkedésbe benne vagyok
mindenféle perverzkedésbe benne vagyok
Nagy kemény és nagypotenciájú farok adott. Írj. kraucberger@freemail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 18. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 18. kedd 10:24
Hello pasikák.. Pesten keresek bő 20 cm, és feletti farkat, tartós titkos kapcsolatra, melyet rendszeresen kielégitek...Formás, kőkemény fasz érdekel, egészség és diszkréció a lényeg. Vékony, ápolt légy, és folyamatosan beájulsz az élvezettől...Nős pasik, akiket nem szopnak le, barátság keretében szexelhetünk...Többes is oké, de a formás nagy fasz érdekel...
Nagyfarkú, nagypotenciájú pasi keres rendszeres hokipartnert. 35/177/63.
kraucberger@freemail.hu
kraucberger@freemail.hu
Magas tesztoszteron szinttel kigyúrt sportoló fiú (29) keresi Igazi nő szexpartnereit, igazi kemény élvezésekre!!!csak NŐK érdekelnek (budapestiek előnyben, mert hogy én is pesti vagyok)
Szopass most elvezesig Bp-n!!! Helyes pasit keresek.
Sziasztok !
Szolnok és környékéről ismerkednék nővel szexkapcsolat céljából !
40-es ff.i
sex.75@freemail.hu
Szolnok és környékéről ismerkednék nővel szexkapcsolat céljából !
40-es ff.i
sex.75@freemail.hu
Sziasztok! Titkos diszkrét szexpartnert keresek ápolt hölgy személyében! Nyugat dunántúl régióban, bár utazni tudok! Nem baj ha nem vagy független!! zsoltherics@citromail.hu ja és nem gond ha perverz vagy!!!!!
Sziasztok!
Keresek molett husis hölgyet Bp.180.95.48 pasi
sexbp40@gmail.com
Keresek molett husis hölgyet Bp.180.95.48 pasi
sexbp40@gmail.com
Jo pasi, akit elvezesig szophatnek?
Sziasztok! Egy 39 éves mozgássérült vagyok. Nagyon vágyom a szexre egy szép lánnyal. Aki még a pisiszexbe is benne lenne. Amúgy nagyon jó ez a oldal. Nekem tetszik.
sziasztok
bevállalós sportos vékonoy sexmániás kecskeméti pasi partereit keresi, Érdeklődés: nők, párok
Hetero vagyok.
Jelentkezni: danpoker@freemail.hu
bevállalós sportos vékonoy sexmániás kecskeméti pasi partereit keresi, Érdeklődés: nők, párok
Hetero vagyok.
Sziasztok! Titkos diszkrét szexpartnert keresek 50 es hölgy személyében! közép dunántúl régióban balatonfűzfő, utazni tudok! Nem baj ha nem vagy független garo30@freemail.hu
sziasztok
bevállalós sportos vékonoy sexmániés kecskeméti pasi partereit keresi, Érdeklődés: nők, párok
Hetero vagyok.
bevállalós sportos vékonoy sexmániés kecskeméti pasi partereit keresi, Érdeklődés: nők, párok
Hetero vagyok.
Sziasztok , Lányt hölgyet keresek tartós sexre Vác és környéke Pest megye utazni tudok , hely kéne , én 47év 172cm 75kg barna haj szem átlagos alkat . Lendrodi20@gmail.com
Hali! Igazán ápolt, formás testü pasi vagyok, alacsony, izmos, szép, és kemény farokkal. Hely lévén, nőként is érvényesülhetek, de igazából jól szopó partnert keresek, titkosra, lehet férfi, és nő..És még sok minden... Érzékelhetően tudok bánni a fasszal, ezért a formás, ápolt kemény méretet szeretem... nagyooooot....