Veszprém szexpartner most?
Sziasztok Rólam Csakis annyit,hogy egy kedves biszex transzi vagyok 25 éves keresek párokat esetleg egy kedves jó pasit Reni
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Sziasztok! Egy májusi estére keresünk egy barátommal Pesten alkalmi partnert, konkrét elvárásokkal, melyek a következők, mivel az éjszaka folyamán teljes mértékben nőként fogunk kezelni: lakkozott láb és kéz körmök, smink, rúzsos száj, harisnya, női ruha, magassarkú, női parfüm. Az első alkalommal anális aktusra nem kerülne sor, viszont a labaiddal kényeztetned kell a kemeny farkunkat, illetve az este során sokat kell szopnod, többszöri erlvezessel, és lenyelessel. Amire még sor kerülhet a programon: közös zuhanyzás, fürdés, popsi nyalás részünkre, hosszan smárolás. Két, 30-as, elegáns, maszkulin, domináns beállítottságú férfit kell kiszolgálnod, a lehető legnőiesebb megjelenéssel és jelenléttel a játék során. Jelentkezésed képekkel a domslutfucker6669@freemail.hu címre várjuk.
Szia!
Régóta várom már a csodát,talán már túl régóta is.
Nem jött el,így úgy döntöttem, hogy megkeresem.
Szívesen megismernék egy budapesti,élni szerető,mosolygós nőt.
30-tól 40 éves korig.Nem vonzanak a vékony nők,tehát 70-120kg-ig.
Legyen szép napotok!
Imre050612@freemail.hu
Régóta várom már a csodát,talán már túl régóta is.
Nem jött el,így úgy döntöttem, hogy megkeresem.
Szívesen megismernék egy budapesti,élni szerető,mosolygós nőt.
30-tól 40 éves korig.Nem vonzanak a vékony nők,tehát 70-120kg-ig.
Legyen szép napotok!
Imre050612@freemail.hu
43 éves perverz pasi,helyell rendelkező hasonló beállítottságú partnert keres. Polgár, Tiszavasvári, Tiszaújváros. hanjob@freemail.hu
Sziasztok! Átlagos 39 éves Budapesti 17. kerületi pasi vagyok. Nem független de mindig kanos!
Sziasztok, Kecskemét és környékén keresnék hetero pasiként nőt, párt kellemes időtöltésre. 18-50 éves korig.
190 magas, 35 éves, diplomás, jóképű férfi vagyok nagy mérettel. (cuckold, threesome, sex)
danielke@freemail.hu
190 magas, 35 éves, diplomás, jóképű férfi vagyok nagy mérettel. (cuckold, threesome, sex)
danielke@freemail.hu
Győri 46- Éves igényes férfi, kölcsönös örömszerzés céljából barátnőt keres.
Sziasztok! Érd és környékén keresek nem futó kalandra korrekt, Hölgyet. várom válaszod ide: pixxl@freemail.hu
Budapesti átlagos testalkatú 44 éves pasi vagyok.25-50 év közötti hölgyeket, párokat keresek Budapest és környékén kölcsönös szimpátián alapuló baráti és szexkapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt. Mobil: 06 70 733 60 93.
Sziasztok!!!
Idősebb, szubmisszív nőt keresek BDSM játékokhoz. Ami engem elsősőrban érdekel: alárendeltség, megalázás, kiszolgáltatottság (esetleg enyhe fájdalom, ha téged érdekel).
Az se baj, ha a hagyományos értelemben vett szex nem érdekel téged, de szívesen kiszolgálnál egy fiatalabb pasit, (vagy ha csak a BDSM aspektusa érdekel a dolgoknak).
Ha felkeltettem az érdeklődésed dobj 1 fényképes bemutatkozó emailt: kissbela095@freemail.hu
Idősebb, szubmisszív nőt keresek BDSM játékokhoz. Ami engem elsősőrban érdekel: alárendeltség, megalázás, kiszolgáltatottság (esetleg enyhe fájdalom, ha téged érdekel).
Az se baj, ha a hagyományos értelemben vett szex nem érdekel téged, de szívesen kiszolgálnál egy fiatalabb pasit, (vagy ha csak a BDSM aspektusa érdekel a dolgoknak).
Ha felkeltettem az érdeklődésed dobj 1 fényképes bemutatkozó emailt: kissbela095@freemail.hu
Nudista cemping látogatásához keresek nőket/lányokat ha lehet ott lakással t.joci2@gmail.com
Joci
Joci
Sopron környékén keresek hölgyet vagy párt tartós szex partneri kapcsolatra.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Szopnám a faszodat Aszód környékén
DEBRECEN és környékén keresek férfi partnert. 35 éves pocakos kis farkú apuka vagyok. Hasonló kaliberű partneremmel szórakoznék titokban. Nagy farokra nincs igényem. Diszkréció fontos. Email címem atlagonaluli@hotmail.com
Zalaegerszeg és környékéről ismerkednék párral akikkel lehet bulizni hármasban. csabika074@freemail.hu
Sziasztok, Kecskemét és környékén keresnék hetero pasiként nőt, párt kellemes időtöltésre. 18-50 éves korig.
danielke@freemail.hu
danielke@freemail.hu
.
Sziasztok. Keresem partnerem/ partnereim Budapest Es környékén
dev199407@icloud.com
dev199407@icloud.com