Sopronbol sex partnert keresek..
Sopronbol sex partnert keresek..
Sziasztok! Olyan csajszit keresek,akinek van cici teje,és szopizhatnám a mellét. Pest megyében lakom. Elérhetőségem: chryse001@gmail.com
Sziasztok! 25 éves,viszonylag nagy mérettel rendelkező srác vagyok.Hölgyeket,lányokat, keresek kortól,testalkattól függetlenül Heves megyén belül. Bármilyen szexuális tevékenységre. Ha bármilyen vágyad van amit ki szeretnél élni rajtam megteheted tabuk nélkül! :P
E-mail : csonttalan@hotmail.com írj bátran :P
E-mail : csonttalan@hotmail.com írj bátran :P
Sziasztok! 27 éves sportos budapesti hetero srác vagyok,hölgyeket keresek közös hancúrozás céljából! Párokhoz is beszállnék a hölgy örömére harmadiknak!Írj!Sokmindenre nyitott vagyok! e-mail: bereal91@freemail.hu
Sziasztok! 27 éves sportos budapesti hetero srác vagyok,hölgyeket keresek közös hancúrozás céljából! Párokhoz is beszállnék a hölgy örömére harmadiknak!Írj!Sokmindenre nyitott vagyok! e-mail: bereal91@freemail.hu
Sziasztok,
kecskemét és környékéről keresek párokat vagy nőket akikkel megélhetjük minden vágyunkat és hatalmasakat hancúrozhatunk. Részletek és további beszélgetés esetén írjatok rám.
danpoker@freemail.hu
Hetero vagyok és maradok is.
kecskemét és környékéről keresek párokat vagy nőket akikkel megélhetjük minden vágyunkat és hatalmasakat hancúrozhatunk. Részletek és további beszélgetés esetén írjatok rám.
danpoker@freemail.hu
sziasztok! szívesen kipróbálnám a 2 vagy 3 férfi 1 nő felállást. ehez keresnék társakat. 26 éves sportos fiú vagyok, 16,5cm-es szerszámmal. ha érdekel a dolog küldj egy rövid bemutatkozást és 1 képet (arc nem szükséges) a kozosrosszlanyok@citromail.hu ra és megbeszéljük a továbbiakat.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel-párokkal, hetero alapon, nagyon izgatnak a szerepjátékok, és a kukkolás is! Hosszabb távú kapcsolat érdekel igazán! Utazni tudok, helyem nincsen! Diszkréció higénia Adott és Elvárt!! Leveleket privátban várom! Címem:zsoltherics@citromail.hu
Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyekkel-párokkal, hetero alapon, nagyon izgatnak a szerepjátékok, és a kukkolás is! Hosszabb távú kapcsolat érdekel igazán! Utazni tudok, helyem nincsen! Diszkréció higénia Adott és Elvárt!! Leveleket privátban várom!
Sziasztok,
danpoker@freemail.hu
danpoker@freemail.hu
Szia! Én egy 40 éves budapesti, zuglói félénk srác vagyok, aki partnert keres estére fiatal fiúk is írhattok! riften7@gmail.com
Lányok aki szeretne análisan kipróbálni én abban is benne vagyok...
(Ez egy válasz robert780 üzenetére (2018. 10. 21. vasárnap 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 10. 21. vasárnap 22:32
Sziasztok pécsen keresnék elvált ill szingli lányt /okat heti pár alkalomra hancúrozásra én nős vagyok de ez nekem kevés bármint a sex ismerkedjünk meg ha érdekel a robirobert@citromail.hu irj.én 40 éves rendes srác vagyok u.i:mindenben benne vagyok majdnem
Sziasztok Gödöllőn lányt asszonyt kényeztetnék....39 éves sportos srác.
Sziasztok! Molett vagy duci hölgytagú párhoz csatlakoznék,a hölgy esetleg mindkét fél örömére. Budapesti és Pest megyei üzeneteket várok illetve a szomszédos megyékből. 48/175/80- as paraméterekkel. Ápolt,diszkrét intelligens férfi vagyok. 20-60-as korosztály leveleit várom. Egy próbát megér....
Sziasztok!
Miskolci jóképű körülmetélt pasi átlagos merettel párokhoz csatlakozna....
-régóta ki szeretném próbálni milyen igy!természetesen a hölgytag örömére!anyagiaktól mentesen.
E-mail diszkretpasas@freemail.hu
Miskolci jóképű körülmetélt pasi átlagos merettel párokhoz csatlakozna....
-régóta ki szeretném próbálni milyen igy!természetesen a hölgytag örömére!anyagiaktól mentesen.
E-mail diszkretpasas@freemail.hu
Sziasztok! 25 éves srác vagyok ! Hölgyeket,lányokat keresek kortól függetlenül heves megyén belül bármilyen szexuális tevékenységre! Ha bármilyen titkos vágyad van rajtam kiélheted! Email: csonttalan@hotmail.com Skype: maxmaszti93
Sziasztok , lányt nőt keresek minden jóra , Pest megye Vác és környéke , utazni tudok , lehetsz telt duci , 49év pasi vagyok . lendrodi20@gmail.com
Kecskeméten vagy környékén keresek hölgyeket vagy párokat egy kis hétvégi mulatozásra. Hely van de ha nem vagy messze akkor utazni is tudok. Csuhi89@gmail.com.
Fiatal lányokat kényeztetnék Nah vagy debrecen környékén.masszázs szex minden ami belefér 30-as pasi lacushka0922@freemail.hu