szópós csajt keresek Budapestit. 19x5 ös molfer@index.hu
21 éves ápolt,jó megjelenésű,egyetemre járó ,diszkrét fiúként szívesen kiprobálnám párokkal,csatlakoznék 3.nak,
Bevállalos,enyhén pervez dolgok is érdekelnének.
Elérhetőségem: snapme96@gmail.com
Netes képcserében is bennelennék!
Bevállalos,enyhén pervez dolgok is érdekelnének.
Elérhetőségem: snapme96@gmail.com
Netes képcserében is bennelennék!
Szexpartnert keresek debrecenben, nőt. 21 éves fiú vár, írj nyugodtan, ha régebbi a hírdetés akkor is. email: zsombi4255524@freemail.hu
Budapesti hölgyet,hölgyeket 18-50 keresek!
Sziasztok! 42/47 éves pár vagyunk, biszex, kicsit csajos, ápolt, borotvált fiúval ismerkednénk. timicsaby@freemail.hu
19x5cm eres szerszámomra keresek Budapesten női partnert.
Sziasztok ! Lányt -nőt keresek inden jóra 25-65 évesig , Pest megye Vác és környéke utazni tudok 48év pasi vagyok !
lendrodi20@gmail.com
lendrodi20@gmail.com
Sziasztok hölgy szexpartnert keresek kor nem számít szombathely és környékéről
Sziasztok keresek lányt szombathely és környékéről.
Sziasztok, szoptatós vagy terhes kismamát keresek baráti kapcsolatra, Budapest ill. Pest megyéböl. 33éves pasi vagyok,külföldön dolgozom,de hétvégenként itthon vagyok. chryse001@gmail.com 06306520348
Zsófi, cicitejjel megszopiztathatnál
(Ez egy válasz zsoffi üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 17. csütörtök 13:48
Nyáron, ha már tartósan jó idő lesz, tervezek egy olyat, hogy kimegyek szabadban valahová, (pl. Gellért hegyre) egy délelőtt. Megírom szexoldalakon hol leszek és aki pasi jön, az mindegyik megszopiztathat... [kidugott nyelv]
A párom is ott lesz velem, mert azért tapasztalatból tudom, hogy sok a hülye...
Itt is lenne olyan aki jönne?
Sziasztok, Budapesten férfivel kisérleteznék, kipróbálás vagy akármilyen más célból, jóképű, normális, átlagos testalkatú, erőteljes átlagnál nagyobb intim méretű kulturált 30 éves férfi vagyok. de ugyan itt Budapesten kényeztetnék párokat, mind két fél örömére akár. Email: sokcsont@gmail.com
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel-párokkal, hetero alapon, nagyon izgatnak a szerepjátékok, és a kukkolás is! Hosszabb távú kapcsolat érdekel igazán! Utazni tudok, helyem nincsen! Diszkréció higénia Adott és Elvárt!! Leveleket privátban várom!
Címem: swldbzs@gmail.com
(Ez egy válasz swldbzs üzenetére (2018. 05. 23. szerda 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 23. szerda 10:30
Sziasztok! Ma este készülök a budaörsi Tik Tak swinger klubba. Magas, barna, helyesnek mondott 35 éves pasi vagyok 19 cm-es intim mérettel és sok ondóval. Lány kísérőt keresek, aki szereti a pasis többest .
Sziasztok! Ma este készülök a budaörsi Tik Tak swinger klubba. Magas, barna, helyesnek mondott 35 éves pasi vagyok 19 cm-es intim mérettel és sok ondóval. Lány kísérőt keresek, aki szereti a pasis többest .
21-éves ápolt,diszkrét,jó megjelenenésű egyetemista fiúként csatlakoznék párokhoz illetve ismerkednék hölgyekkel,lányokkal. A diszkrició elvárt. Még nem volt ilyenbe részem így tapasztaltabbakhoz is csatlakoznék mint újjonc. Mindenre vevő vagyok.
emailcimem:snapme96@gmail.com
emailcimem:snapme96@gmail.com
Sziasztok engem olyan 18-35 év közötti hölgyek érdekelnének, akik szeretik a vad szexet és kissé perverzek is.
A méreteim: 21 cm/ 4,8 cm (Ezek valós adatok !) Elsősorban Szeged vagy Csongrád megye érdekelne, de utazni tudok.
Email címem: andras24@indamail.hu
Sziasztok ! (Ez egy válasz zsoffi üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
A méreteim: 21 cm/ 4,8 cm (Ezek valós adatok !) Elsősorban Szeged vagy Csongrád megye érdekelne, de utazni tudok.
Email címem: andras24@indamail.hu
Sziasztok ! (Ez egy válasz zsoffi üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyáron, ha már tartósan jó idő lesz, tervezek egy olyat, hogy kimegyek szabadban valahová, (pl. Gellért hegyre) egy délelőtt. Megírom szexoldalakon hol leszek és aki pasi jön, az mindegyik megszopiztathat... [kidugott nyelv]
Szia zsoffi ! Én is szívesen megszoptatnálak. Ha érdekel egy 21 cm/4,8 cm-es (valódi méretek) farokkal rendelkező sportos srác, aki szereti az ilyen szexéhes cicákat, akkor írj erre az email címre: andras24@indamail.hu !
Szia ! (Ez egy válasz zsoffi üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia ! (Ez egy válasz zsoffi üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kaposvar es balatonparton keresek not szexre ha erdekel ferfi vagyok!!!
balazsof1993@gmail.hu
balazsof1993@gmail.hu
Én adnám!
(Ez egy válasz zsoffi üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)