Engem érdekelnél!, szívesen adnám szádba a valósan 19/6-os intimborotvált farkamat!
kaccser2008@gmail.com címre is írhatsz nekem
puszi (Ez egy válasz zsoffi üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
kaccser2008@gmail.com címre is írhatsz nekem
puszi (Ez egy válasz zsoffi üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 17. csütörtök 13:48
Nyáron, ha már tartósan jó idő lesz, tervezek egy olyat, hogy kimegyek szabadban valahová, (pl. Gellért hegyre) egy délelőtt. Megírom szexoldalakon hol leszek és aki pasi jön, az mindegyik megszopiztathat... [kidugott nyelv]
A párom is ott lesz velem, mert azért tapasztalatból tudom, hogy sok a hülye...
Itt is lenne olyan aki jönne?
Nyáron, ha már tartósan jó idő lesz, tervezek egy olyat, hogy kimegyek szabadban valahová, (pl. Gellért hegyre) egy délelőtt. Megírom szexoldalakon hol leszek és aki pasi jön, az mindegyik megszopiztathat... [kidugott nyelv]
Sziasztok, 18 éves hetero fiú keres idősebb hölgyet, párt alkalmira akár állandóra!
sziasztok 22 éves srác vagyok éjszakás vagy tőbb éjszakás kalandott keresnék higénia adott és elvárt alak átlagos és18-35-éves lányokal[hőlgyek] jőhetnek szobba email:migelt@citromail.hu
Sziasztok! 34/34 éves házaspár vagyunk Békés megyében. Hölgy vagy férfi partnert keresünk a nő kényeztetése miatt! Igényes ápolt megjelenés feltétel. Hölgy 30-45 év közötti,férfi 25-35 között. Fényképes leveleket várunk, hogy ki szeretne beavatni a 3-as szex örömeibe. Az se baj ha neked is az első. Leveleket várjuk: harmaskedvelo@gmail.com címre
Én benne lennék.
(Ez egy válasz judit86 üzenetére (2018. 02. 07. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szolnoki hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra! Kölcsönös örömök!
sex.75@freemail.hu
sex.75@freemail.hu
sziasztok..hova valosiak vagytok,?
(Ez egy válasz felesegem üzenetére (2018. 05. 01. kedd 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok..esztergomi holgyet part keresnek..en 45/180/76..klafa@azet.sk
fiatal par, idosebb ferfiakat keresunk. laurapetre@yahoo.com
Sziasztok! 28 éves heteró pasi vagyok Kaposváron. Farokimádó hölgyet, csajszit keresek. Bárhol kényeztetnélek akár az éjszaka alatt is.
Hívjatok!! +36304551686
Hívjatok!! +36304551686
Figyelmes, tapasztalt, férfi nagy szerszámmal, keresi farkat imádó női partnerét! Független, nem kamus sráci vagyok! Helyem van, mozogni is tudok (:
c
sziaztok győrben valaki ha igen várlom a jelentkezésed facén név szabi bugar
Sopron 31 èves hetero pasi vagyok csajt kènyesztetnèk 06307358021
Sziasztok!
28 éves heteró pasi vagyok Pécsről. Keresek hölgyet vagy párt. Email címem: balazs7633@gmail.com
28 éves heteró pasi vagyok Pécsről. Keresek hölgyet vagy párt. Email címem: balazs7633@gmail.com
Sziasztok
Én egy 34 éves, többesben rutinos pasi vagyok
196cm és 91 kg (muszály kiírnom, sajnos nem régiben egy pár a túl nagy magasságom miatt nem akart megismerni, amit nem értek, hisz az ágyban max 20 cm magas vagyok!)
Valódi és nem felnagyított.., intimborotvált, 20/6-os farkam van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, HETERO alapon a hölgy örömére
Imádom, ha szendvicsben vagy két kuki a punciban dugunk!
De az egyik pasi orálban, a másik dugja szitu is kedvenc!
Keressetek bátran emailen
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem (Ez egy válasz judit86 üzenetére (2018. 02. 07. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én egy 34 éves, többesben rutinos pasi vagyok
196cm és 91 kg (muszály kiírnom, sajnos nem régiben egy pár a túl nagy magasságom miatt nem akart megismerni, amit nem értek, hisz az ágyban max 20 cm magas vagyok!)
Valódi és nem felnagyított.., intimborotvált, 20/6-os farkam van
Szívesen csatlakoznék párokhoz, HETERO alapon a hölgy örömére
Imádom, ha szendvicsben vagy két kuki a punciban dugunk!
De az egyik pasi orálban, a másik dugja szitu is kedvenc!
Keressetek bátran emailen
kaccser2008@gmail.com az elérhetőségem (Ez egy válasz judit86 üzenetére (2018. 02. 07. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Engem érdekelne egy casting, nem okoznék csalódást 06203569852 a számom
Sziasztok.32 éves kedves pasi keresi dekoratív hölgy társaságát.krisz85@gmail.hu címre írjatok.Köszönöm
Sziasztok!39 éves pasi keresi hölgy vagy pár ismeretségét swinger klub látogatásra vagy privát találkozóra is.croso@freemail.hu