Fiatal srác vagyok, és 35 feletti hölgyet keresek szüzesség elvételéhez. 1zsombor86@gmail.com Tudok utazni.
Sziasztok! 38 éves férfi vagyok, szórakoztatnék érett, önmagára adó hölgy partnereket (60 éves korig), Észak-Magyarországon főleg. Diszkréció alap és kölcsönös! Ha felkeltettem érdeklődésedet, írj!
email címem:
normann300@citromail.hu
email címem:
normann300@citromail.hu
Irj kuldok kepet office007@indamail.hu
(Ez egy válasz zsoffi üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 17. csütörtök 13:48
Nyáron, ha már tartósan jó idő lesz, tervezek egy olyat, hogy kimegyek szabadban valahová, (pl. Gellért hegyre) egy délelőtt. Megírom szexoldalakon hol leszek és aki pasi jön, az mindegyik megszopiztathat... [kidugott nyelv]
A párom is ott lesz velem, mert azért tapasztalatból tudom, hogy sok a hülye...
Itt is lenne olyan aki jönne?
Sziasztok!28 eves helyes pasi vagyok Szeretőmet keresem Budapesten érett nő személyében. Kép csere privatban
Sziasztok! Szeretnétek profi ingyen homeszex filmet készíteni? Itt a lehetőség! Csongrád megyében elkészítem nektek. A film csak egy példányban nektek lesz meg, garantált diszkréció. A film bármilyen témakörben készülhet (törvényes határokon belül!) Én egy 40+ pasi vagyok, írjátok meg az elképzeléseteket:
filmecske123@gmail.com
filmecske123@gmail.com
Sziasztok , lányt hölgyet keresek minden jóra , Pest megye Vác és környéke utazni tudok , 48év 172cm 73kg barna haj szem átlagos alkat ! lendrodi20@gmail.com
Are there any ladies who would like to meet a nice English guy at the Erotika Centrum Cinema in Budapest for some discrete fun. If you would like to, please email me at davestuart247@gmail.com. I look forward to hearing from you.
Sziasztok 18-40 között keresek hölgyet Cegléd és Nagykőrös környékén. Én 26. 178/80 18
Any ladies would like to have some discrete fun with an English Gent in Budapest? I am 183cm, slim, intelligent and fun Feel free to email me at davestuart247@gmail.com
Debrecenben keresek spriccelő lányokat !
Sziasztok !
Debrecenben keresek spriccelni tudó lányokat !
Ez még hiányzik a bakancs listámról !
Debrecenben keresek spriccelni tudó lányokat !
Ez még hiányzik a bakancs listámról !
Sziasztok. Pest megyéből kedves pár keres hölgyet harmadiknak mindenki örömére Részünkről az utazás nem akadály. Ha, úgy érzed szeretnél velünk huncutkodni keress Minket bátran Ha kezdő vagy és szeretnél tanulni, vagy Minket tanítani akkor is keress Minket bátran az alábbi e-mail címen privat81@citromail.hu
Sziasztok! Hajdú és Szabolcs megyéből keresek 40 feletti hölgyet aki találkozna fiatalabb, tapasztalatlan pasival.
1zsombor89@gmail.com
1zsombor89@gmail.com
szia!
Szívesen megismernélek!
Kezdhetjük skypon és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak
mehet élőben is !
koforadam skype név
Szívesen megismernélek!
Kezdhetjük skypon és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak
mehet élőben is !
koforadam skype név
sziasztok! Zalai pár vagyunk,hölgyet keresünk 3iknak
Kedves,Zsoffi!
Szeretnék részt venni egy ilyen izgalmas kis bulin...
Kérlek,ha szervezel v.milyen bulit,itt tudunk róla beszélni...
69xaxa@gmail.com
Köszi! (Ez egy válasz zsoffi üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretnék részt venni egy ilyen izgalmas kis bulin...
Kérlek,ha szervezel v.milyen bulit,itt tudunk róla beszélni...
69xaxa@gmail.com
Köszi! (Ez egy válasz zsoffi üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyáron, ha már tartósan jó idő lesz, tervezek egy olyat, hogy kimegyek szabadban valahová, (pl. Gellért hegyre) egy délelőtt. Megírom szexoldalakon hol leszek és aki pasi jön, az mindegyik megszopiztathat... [kidugott nyelv]
(Azért írtam kettőt, mert az elsőt nekem nem jelenítette meg, ráadásul e-mail címet is cseréltem az első írása közben...)
(Ez egy válasz zsoffi üzenetére (2018. 05. 17. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Én szívesen megszopiztatnálak, és nem vagyok durva, sőt. És akkor már szeretném azt is megkérdezni, hogy hol fogod jelezni/megírni, hogy hol, és pontosan mikor kerülne sor erre? Egyébként pedig, ha szépen megkérlek, küldenél nekem pár képet magadról az e-mail címemre? Főleg az arcod érdekel, meg a szemed, de a testalkatod is. Ha szeretnéd, én is küldök majd magamról, és lehetne felváltva, fokozatosan küldözgetni, ha úgy szeretnéd, pl. először csak arcképek... Helyesnek mondanak engem a lányok, 174 cm magas, barna szemű, ápolt, igényes, kedves srác vagyok. A méreteim nem nagyok, a testalkatomon viszont még mindig meglátszik a komoly sportmúltam (úszás, vízilabda, boksz) - széles hát és vállak, fenekemen is azért látszik szerintem...meg azért kicsit kocka has is, ha befeszítem , meg a karjaim sem rosszak. Várom kedves válaszodat! Szép napot! e-mail címem: ugyifogyiokoska@freemail.hu
Igen, Zsófi, engem érdekelne. Szeretném akkor megkérdezni, hol fogod jelezni ezt pontosan? Másrészt szeretnélek tisztelettel megkérni, arra is, hogy küldj magadról képeket nekem az e-mail címemre (ugyifogyiokoska@freemail.hu), és természetesen, ha te is igényled, küldök magamról én is. főleg az arcod érdekelne, de azért a testalkatod is.