Sziasztok Engem érdekelne hosszutavon én Nyíregyházi 50 borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom a kenyeztetest a fantasztikus élvezetekig Választ emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
(Ez egy válasz Masztis üzenetére (2018. 10. 24. szerda 04:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Ha még aktuális a hirdetésed én benne vagyok hosszutavon Nyíregyházi 50FFI borotvált jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom a kenyeztetest a fantasztikus élvezetekig Ha érdekel és benne vagytok egy folyamatos többszöri élvezetekbe válaszoljatok email-ben /glaszlocsaba58@gmail.com/
(Ez egy válasz par71 üzenetére (2017. 08. 03. csütörtök 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 08. 03. csütörtök 12:02
Sziasztok!
Mi 45 éves 185/95 és 170/62 házaspár vagyunk. Szeretnénk kipróbálni a párcserés 1+2 és 2+1 felállást kizárólag hetero alapon. Olyan férfit keresünk akivel együtt kényeztethetnénk a feleségem. Szabolcs megyeiek vagyunk. Augusztus végén leszünk otthon és késő esti idöpont lenne jó nekünk. Esetleg csoportokhoz is szivesen csatlakoznánk.
Mi 45 éves 185/95 és 170/62 házaspár vagyunk. Szeretnénk kipróbálni a párcserés 1+2 és 2+1 felállást kizárólag hetero alapon. Olyan férfit keresünk akivel együtt kényeztethetnénk a feleségem. Szabolcs megyeiek vagyunk. Augusztus végén leszünk otthon és késő esti idöpont lenne jó nekünk. Esetleg csoportokhoz is szivesen csatlakoznánk.
Sziasztok Engem érdekelne hosszutavon én Nyíregyházi 50 borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom a kenyeztetest a fantasztikus élvezetekig Választ emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
(Ez egy válasz parban33 üzenetére (2016. 07. 06. szerda 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Ha még aktuális a hirdetésed akkor várunk egy HARMASBA fantasztikus élvezetek. Mi egy Nyíregyházi középkorú pár vagyunk a FFI borotvált jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírja mindkettőnk kenyezteteset sok-sok fantasztikus élvezetekel a NO vékony kopasz puncis Hosszútávú kapcsolat HOZZÁNK költözés előny Válasz emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
(Ez egy válasz Bubos13 üzenetére (2014. 11. 29. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 29. szombat 16:53
Szia picimonika!Szivessen megismerrkednék veletek.39 éves nő vagyok molett vagyok szeretném kiprobálni veletek a játékaitokat.
Szia Ha még aktuális a hirdetésed én is benne lennék a.parod /dugás nyalás.szopátasaba stb/a fantasztikus élvezetekig Én hosszan egy órán keresztül is bírom a kenyeztetest a fantasztikus élvezetekig. Nyíregyháza I 50.borotvalt FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom a kenyeztetest a fantasztikus élvezetekig Választ emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
(Ez egy válasz tokai.1 üzenetére (2013. 10. 27. vasárnap 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 27. vasárnap 06:58
Szia.Sajnos nem de legkozelebb fotozunk.El voltam foglalva a farkammal en is ki vertem ketszer ahogy a ket nagy faszu srac baszta Icu kopasz es szuk pinajat.A latvagy magaert baszelt.En is elveztem,de gondolom Icu jobban.Lattam,hogy a teste vonaglik es a ket srac nagy fasza tovig van Icu pinajaba es a seggebe.Jo volt lattni,hogy a ket srac jol meg bassza a pinajat es a segget.
Szia Ha még aktuális a hirdetésed engem érdekelne hosszutavon én Nyíregyházi 55-eves borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül birom a kenyeztetest /dugás nyalás/a fantasztikus élvezetekig Mivel én imádom hármasban /2no-1ffi/ ezért á párommal csinálnank hármasban. A párom 55-eves vekony kopasz puncis nő. Remélem nem zavar és benne vagy. HOZZÁNK költözés előny!! Válasz emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
(Ez egy válasz Mirira üzenetére (2013. 01. 12. szombat 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Ha még aktuális a hirdetésed várunk egy HARMASBA hozzánk fantásztikus élvezetekre hosszútavon Mi Nyíregyháza mellett 10km középkorú pár vagyunk a NO vékony kopasz puncis bi a FFI borotvált jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom a kenyeztetest a fantasztikus élvezetekig Választ emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 26. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 26. hétfő 19:24
Nyíregyházi hölgy sexpartnert keresek alkalmi kapcsolatra, hellyel nem rendelkezem, ( 19 éves vagyok normál testalkatú, ápolt...)
Kismacska 1 Ha valóban egy vadmacska vagy gyere várunk egy HARMASBA fantasztikus élvezetek kölcsönösen hosszutavon HOZZANK költözés előny!! Mi egy középkorú pár vagyunk Válasz emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/
27 éves srác keresne 18-40 év körüli hölgyet egy laza estére
gameseekhd@gmail.com
gameseekhd@gmail.com
Sziasztok Engem érdekelne hosszutavon En55-eves borotvált FFI vagyok jó mérettel és hosszan akár egy órán keresztül is bírom kényeztetni a partnerem a fantasztikus élvezetekig Választ emailben glaszlocsaba58@gmail.com
(Ez egy válasz Krizso üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 16:21
Üdv, 40-es pár vagyunk, olyan pasit keresünk ,aki beszállna a hölgy örömére
46/187/97 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) intim mérettel.
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-436-3756
(csak hivás, ne sms)
Láthatsz még - KATT IDE
Házaspár is jöhet.
Telefon: 06-20-436-3756
(csak hivás, ne sms)
Láthatsz még - KATT IDE
Sziasztok!
22 éves egyetemista budapesti fiúként ismerkednék lányokkal esetleg párokkal. Nyitott vagyok sok mindenre,hiszen mindent ki kell egyszer próbálni
Elérhetőségem:snapme96@gmail.com
22 éves egyetemista budapesti fiúként ismerkednék lányokkal esetleg párokkal. Nyitott vagyok sok mindenre,hiszen mindent ki kell egyszer próbálni
Elérhetőségem:snapme96@gmail.com
Perverz hölgyet, párt keresek tabumentes élvezetekhez Pécs és környékéről.
mindentlehet11@gmail.hu
mindentlehet11@gmail.hu
Sziasztok En benne vagyok hosszutavu kapcsolat előny.En egy 50FFI vagyok jó mérettel és hosszan egy órán keresztül is bírom kényeztetni a fantasztikus élvezetekig. Ha benne vagytok úgy írj választ emailben /glaszlocsaba58@gmail.com/.
(Ez egy válasz Krizso üzenetére (2019. 03. 10. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 10. vasárnap 16:21
Debrecen es kornyeken keresek pasit aki oralisan kielegit !!!
SZEXALBERLET HARMASBAN NONEK kiadó Nyíregyházi középkorú pár vagyunk hármashoz keresünk NOt hosszútávú kapcsolatra. Hozzánk költözés előny!! Kor alkat nem tisztaság apoltsag fontos
Sziasztok
Hármas Nyíregyházi 50-es pár FFI borotvált jó mérettel és hosszan akár egy órán keresztül is bírja mindkettőnk kenyezteteset sok-sok fantasztikus élvezetekel a NO vékony kopasz puncis. HOZZÁNK költözés előny!!! Választ emailben glaszlocsaba58@gmail.com
Sziasztok bi srácot keresünk aki tud fogadni! Dunakeszi környékéről! Maax 40 éves korig! Mind kettönk örömére!!
attilaviki7@gmail.com
attilaviki7@gmail.com