Sziasztok! Egy májusi estére keresünk egy barátommal Pesten alkalmi partnert, konkrét elvárásokkal, melyek a következők, mivel az éjszaka folyamán teljes mértékben nőként fogunk kezelni: lakkozott láb és kéz körmök, smink, rúzsos száj, harisnya, női ruha, magassarkú, női parfüm. Az első alkalommal anális aktusra nem kerülne sor, viszont a labaiddal kényeztetned kell a kemeny farkunkat, illetve az este során sokat kell szopnod, többszöri erlvezessel, és lenyelessel. Amire még sor kerülhet a programon: közös zuhanyzás, fürdés, popsi nyalás részünkre, hosszan smárolás. Két, 30-as, elegáns, maszkulin, domináns beállítottságú férfit kell kiszolgálnod, a lehető legnőiesebb megjelenéssel és jelenléttel a játék során. Jelentkezésed képekkel a domslutfucker6669@freemail.hu címre várjuk.
Szia!
Régóta várom már a csodát,talán már túl régóta is.
Nem jött el,így úgy döntöttem, hogy megkeresem.
Szívesen megismernék egy budapesti,élni szerető,mosolygós nőt.
30-tól 40 éves korig.Nem vonzanak a vékony nők,tehát 70-120kg-ig.
Legyen szép napotok!
Imre050612@freemail.hu
Régóta várom már a csodát,talán már túl régóta is.
Nem jött el,így úgy döntöttem, hogy megkeresem.
Szívesen megismernék egy budapesti,élni szerető,mosolygós nőt.
30-tól 40 éves korig.Nem vonzanak a vékony nők,tehát 70-120kg-ig.
Legyen szép napotok!
Imre050612@freemail.hu
43 éves perverz pasi,helyell rendelkező hasonló beállítottságú partnert keres. Polgár, Tiszavasvári, Tiszaújváros. hanjob@freemail.hu
Sziasztok! Átlagos 39 éves Budapesti 17. kerületi pasi vagyok. Nem független de mindig kanos!
Sziasztok, Kecskemét és környékén keresnék hetero pasiként nőt, párt kellemes időtöltésre. 18-50 éves korig.
190 magas, 35 éves, diplomás, jóképű férfi vagyok nagy mérettel. (cuckold, threesome, sex)
danielke@freemail.hu
190 magas, 35 éves, diplomás, jóképű férfi vagyok nagy mérettel. (cuckold, threesome, sex)
danielke@freemail.hu
Győri 46- Éves igényes férfi, kölcsönös örömszerzés céljából barátnőt keres.
Sziasztok! Érd és környékén keresek nem futó kalandra korrekt, Hölgyet. várom válaszod ide: pixxl@freemail.hu
Budapesti átlagos testalkatú 44 éves pasi vagyok.25-50 év közötti hölgyeket, párokat keresek Budapest és környékén kölcsönös szimpátián alapuló baráti és szexkapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt. Mobil: 06 70 733 60 93.
Sziasztok!!!
Idősebb, szubmisszív nőt keresek BDSM játékokhoz. Ami engem elsősőrban érdekel: alárendeltség, megalázás, kiszolgáltatottság (esetleg enyhe fájdalom, ha téged érdekel).
Az se baj, ha a hagyományos értelemben vett szex nem érdekel téged, de szívesen kiszolgálnál egy fiatalabb pasit, (vagy ha csak a BDSM aspektusa érdekel a dolgoknak).
Ha felkeltettem az érdeklődésed dobj 1 fényképes bemutatkozó emailt: kissbela095@freemail.hu
Idősebb, szubmisszív nőt keresek BDSM játékokhoz. Ami engem elsősőrban érdekel: alárendeltség, megalázás, kiszolgáltatottság (esetleg enyhe fájdalom, ha téged érdekel).
Az se baj, ha a hagyományos értelemben vett szex nem érdekel téged, de szívesen kiszolgálnál egy fiatalabb pasit, (vagy ha csak a BDSM aspektusa érdekel a dolgoknak).
Ha felkeltettem az érdeklődésed dobj 1 fényképes bemutatkozó emailt: kissbela095@freemail.hu
Nudista cemping látogatásához keresek nőket/lányokat ha lehet ott lakással t.joci2@gmail.com
Joci
Joci
Sopron környékén keresek hölgyet vagy párt tartós szex partneri kapcsolatra.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Szopnám a faszodat Aszód környékén
DEBRECEN és környékén keresek férfi partnert. 35 éves pocakos kis farkú apuka vagyok. Hasonló kaliberű partneremmel szórakoznék titokban. Nagy farokra nincs igényem. Diszkréció fontos. Email címem atlagonaluli@hotmail.com
Zalaegerszeg és környékéről ismerkednék párral akikkel lehet bulizni hármasban. csabika074@freemail.hu
Sziasztok, Kecskemét és környékén keresnék hetero pasiként nőt, párt kellemes időtöltésre. 18-50 éves korig.
danielke@freemail.hu
danielke@freemail.hu
.
Sziasztok. Keresem partnerem/ partnereim Budapest Es környékén
dev199407@icloud.com
dev199407@icloud.com
danielke@freemail.hu
danielke@freemail.hu
Sziasztok. Sopron és környékén keresek hölgyet vagy párt szex partneri kapcsolatra.
Írjatok feri196906@citromail.hu
Írjatok feri196906@citromail.hu
Sziasztok
Travikkal ismerkednék
Travikkal ismerkednék